AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
202Cevap
Channing Tatum gibi bir şeye denir :D :D
Karizmatik ve çekici bir adam
Bu adam için demiştim eksilemeye gerek yoktu
Sakali olmali kesinlikle
Bencede edis yakışıklı 😃
Yakışıklı değil ama bir aurası var adamın
Hiç sevmıyorum bu çocuğu
Vucut ve fizigi boyuyla alakalı yüzü dil
Edis yakışıklı değil sadece ünlü 😂
Ediste acayip bir çekicilik var ya
Edis yakışıklıdan kıyasla tatlı
Kişiye göre değişen bir kavram
Yandan evet onden hayır
yakışıklı değil ama garip bir çekiciliği var
:D :) :)
Yakışıklı = ben demektir
Yakisikli benim iste ya
Kişiye göre değişen bir şey
Kisi ye göre degisir ortak bir tanimi yok bence
Yok ya hiç beğenmiyorum
Yakışıklı erkek işte ışıklı ışıklı xd
Edis'in yakışıklı olmadığı kesin :D
Cirkin olmayan erkekte
hay edisine hep bu denk geliyor ya :d
Kişiye göre değişen bir durumdur
yakışıklı
Hayir değil
soldaki gay gibi
Senin gibi les olmasında
@Alikkooo erkeklerin les oldugunu yeni duydum
Hmm bilmem edis yakışıklımı acep 🙄
Degil
Edis yakisikli
Aynı ben
Çok değil
Buyrun. benim
Fazla yakışıklı
Hayır yakışıklı değil
Kocam demektir.
Yakıșıklı=Ediz
Göze güzel görünen erkek...
Görecelidir
Benimdir
Göreceli kavram
Çirkin bu ya
Mimikleri güzel. Sevimli. Mimik önemli 🙂👍
Edissss😂😍
bumu yakışıklı :D
Sen de güzelsin sanki? :D
@Awp_Pro12 konu benim guzel olup olmamam degil gereksiz beyefendi) ha bunu sorgulamak istersen sorularimda nasilim diye paylastigim soruya bak anlarsin guzel olup olmadigimi))
Gereksizliğin kitabını yazmış bir kızdan bunu duymak komik oluyor :D
Çenen popo gibi zaten , kendinizi güzel sanma huyundan bir vazgeçin artık topluma en ufak faydanız yok , felsefeciyim diye yalandan dolananları mı diyeyim marjinal taklidi yapan mı bilemedim
@Awp_Pro12 sanmiyorum zaten guzelim kardesim ve toplum umrumucun ucu bile degil ben kendim icin yasarim kendi faydam kendime) ha dini gorevlerimide gayet yerine getiririm hadi simdi uza )
@Awp_Pro12 aciz insanlar sadece toplumu dusunur ay bunu yapyimda topluma faydasi olsun acaba toplum beni dusunuyormu))
@Awp_Pro12 ha bidaha gereksiz yere konusursan cevabini daha agir bir sekilde veririm senin gibi kucuk insanlarla asla muhattap dahi olamam hadi simdi bye bye))
Bak bak egoya bak güzelim diye ağladı :D
İnsanlığa faydalı olmak umrunda değilse boş bir çuvaldan başka bir şey değilsindir senin bilimden felsefeden haberin yoktur , kendini düşünme mi dedim sana? Aciz insan dediğin nice gençler şehit oluyor karaktersiz...
Ver bakalım cevabını tipsize bak :D Küçük insan diyor bir de benim yaptığım başarımların %1'ne bile ulaşamassın ki sen tipten yorumdan bakışlardan belli nasıl boş olduğun , büyük bir insana yani bana karşı saygın olsun bari :D
@Awp_Pro12 sehitleri katma ortaya ben onlari gayet iyi dusunurum onlara olan sayfim herkese olan saygimdan daha fazla anladin? ve yaptiklarin yapacaklarin umrumun ucu dahi degil benden iyisin tamam sen mukemmelsin hatta herkes mukemmel ya)) hadi yeterki yazma artik cunki yoruyorsun kendini bosuna )
@Awp_Pro12 senin beni nasil gormen umrumda degil cunki deger verdiklerim sevdiklerim umrumda olur sen benim icin yolda yanimdan gecen insanla aynisin yani bos ne yaziyorsan ne konusuyorsan hic okumuyorum bile oyle bakip geciyorum )
bir git şurdan istisnaları düşünemiyorsan salak gibi demeyeceksin toplum umrumda değil diye? Yalandan yapmacıklıktan gebericeksiniz senin nasıl umrunda olabilir ki şehitler?
Evet kendimi yoruyorum böyle egolu kendini beğenmiş boş bir kızla tartışıyorum :D
Sana değer veren insan var mıdır ki böyle gereksiz bir kızı kim sever anca çıkar için kullanırlar :D
@Awp_Pro12 sen nerden bilebilirsinki? ben her namaz kildigimda sehitlerimiz icide dua ediyorum senin gibi insanlar nerden bilebilir acaba? ha kendimi gayetde begeniyorum allahbeni boyle yaratmis begenmiyimmi ) beni seven varda sevdigim yok sen merak etme ben cikar icin kullanirim insanlari hickimse bugune kadar kullanamadi beni kullanamazda anladin) hadi simdi fazla konusma sıkıldım ((( :D
Namaz mı? çıkar için insanları mı kullanırsın ne kadar düzgün birisin sen öyle hahahahaha
Hem salak hem çirkin la bu , ibadet etceksen adam gibi et :D
@Awp_Pro12 adamligi senden ogreneceksek vay halimize o zaman cidden biktim ama fazla konusma sinirleniyorum
Güzel
Edis değildir
Yukarıdaki olmadığı kesin
Bu adam çok tatlı ya 😍
Gözüne hoş görünendir.
kadının ona bakınca yakışıklı görmesi demek
bu alt yakışıklı
Göreceli bir kavram
Kocam
evli misin
@Deepemotionworld tabii
20 yaşındasın ve evli misin?