Bana sormak gerekirse selinin gozleri daha buyuk ve gercekten fark atiyor daha bir kocaman. ama gecenlerde tartisma sebebim oldu instagram da benimde kafama takildi sizce?

Selininki daha buyuk ama guzel degil. Yuvasi cok degisik duruyor. Handenin gozleri güzel.
Nebileyim yuz yapisi veya guzellik olarak tartismasiz selin daha sexy ve cekici geliyor. Ve tabiki eger buyuk gozleri sevmiyorsan hande dersin. Ben tam tersi buyuk gozleri seviyorum bence cekici.
Ben hande erceli begeniyorum demedim. Sevmem kendisini. Buyuk goz severim ama selinin goz yapisi cok disarida cirkin duruyor hortlamis gibi.
Selin ozelikle siyah makyaj yaptiginda hortlamis gibi oluyor bu konuda haklisiniz zaten. Ben geneleme yaptim
Bunun nesini tartıştınız? Handenin gözleri iri bile değil, selininki kocaman
Nebilim ya handenin fandomlari basladi neymis koca gozlu kiz olarak taniliyormus.
İkiside ölü balık gözlü.
Boyle gozleri begeniyor musunuz?
Cevap
7Cevap
Selin çok sexsi bir kadın
Aynen cekiciligi ve havasi bir ayri.
Selin şekercinin gözleri çok iri tabii ki.
Selin Şekerci
*Gecen bol olsun.*
Tabikide selin şekerci nin gözleri daha iri
Selin Şekerci daha güzel
Şaka misin kocaman gözleri gormuyon mu 😂😂
Normal bir soruya normal cevap veremeyenler.
He he 😂
Sen once bir cumlenin konusunu on plana cikarmaya calis. bende durmus mal gibi ne demek istedigini kavramaya calisiyorum.
Bence Seninkiler Daha güzel :P
😖lutfen ama ya
Selininkiler mi diyorsun yoksa seninkiler mi. Ikinci ise bunu tartışırım :D
Cok sempatiksiniz :] ama ben bunu maalesef kabul edemem :D
Bilemiyorum cinimmm :***
benim gözlerim tabikide
Hande ne alaka ya tabiki Selin.
Selin Şekercinin
Selin
Selin şekercinin 😂
@SiyahSu nun gözleri :D
Selin ya
Selin.
Selinin
Handenin ki
Selin’in bence..
Selin şekerci
Hande tabikii 😁
Bunu gercekten normal bir goz ile bakip mi soylediniz yoksa guzellik acisindan mi cunku baktigimizda selinin gozunun buyuklugu gercekten fark ediliyor :)
Bu dediginize hak vermiyorum. Normalde herkes handenin yuz sekline kilolu der. kadin 75 kilodan düstu sirf oyunculuk icin 😊 selinin elmacik kemikleri falan daha belirgin ona kalirsa, ama evet hakkini yemiyelim kesinlikle hande de cekici bir kadin. Ama hic biryerde bu 2sinden guzel bulamayiz diye birsey de yok ortada.
Bende boyle dusunuyorum ama bunun bende sadece bir sebebi var buda hepsinin istemsizce soguk kanli olmasidir. Ama birini begenmek onu illa ki karakteri ile kabul etmek degildir. Bu sayidigim iki ismi nekadar taniyorum ki? 😊
Eger gonul sevmisse o kisi size hakaret etse bile katlanirsin kisiligi ne olursa olsun fark etmez yinede bu herkes icin gecerlidir erdemlik her zaman tercihimdir erdem olmak kisiligini ortaya cikarmaktir sanat dunyasi kendini istemsiz ister soguk kanli olurlar genelikle sanki herkes onlara asikmis gibi hissederler
Selin şekerci
Selin şekerci tabiki
Selin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar