Çünkü güzeller hem yüz hem iç olarak, yalnız güzelliği illa yüz güzelliği ile bütünlemeyin Türk kızlarından daha güzel rus kızı alman kızı olabilir ama içerik yok, burada bazıları birbirini aşağılamış ama Türk erkeği/kadını yabancı ile mutlu olamaz %100 demiyorum ama olamaz ben böyle düşünüyorum her ülkenin kadını kendi ülkesi’nin erkeğine güzel, aynı şekilde her ülke’nin erkeği kendi ülkesi’nin kadınına yakışıklı.
Bence burada birbirinizi yereceğinize övün ama boş övmeyin “anlayın işte” sürekli kızlar ispanyol erkeği şöyle italyan erkeği böyle, erkeklerde rus kızları şöyle ukrayna kızları şöyle diyip birbirinize keko kezban demeyin bırakın yabancılar kendi aralarında birlik olsun yaşasın bizde kendi aramızda.
Bu kadar yazıyı büyük ihtimal boşa yazdım 100 kişiden 10 tanesi okuyup algılayıp haklı diyecek geri kalanı okumayacak ya da he he diyip geçiştirecek ama yazmak istedim yinede o 100 kişiden 10 tanesinin okuması bile yeter😊20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılÜlkede damacanaya bile tecavüz edecek kadar yokluk çeken birilerinin olması bunların kendilerini nimetten saymasına olanak sağlıyor. Normal şartlarda kimse sümüğünü atmaz, diğer milletlere bakın bir de Türk kızlarına bakın, Allah aşkına eğri oturup doğru konuşalım. Bunlar buradan başka yerde güzel hissedemez çünkü burası cinsel açlığın Afrika'sı. Damacanayla bunları yan yana koydukların da her halde bunlar daha tatlı geliyordur normal olarak. %10 luk kısım ve istisnai güzel olan arkadaşlar söylediklerimi üzerine alınmayabilir.
40 Yorumla
Güzelim tabii ama Allah'ın verdiği güzelliklerle de kendimi ayrı bir noktada görmem herkese eşit bakarım diğer kadınlar ne ise ben de onlar gibi hissederim. Ben beni diğer kadınlardan ayıran vasıflarımı geliştirmem için çabalıyorum bu da karakter, bilgi, ruh güzelliği ve erkekleri anlamakla işe başlıyor ne zaman ki bir kadın Allah'ın verdiği güzellikle övünmeyi bırakıp kendi çabasıyla insanlığına, yaşamına bir şeyler kattı o kadındır asıl güzel kadın mesela ben yetenek işine de böyle bakıyorum yani o senin yeteneğin değil ki Allah'ın vergisi bu farkındalık insanı insan yapıyor gizlim.
23 Yorumla- +1 yıl
Alkışladım 👌👌👌👌👌👌✋🖐️
Soran+1 yılYanlışlıkla gizli üye oldum çekindiğim bir durum yok. Soruyu tamamen yanlış anlamışsınız, ben bunu kötü bir şey olarak söylemiyorum zaten elbette güzel bir şey.
- +1 yıl
Yanlış anlamadım sadece sıkça verdiğim cevapları yine, yeni, yeniden vermek istemedim. Ego, erkeklerin ilgisi, kadının ham oluşu gibi yanıtlar klişe olacaktı çünkü bu cevapları milyonlarca defa verdik sitede bu sefer samimi olsun istedim ve kendi yorumumu da soruna katarak cevap verdim.
Kanatsız serçe çok teşekkür ederim
- Güzellik & Bakım konusunda 923 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkekleri tarafından çok ilgi görmeleri ve sürekli iltifat duymaları
162 Yorumla- +1 yıl
@Bedizci yani ben bir kaç kıza denk geldim toplu taşımada, bir kızın konuşmalarına bakılırsa dünyadaki tüm erkekler onlar için yanıp tutuşuyordu, söylediğine göre a.. nın ona aşık olduğunu anlamamak için kör ve ya ölü olmak gerekirmiş. Arkamı dönünce bu öz güvenin sebebini gerçekten anlayamadım. Şikayet etmek yerine, erkekler kadınlara bu kadar iltifat etmeyi bırakmalı.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
136Cevap
+1 yılVallaha az bile. Dünya güzellik yarışmaları birincileri gibi hissetseler haklarıdır. Hee niye diye bir sor?
