Bir kaç kez ağda ile almışlığım var ama çıkarken çok berbat bir his uyandırıyor sakal gibi batıyor millete :/ sarartıcı mı kullanmalıyım siz napıyorsunuz? Böyle erkek gibi duruyor biliyorum. :( ama çok utanıyorum bazen kollarımdan
Kollarımdaki kıllar erkek kılı gibi. Alınca daha rahatsız edici çıkıyor, ne yapmalıyım?
Yavrum bizim aile hatta sülale kılsızdır ama küçükken kardeşim benim kolumdaki tüyleri makasla kestiği için aynı dertten bende muzdaribim özellikle akraba ortamına girince ilk dikkat çeken şey kol kollarım oluyordu sarışınım şaşırıyorlardı kollarımın kıllı olmasına liseye başladığım zaman almaya başladım azalmıyor veya artmıyor ama ağdayla al jilet ya da kıl dökücü çoğaltıyor kıl kökünü kalınlaştırıyor eğer sürekli al al zor geliyor dersen sadece yazları alabilirsin koşun zaten uzun kollunun altından gözükmez ileri yaşlara doğru lazere gidebilirsin ama bunu çok da kendine dert etme bu insanlığın doğal olması gereken hali
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haklisin kesinlikle yazları daha çok alıyorum :) ama sevgilim olursa ondan çekiniyorum en çok , erkek gibi bir kız dicek :(
Hormonsal sorunlardanda oluyor böyle hormon testi yaptırdın mı ondan dolayı ise ilaç tedavisinden sonra lazer gibi şeyler yapılabiliyor bildiğim kadarıyla hormonlar düzene oturmadan yapılmıyor
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hiç gitmedim de kafama göre yaptırabilir miyim hormon testi , bu sorun için aile hekimine gitmem gerek sanırmn
Tüy ve kıl dökücü krem görmüştüm reklamlarda hiçmi denk gelmedin hatta adamın kolunda denedi tüm kılları döküldü ama kalıcı değilmiş bir kaç ay kadar öyle duruyormuş tekrar o krem sürülüyormuş
Anonim olarak devam edince hesabım siliniyor Efendim, bu belki 9 ya da 10. Hesabım. Kimseye rahatsızlık vermiyorum. Ama yadırganıyorum. Kediye köpeğe ördeğe cansız mankene damacanaya hallenen abazan hemcinslerim varken pasif feminen köle bir erkeğe tahammülü yok buradakilerin
Evet üye olurken bir adres kullanman gerek ama bu paylaşılmıyor , mesela ben numaramla üye oldum. Kimse göremiyor onu. Yoksa wp var yani. Ama daha çok uğraşma boşver yapacak bişey yok
Hey üstteki caner arkadaş ile iletişiminiz nasıldı konusabildiniz mi? Bende bu konular üzerine zevkleri olan birisiyim, erkeksi ve dominant gorunen kadınlardan kadınsı bir sevgiliymişim gibi zorbalanmak ve domine edilmek bana muazzam bir zevk veriyor o his o bana sahip olduklarındaki şehvet ve tüm kontrolün onlarda olması beni zevkten etkisiz bırakabilir... Hm ve evet hala aktif iseniz ve bu konular hakkinda konuşmak isterseniz ben sizinle konuşmak isterim efendim :)
Bu seninle ilgili ya da senin yaptigin seçim değil tamamen hormonsal bir olay kıl kökleri var oldugu surece neyle aldiginin onemi yok çıkarlar lazer haric o kökleri olduruyor bu sayede cikmiyor
Aynı sorun bende de var yani sende yok rahatsın gibi değil ayni yolun yolcusuyuz. Rahatsız olma hayatında sadece kontrolü elinde olan şeylerden utan veya rahatsiz ol.
Kıl olarak demedim yanlış anlama elin görünüşü yapısı şekli vs. Hani kadın/kız eli daha narin görünür ya ondan dedim. Erkek eli fırıncı küreği gibi çıkar 😂😂
Bsey dicem kolun haricinde sırtında olsun bacağında olsun vs yine kolun gibi tüy cikiyormu. Benm yeğeniminde kolu tüylü esmer o. Sırtı da biraz tüylüydu ondan sordum. Çok değil ama ince ince vardı yani
Fark ettin mi yorumlarda bayaga hisliyiz : ) ilk defa böyle konuşuyorum biri ile yorumlarda. Normalde 15 dk da bir 1 saatte bir. Ya da gün de 1 anca 😂😂
En İyi Cevaplar