BTS den en sempatikli yakisikli erkeği seciyoruuz?
Beğen
Paylaş
Takip Et
Cevabın nedir?
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Hepsi kanka Jungkok ayrı Jimin ayrı Amerika’da ödül töreninde ve Ellen’da döktüren Rap monster beybim ayrı mdmdddkdk Hepsini severim çok başarılılar ilk çıktıkları zamandan beri takip ediyorum.
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayyyyy bendeee sonunda olumlu bir yorum opuyorum seniiiii😍 lutfen jin i de unutmayaliim o da viral olmustu bastan 3. Cocuk diye baska resimde 🌍💗💗
Hııı ben normalde arkadaşım onu gösterdiğinde saçları renkli görmüştüm ve hiç beğenmemiştim gösterdikleri arasında adını tam hatırlamıyorum ya jin ya jimindi adı grupta beğendiğim o olmuştu
so if they look the same as you said! that doesn't make them ugly right. all of them are beautiful. and no they don't look alike🙂!!! you have an eyesight problems dude
nothing wrong with that. cuz girls are beautiful. let's turn negative to positive😋 I'm sure you are hairy af has a big nose and long square wide jaw like hulk
who is ugly? you big bulky nosed monster alcoholic eyed hairy freckles wrinkly dirty reddish skinned stinky armpit pig sadly there is no cure for turks jealousy
Dalga geçtiğim yok türk kızlarının yüzde 20 si bebekleri fazla sevdiği için galiba asyalilar tüysüz bebeksi olduğu için onlara hayran oluyorlar sonra büyüyüp 20 yaşına geldiklerinde japon aşkı bitiyor normal hayata dönüyorlar
Koreli olduklarini bence biliyosum ama japon dedin jajjsjsjsjs neyse oyle degil turk youtuber lar var birsuru hepsi uniye gidiyor ve hala destekliyorlar (inanmiyorsan bakabilirsin link de atarim) cunku muzigini sevenler farkli tipleri icin takip edenler farkli sunu karistirip onyargili olmayin
poor hairy giant nosed squared jaw creepy sunken eyed donkey faced aunt. your reddish skin looks smelly dirty full of pimples wrinkles and freckles u wish for a clean korean boy skin. are you jealous about the fact that turks women are the most hairy women? nobody loves hairy body hairy people are gross.
En İyi Cevaplar