Turkiyede o kadar salak erkek var ki Abaza erkek varki, hayvana bile hallenen erkek varken kızlar nefes alsın yeter zihniyeti varken bu kızlar kendilerini ne diye dusuncek? Kızlar erkekler icin veli nimet. Abaza erkekler yapti hep bu uçurumu. Allah belalarini versin Abaza erkeklerin ne diyim40 Yorumla
+1 yılKendimizi güzel buluyosak nolmuş çirkin bulup kendimizle barışık olmayalım kendimizi sevmeyelim mi. Zoraki mütavazilik mi istiyosunuz anlamıyorum. Kendimi güzel buluyorum küçük yaşlardan beri kendi görünüşümü barbara palvinle bile değişmem çünkü kendimi herşekilde çok seviyorum türk kadınlarıylada gurur duyuyorum. Aferin bize
31 Yorumla- +1 yıl
Beni eksileyen erkeklere kin besliyorum
bu Türk kadinina bu sekilde igrenc igrenc gorusler yapanlarin ALLAH cezalarini verir diye umuyorum.. Onlar kim ki Türk kadinini küçümsüyor.. Ya daha millet olarak guzellik anlayisyla yasamayi bilmiyorsunuz. İnsan Vataninin kizini sever sahiplenir.. gidip de kafire onu bunu Yuceltip de Türk kadinini asagilamaz.. ama tabi insan olan.. Ben sahsen hakkimi helal etmiyorum küfürlü ve asagilayici yorum yapanlara..
21 Yorumla
+1 yılYa buna ego'dan başka bir şey denmiyor.
Hani şöyle anlatayım uçuyorsun ama gözün hiç aşşağıda değil.
Eğer alt kademeyi düşünmezsen sen de bir gün öyle bir düşersin ki herkes seni havalı, güzel buluyorken alay edip gülerler... yani fazla ego şişen balonu aniden patlatır.10 Yorumla
+1 yılBunu tek bir cinsiyet üzerinden söylemek doğru değil bana göre , her insan kendisini beğenir zaten bunu illa dışa vurması gerekmez mutlaka kendisini ondan güzel bulduğu biri vardır çevresinde ve buna sığınarak güzelim / yakışıklıyım diyebilir şöyle bakarsak olaya ; dışarı çıkacağımız zaman neden üstümüze başımıza özen gösteriyoruz madem kendimizi güzel / yakışıklı bulmuyoruz ya da neden saçlarımızı yapma gereği hissediyoruz? insan kendini beğenmeden yaşayabilir mi?
10 Yorumla
+1 yılSebebi su. "offff su guzellige bakin"
"nefes alsin yeter"
"(islik) seni hangi melek dogurdu?"
vs vs vs.. ya Turkiyeye ne zaman gitsem, ingilizce yardim istiyorum, yoksa kizlar hep yanlis anliyor. O derece yani.26 Yorumla
Soran+1 yılAhaha alemsin yahu 😂
- +1 yıl
bir kere bir abla dan yardim istedim, otobüs duraginda :D
abla, su otobüs merkez'e gidiyor mu diye sordum yahu.
beni resmen tacizci tecavuzcu yapti.. "taciz etmem icin once guzel olman gerek" deyip gittim ordan :D
Soran+1 yılYok artık ya, ciddi misin?
- +1 yıl
ciddiyim. agzinin ortasina vurmamak icin kendimi zor tuttum
Soran+1 yılİngilizce konuşmakta çok haklısın o zaman 😄
- +1 yıl
aynen :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılAma haksiz degiller her 2 kizdan biri güzel yani
en buyuk etken guzel olduklari icin övülmeleri, baskalarinin kiskanmasi, bakilmasi süzülmesi ayrica erkeklerden hemen hemen her türk kizi cikma teklifi aliyor ülkemizde bu kizlar icin intihar eden birusur genc var hic daha türk kizinin bir erkek icin intihar ettigini görmedim dusun yani simdi bu kizlar kendini güzel gormesinde napsin?20 YorumlaTürk kadınlarından eli yüzü düzgün bile zor çıkıyorken bu yüzdeler güldürdü. Bunu eleştiren de Türk erkeği olunca durum daha da komik oluyor. Ortalama boyu 172 cm olan 11 cm lik çüküyle suratta iş olmadığından spor salonlarında sabahlayan Türk erkeğine de biz fazlayız canım.
24 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBircogunun Polonyali kadinlari henuz gormemis olmasindandir. Lutfen google da bir aratin gidip goremesenizde. Poland girl yazin Polish girl yazin bir bakin lutfen ya. Uzun uzun bakin. Sonra da pesinizden kosturdugunuz erkekleri arayip ozur dileyin. Ama salaklik sizde de deyin. Siz bizi gozunuzde buyutuyorsunuz da diyin. Lutfen 😊
20 Yorumla
+1 yılben guzelim guzel hissediyorumda neden hergun bu sorunun aynisi sorulup hergun de aynisi günün sorusu seciliyor biri aciklasin?
11 Yorumla
Soran+1 yılBu soruyu ilk kez sordum. Günün sorusu olduğunun farkında dahi değilim?
Ben şahsen kendimi güzel bulmuyorum. Ortalama olduğumu umuyorum sadece. Hergün dışarıda gördüğüm kızlardan biliyorum. Erkekler de bakmıyor pek. Ha o bahsettiğin gereksiz abaza sürüsüne yapacak birşey yok.
20 YorumlaEgo falan diye zırvalamasın kimse. Kimsenin kimsenin g. tünü kaldırdığıda yok herşeyden kendilerine pay çıkarmasın erkekler. Her insan güzeldir bu kadar basit. Her insanın ne kadar çirkin olsada güzel bir yanı vardır ve bence ona tutunması gerekir.
20 YorumlaTürk kadını çirkin hisetse bu ülke depresyondan kurtulamaz. Bu durumdan arkadaşları ailesi çocuğu herkes etkilenir. Bırakın da güzel hissedelim ve çevremizdekileri de bu yönden mutlu edelim. Boşuna sıkıntıya yer vermeyen. Değil mi ama :))
20 YorumlaOna kendini güzel bulmak denmez ego dur o ego hepsi çirkinliğinle egoist. Yurt dışına çık kızlar sarışın mavi gözlü bir içim su ama gel gör ki okadar cana yakınlar kii herkesle arkadaş olurlar sıcak kanlıdırlar. Bizimkiler ise 1.50 boyla insanlara tepeden bakıyolar.
10 Yorumla
+1 yılBu istatistiğe bu resim okadar anlamlı olmuş ki bravo 😂👏🏻
13 Yorumla
Soran+1 yılResim değil fotoğraf :) ikincisi de, benim için güzelliğin kavramı Barbara Palvin anlamak çokta zor olmasa gerek. :)
- +1 yıl
Gerçek olamayacak kadar güzel. Kalemle çizilmiş gibi o yüzden resim dedim 😶
Soran+1 yılAhaha gerçekten gerçek değil gibi. 😄
+1 yılTürk kadınlarından bahsederken yabancı kadın resmi koyman ayrı bir tezatlık olmuş 😊
12 Yorumla
SoranGüzelliğin tanımı benim için Barbara Palvin.
- +1 yıl
Peki
- Güzellik & Bakım konusunda 679 cevap paylaştı.
+1 yıltürk kadını diyip barbarayı koymak? türk bir güzel resmi koysaydınız bari
11 Yorumla
Soran+1 yılGüzelliğin tanımı benim için Barbara Palvin.
fotodaki kızda çok güzel çoğunluk kendini güzel bulur çoğundada bu fotodaki güzeliği görmedim
13 Yorumla
Soran+1 yılO Türk değil.
Soran+1 yılEstağfirullah. 😊
Tuhaf olan ne ki kendine değer vermek, en başta kendini sevmek güzel olan bu işte.., (ego ile kendine değer verme karıştırılmasın) Gözleriyle bakan yargılar, kalbiyle bakan görür ancak... Diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılSeni bu soruyu 'gizli' olarak sormaya iten sebep ne cocugum? :D
11 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla sordum, çıkamıyorum.
Anan sana da 5 yasindan beri oy benim yakisiklim diye sevse sende kendini
brat pit sanarsin :)14 Yorumla
Soran+1 yılAnnem beni doğduğumdan beri öyle seviyor zaten fakat brad pitt sanmıyorum. Kendim olarak gayet mutluyum. 😊
Soran+1 yılBence de yok zaten olmamalı da. Ego tamamen saçmalıktır bana göre.
+1 yılIten derken? Sanki değillermiş gibi konuşmuşsun. Bütün kadınlar çiçektir, güzeldir. Hem kendine güvensinler güzel bulsunlar dersiniz güzel bulana da egolu dersiniz çözemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılSorsan bu soruya bütün erkekler Türk erkeklerinin abazalığı der şikayet eder artık kimse bu abazalar. kendini bu kadar iyi tanıyıp eleştiripte düzeltmeyen başka milletin erkeği var mı acaba
218 Yorumla- 1 yıl
@Narpii bi resimle bişe anlamak çok zor
- 1 yıl
@Narpii güzel miyim dedin bende görmedim ki ne bileyim diyorum
- 1 yıl
@Narpii balık burcu musun?
- 1 yıl
@Narpii Genelde aslan ve terazi kadınları güzel olur ama görmeden bişe diyemem
- 1 yıl
@Narpii yaşın çok küçük duruyor
- 1 yıl
@Narpii daha küçük görünüyorsun ama resimden mi acaba
- 1 yıl
@Narpii bakım başka
- 1 yıl
@Narpii ama çok küçük gibi
- 1 yıl
@Narpii reis mi erkek misin
abaza erkeklerımız sıdıklı nacıyenın bıle bı tarafını kaldırıyor. halbukı bılmıyorlarkı onlar araba egzozlarına eşeklerede aynı muameleyi yapıyorlar...
30 Yorumla
+1 yılBir de onlara sorsaydınız kendinizi merhametli buluyor musunuz diye artık nasıl yani deyip afallarlar mıydı yoksa sana ne be salak deyip suç bastırmaya mı çalışırlardı kim bilir...
20 YorumlaUlkemizde ki erkeklerin abazan olup gunde 7 kiza ve ustu kiza yavsama oraniyla rekorlara imza atmalari e bir kizda gunde en az 5 teklif alsa ozguven olur bomba
20 YorumlaOnlara bu egoyu yaşatan abazan erkekler olduğu sürece kendilerini güzel sanmaya devam ederler. Böyle zannetmekte de haklılar. Ben de Ukrayna ya gittiğimde fazlasıyla egolu geziyorum :)
10 Yorumla
+1 yıl%90 ına bunu inandıran bir erkek tayfası var demek ki.
%10 u ise her kör satıcının bir topal alıcısı olduğu gerçeğini gözler önüne seren erkekle tanışmadığındandır.10 Yorumla
+1 yılHiç ortam görmediler de ondan sosyal faaliyet sıfır eğitim zaten geri planda 3-5 yalaka gazı veriyor sonuç bu
30 YorumlaAynaya bakınca gollum gören tek ben miyim? Üstelik inandırıcı değil bir kere herkes çirkinlikten şikayetçi.
30 Yorumlaerkekler.
devamlı erkekler onlara balüktıkları için kendilerini güzel zannediyolar.
ZANNEDİYOLAR
selam ben 10luk kısım20 Yorumla
+1 yılBiiz güzel hissetmiyelim de kim hissetsin, aa a!🙈 herkes kendiisini güzel, cekici hisseder. Insanin fitratinda var bu. Yoksa problem
20 Yorumla
+1 yılİnsanın kendini güzel bulması kötü birşey değil lakin kibire dönüştüyse bu durum iyi değil. Hep haddinden fazla değer veren bizlerden kaynaklanıyor. 😅
10 YorumlaTürk kadınları çok egoist nedense belki bu yüzdendir
40 Yorumla- Güzellik & Bakım konusunda 678 cevap paylaştı.
+1 yılBirileri güzel olmayanlara güzel demekten vazgecsin ve kendini güzel sananlara güzel değilsin desin 😂
22 Yorumla- +1 yıl
Kalp kırmak değil dürüst olalım 😂
Abazalar sağolsun. Tek nedeni bu kasıntı tipleri hiç sevmem hemen bozarım ne kadar güzel olursa olsun.
20 Yorumla
+1 yılYüze sürdükleri fondotan afedersiniz kullukten cikan kizi modaci gibi ettigi icin herkiz guzel saniyor kendini😏😄
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeklerinin diger toplumlara gore daha ilgili davranması eskiden gelen kültür ama simdiki zamanda sorunlar basgosteriyor
10 Yorumla
+1 yılNedeni çok basit. Abaza kardeşim nefes alsın yeter modeli takılan hemcinslerimiz yüzünden ülkemdeki fatmanın tribi shakira maşallah
10 YorumlaAbazanlar sağolsun güzel ego kastırıyorlar. Tamam her kadın güzeldir ama o %90 ının içinde olanlar ayrı bir kafaya giriyolar
10 Yorumla
+1 yılerkekler kız kızlar erkek avcısı resmen. bu doğrultuda iki tarafın da birbirini güzel/yakışıklı olduğuna inandırması kaçınılmaz bence.
10 Yorumla
+1 yıl%10... kendine güvenmek güzel güzel de... kendi sıfatını kendin verince bir kıymeti kalmıyor ki... neyin kıymeti kaldıysa gerçi
10 Yorumla
+1 yılneden güzel bulmasinlarki? yani tamam havali olsun diyen yok ama her insan kendimi bir miktar begenir, ki begenmelide bence.
10 Yorumlagüzel olduklarını bize kanıtlama ihtiyacı duyup kafamızı ütülemedikleri sürece isterse hepsi kendini güzel bulsun bnc ebi sakınca yok
10 YorumlaBen %10 luk kisimdayim. Fakat gercek su ki bazi turk kizlari ne kadar egoist olsada cogunluk güzel. Allah neler yaratiyo bee
11 YorumlaErkeklerin kızlara karşı bu kadar çok ilgi göstermemiz. Yoksa o kadar iyi değiller. Evlenince hepsi dana gibi oluyorlar.
10 Yorumla
+1 yıl62 yaşında kadının benden daha fit oldugunu gördüğüm gün, anladım , adaletin yok dünya
20 Yorumla
+1 yılTürk kadını güzel zaten 😊 yalnizca erkeklerimiz çok nankör ve gözü dısarıda.
21 Yorumla
+1 yılKadınlarda erkekleri etkileyen şey özgüvendir.. hangi kadın ben çirkinim der ki kendine? Tabi ki güzel görecek. Her kadın ayrı güzeldir bikere. .😊
11 Yorumla
+1 yılBen de kendimi guzel buluyorum isterse butun dunya cirkin bulsun 😊😊Tatliyim sempatigim guzelim 😊😀
10 YorumlaAbaza ve ac turk erkekleri, bu kizlari bir ukraynaya falan goturcen akillari basina gelcek
20 YorumlaErkekler nefes alsın yeter modunda oldukları için her kadının egosunu besliyorlar.
20 Yorumla
+1 yılBazı abazan kesimin nefes alması yeter deyip saldırmasından
10 Yorumla
+1 yılGüzel hissedenlerin %10 lul bir kısmı gerçekten güzel ve ben onlardan biriyim. Diğerleri fakir ve egolu.
11 YorumlaValla çoğumuz bicimsiziz 😁 koruzde galiba bole dusundugumuze göre 😁😁😁
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErkeğin uçkur sevdası en çirkin kadını bile Adriana Lima yapıyor :) Meselâ dün bir kız gördüm gece görsem korkarım ama manken gibi fiziği var bir kasılmalar bir ego sanki kainat güzeli :D
10 YorumlaGüzellik & Bakım konusunda 1,6b cevap paylaştı. Arz talep dengesizliği, kızların tavan yapan egoları..
10 Yorumla
+1 yılErkeklerin her önüne çıkan kıza iltifat etmesi belki de
10 Yorumla
+1 yılBizler yüzüne böyle hissediyorlar çünkü erkekler artık hep cinsellik düşünür oldu ee sonuç egoları tavan
10 YorumlaBiz türkler herzaman özgüvenimizi yanımızda taşırız ondandır
10 Yorumla- Devamını Gör (225)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne