• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Eril erkek ne demek?

Çağhan2734
Çağhan2734 Takip Et
Guru Yaş: 36
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
56
Yapay Zekaya Sor

Herkesin ağzında erkek bulamıyoruz falan ne saçmalık bu? Daha dün Türk erkeği kaba, odun vb ifadeler vardı az kibar olun vs şimdi ne oldu?

Eril erkek ne demek?
Fal Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
11 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Prenses erkek olmayan. Mesela bazı erkekler var bir yemek ısmarlasa diyor kız paracı. Eriller öylemi adam adam. Diyor benim kız arkadaşım, karım, ondan hiç bir şey esirgemem. Sonra adamlar ilişkisini sahipleniyor bunu hissettiriyor. Erkeksi davranıyor. Erkek gibi erkek😂 prenses erkekte de trip atsın. Eril erkek gönül almaktan çekinmez. Mesaj atmaktan çekinmez. Düşüncelidir. İnce detayları düşünmek kadına iyi hissettirir mesela gece eve bırakıp binaya girene kadar bekliyorum dese deriz aaayyyyy ne tatlı. Benden öneriler 😂

0
    1 Yorumla
    • SelanicBombs
      SelanicBombs
      1 yıl

neden artık sizin gibileri istemediğimizi kabullenemiyorsunuz ben anlamadım?
      bu dediklerini aslında bir çok erkek içinden geldiği için yapıyor yapmakta istiyor
      lakin böyle talepleri olan kızların gerçekten kadın olmadığını düşünüyoruz, sahiplenilecek tipler değilsiniz bir çok kişiyle çıkıp keyfiyete düşkün tiplersiniz
      siz kadınlığınızı rahat yaşamak için kullanmaya çalışan aciz yaratıklarsınız bunu fark ettik anlayın bunu.

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kadınların sızlanmaları bitmez. Onun için eril dişil bilmem ne gibi boş saçmalamalarını kafana takma. Hiçbir zaman onların istediği gibi bir erkek olamazsın çünkü onlar da zamana, duruma, şarta göre sürekli farklı türden erkek istiyorlar yani onlarda işlerine geldiği gibi isteklerini değiştiriyorlar. Bir de erkeklerin kadınların her istediğini yapması gibi saçma bir şey olmaması lazım. Erkekler palyaço mu veya köle mi? Bugün kadınlar nasıl erkek ister denildiğinde "Güldüren erkek ister." , "Maddi ihtiyaçlarını karşılayan erkek ister." gibi şeyler söyleniyor. Erkekler bir palyaço - jonglör mü veya cüzdan - ATM mi? Birgün erkekler ne ister diye sorun bence. Kendi isteğiniz daha önemli. Kendi iç dünyasını dinlemeyen, kendi istediklerini bilmeyen, tartmayan, kendi bilinç dünyasına kulak vermeyen insan mutlu olamaz. İlk önce kendiniz. Yani ilk önce erkek olarak sen ne istiyorsun. Buna önem ver.

2
    0 Yorumla
  • Ayhan67
    Ayhan67 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.

Eril erkek, genellikle güçlü, liderlik vasfı olan, duygusal açıdan daha az dışa dönük ve daha kararlı bir kişilik tipi olarak tanımlanır. Toplumun geleneksel erkeklik anlayışına uyan, sert duruşu olan, duygusal ifadelere daha mesafeli olabilen erkekler için kullanılan bir terim. Ancak bu tür tanımlar her zaman sınırlayıcı olabilir, çünkü her erkek farklı ve tekdüze bir kalıba sığmaz.

1
    0 Yorumla
  • Gldn207208
    Gldn207208 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.

Bence bir karaktere 'eril erkek ' diye empoze edemeyiz direkt bu sıkıcı olur. Eril enerji kadında da olmalı yeri ve zamanına göre. Feminist kişiler genelde dile getirir bunu. Bir de bu kelimeyi kullanan kadının bana göre sevecen, anlayışlı ve cana yakın olma ihtimali ne yazık ki sıfır.

0
    0 Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Hayat
Hayat Takip Et
Fenomen
1 yıl
  • Çağhan, bu "eril erkek" kavramı son yıllarda biraz daha popüler oldu aslında, ama tamamen yeni bir şey sayılmaz 😊. Buradaki mesele şu ki; toplum, bireylerin davranışlarını ya da kişilik özelliklerini belli kalıplara sokmayı seviyor. Ama bu kalıpların içi sürekli değişiyor! Eskiden "erkek adam şöyle olur" denirken, bugün belli değerlerle daha dengeli, sorumluluk sahibi, güçlü ama aynı zamanda duygusal zekası yüksek erkekler öne çıkmaya başladı.

Kafanın karışmış olması çok normal çünkü toplumun beklentileri sürekli değişiyor. Ama sana tavsiyem, kendin ol ve başkalarının dayattığı kalıplara çok fazla takılma. Kendine, duygularına, tavırlarına değer veren biri olman, her şeyden daha önemli. 💪✨

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

52

Cevap

31

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.

kadınlar ne istediğini bilmiyor

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Kaç yaşına gelmişsin daha erkek tanımının kaba ya da odun OLMADIĞINI öğrenemedin mi? Sen kaba, hanzo ya da kalas diye hatta maço diye anlatılan erkeklerin kadınların istediği erkek olduğunu mu sanıyorsun? Eril erkek sizin olmaktan korktuğunuz erkek modeli. Kadına pozitif ayrımcılık yapan bir erkek modeli. Kadını baş tacı yapan bir erkek modeli. Siz feminist kadinlar düşman onların istedikleri kılıbık dediğiniz sürece tam erkek olmayacaksınız. Siz erkek olmayı sadece sekste tatmin etme olarak algiliyorsunuz. Mesela biri kavga ederken erkekliginize laf etse gel sana göstereyim erkek miyim, değil miyim diye saldırıyorsunuz. Yani gel seni m. ikeyim anlarsın filan diyorsunuz. Konu oraya gelecekse kediler, köpekler genel olarak bütün hayvanlar insanlardan saha çok erkekliğe sahip. Çift seansları yapan doktorların ya da ürolog ve jinekologlarin söylediklerine göre bu ülkede kadınlar seks yönünden hiç tatmin olmuyor. Ama kadınlar bunu pek dile getirmez. Kadınların bu söylemi genelde erkeklerin davranışları ile ilgili. Kadınlar pozitif ayrımcılığın kalktığını söylüyor. Ve sana şunu da söylemek istiyorum. Amerika ve avrupali erkeklerden tut arap erkeklerine daha çok eril tavırları olan kadınları prenses gibi hissettirenler türedi. Nerden biliyosun diye sorma. Benim sevgililerim genelde yabancı oldu. Tabi bu ülkeden de oldu ama yabancılar en azından bu yönden daha sahiplenici.

3
    4 Yorumla
    • lënglimoni
      lënglimoni
      1 yıl

Yorumun harikaligi

Yorumla
    • Sara167
      Sara167
      1 yıl

Arap sevgilim oldu +1 oldukça erildi. Türk erkekleri şu an ailevi değerlerini kaybediyor bencil ve çıkarcı ve yalancı dolu ortalık

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

"Eril erkek sizin olmaktan korktuğunuz erkek modeli. Kadına pozitif ayrımcılık yapan bir erkek modeli. Kadını baş tacı yapan bir erkek modeli."

Çabuk şımarıyorsunuz. Erkeği cepte görüp her haltı yapabileceğinizi sanıyorsunuz. Biz de istediğinizi vermiyoruz. Bence her kadın pozitif ayrımcılığı veya baş tacı edilmeyi hak etmiyor. Kadına ünlü gibi davrandıkça hayran muamelesi görüyoruz malum. Böyle sisteme kafam girsin. Yalnız yaşarım daha iyi.

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

Ayrıca, bence erillik dişillik toplumun belirlediği bir kalıptan ziyade bireyin belirlediği bir şey olmalı. Yani erillik benim hareketlerimi değil benim hareketlerim erilliği tanımlamalı. Aynı şey dişillik için de geçerli.

Yorumla
  • yaymuuyyy
    yaymuuyyy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 99%
    1 yıl

Eril erkek, toplumda genellikle erkeklere atfedilen geleneksel özelliklerin ve davranış biçimlerinin yoğun olduğu bir kavramdır. Bu terim, genellikle fiziksel güç, liderlik, duygusal mesafeli olma, koruyucu ve dominant olma gibi özellikleri temsil eder. Eril erkek, toplumsal cinsiyet rollerinin bir sonucu olarak, erkeklerin beklenen davranışları ve özellikleriyle tanımlanır. Bu kavram, toplumsal normlara ve kültürel yapıya bağlı olarak şekillenir ve zaman zaman bu tür rollerin zorlayıcı ve sınırlayıcı olduğu düşünülür. Yani, eril erkek olmak, duygusal zayıflıkları, hassasiyetleri ya da kırılganlıkları dışlamak ve genellikle ‘güçlü’, ‘sert’ ve ‘kontrollü’ olma gibi bir baskıyı beraberinde getirebilir. Ancak, bunun herkes için geçerli olmadığını unutmamak gerekir. Her bireyin kendini ifade etme biçimi farklıdır ve bu tür kalıplar da zamanla değişmeye başlamaktadır.

2
    0 Yorumla
  • HayatAynaSnYansımazı
    HayatAynaSnYansımazı Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 49%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.

kadınlar 7 - 10 yıl önce erkekleri nonoş yaptılar

yok eekek bakımlı olur yok erkek krem sürer vs vs baktılar G. T üne zurna gibi şapışan kısa paça pantolon nonoş gibi erkeklere dönüştüler

bu sefer tükürdüğümüzü de yalamayalım ama ne yapalım erkek gibi erkek de kalmadı

eril erkek lafını türettiler

göğüs kıllarımı almıyorum yazın gömlekle göğsüm açık çıkıyorum

bi gör hatunlar nasıl bakıyor içine düşüecekler nerdeyse :D

eee malum kıllı erkek de kalmayınca böyle oluyorlar görünce

👇

😳

😍

:D 😝 🤦‍♂️

2
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

😂😂😂😂sabah sabah güldürdün başkan baş tacısın

Yorumla
    • HayatAynaSnYansımazı
      HayatAynaSnYansımazı
      1 yıl

eyvallah reis :D 🤝

Yorumla
  • Cinar344
    Cinar344 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 102%
    1 yıl

Kendilerine küfreden kaba davranan erkekleri bile isteye seçen kadınların erkek dediğin kadını korur kollar diyerek suçu bize attığı bir tanım.

Çünkü kendi baba travmasını çözemiyor suçu erkeğe atmak işlerine geliyor.

Dedikleri gibi eril erkek gibi davranirsan, korursan, değer verirsen seni ezik görüyor sen çok iyisin diyerek hepsi bırakıp gidiyor sonunda

4
    0 Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı.

Erkeksi, otoriter, maskülen.

O bahsettiğin kadınlar yanlış hareketlerinde kendilerine şiddet uygulayacak bir hödük arıyorlar üstüne alınma. Televizyonun insanlara etkisi de böyle tiksinç oldu işte. Standartlarımızı bozup memnuniyetsizliğimizi de her geçen gün arttırıyor. Umarım bilinç artar bu konuda.

5
    0 Yorumla
  • wishleon
    wishleon Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 100%
    1 yıl

Erillik ve maçoluğu / hanzoluğu karıştırmamak lazım. Eril olmak, hayata yön verebilmek ve sağlam duruş sergilemek demektir. Bu sağlam duruş için mental ve fiziksel olarak güçlü olmak yetmez, aynı zamanda anlayışlı, sabırlı ve güven verici olmak gerekir. Dosdoğru, kendisiyle barışık, duygularını ifade edebilen ve liderlik özellikleri taşıyan biri olmak erilliktir. Çözüm odaklı yaklaşan, hem duygusal hem mantıklı kararlar alabilen, sınırları koruyan ve güçlü bir bağ kurabilen erkek, gerçek anlamda eril erkektir.

1
    0 Yorumla
  • Feyzanursuaksoy
    Feyzanursuaksoy Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Şunu anlamıyorsunuz kibarlık efendilik ayrı kız gibi trip atmak çiçek beklemek yemeğe kızı siz cikarmisken hesap ödenmesini beklemeniz (arada oda oder sende Ama İlk buluşmadan bile isteye oluyo) naz yapmanız adım atmaktan korkmanız veya bunu gurursuzluk olarak görmeniz sizi kibar değil prenses yapıyor erillik kadını koruyup kollamak onu kısıtlamadan hafiften kıskanmak bi beline sarılmak çiçek almak efendilik etmen erilliktir

4
    4 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Bunu yapan erkek sevilmiyor ama

Yorumla
    • fewobligation
      fewobligation
      1 yıl

- İlk cümlede kilit nokta "yemeğe kızı siz çıkarmışken". Randevuya çıkaran bensem tabi ki öderim ama o kız da hesap bilecek. İlk randevu için yemeğe götürmek enayiliktir, hele ki şu anki ekonomide.

- Adım atmaktan korkmuyorum ama yoruldum. Attığım adımların hiçbiri karşılık bulmadı, ben de bıraktım. İsteyen kadın adım da atar, flört de eder. Benim de gururum var, sabrımın sınırı var.

- ""erillik kadını koruyup kollamak onu kısıtlamadan hafiften kıskanmak bi beline sarılmak çiçek almak efendilik etmen erilliktir" Önce hak etsin, sonra canımı bile yiyebilir.

Yorumla
    • Feyzanursuaksoy
      Feyzanursuaksoy
      1 yıl

@cağhan2734 yanlış kadına denk gelmen yanlış erkeğe dönüşmeni gerektirmez doğru kişiyi bekleyene kadar çizgini bozma

Yorumla
    • Feyzanursuaksoy
      Feyzanursuaksoy
      1 yıl

@fewobligation kız hesap oder sorun yok zaten bahsettiğimi anladım sen adım atmaktan korkuyorsunuz derkn bazen sadece uzaktan bakmayla yetinen kalkıp iki konuşmaya bile gelmeyen konu açmayan veya ilişki içinde hiç ugrasmyanlar için bu yani yoruldum demişsin bunu demek için belli bir emek sonucu olması demektir ama o yorgunluk nerden geliyor mesela yani geçmişimde çok çabaladım yoruldum yeniye cabalayamiyorum dersen bu olmaz ama birine karşı uğraştın olmadıysa haklısın kızın ilgi makinesi olursun sonra son noktadada kıskanmak dışında çoğunu yapmak başlarda yapmak özellikle kadını bence çeken bişey çekmiyor kızlar böyle tipleri sevmiyor diyorsanız yanlış kadınla berabersinizdir bunu sevmeyen kadın yoktur bence çünkü 9 yüzden yanlış kadınlarla karşılaşmaniz sevilmek için karakterden odun vermenizi gerektirmez doğru kadın kötü yanlarınızla da sevecek zaten

Yorumla
  • MadamLila
    MadamLila Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 100%
    1 yıl

Eril erkek, erkek cinsiyetine sahip olan bireyleri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Biyolojik olarak erkek üreme organlarına sahip olan ve genellikle XY kromozomlarına sahip olan bireyleri ifade eder.

1
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

KS’nin biyoloji öğretmeninden bilgiler

Yorumla
    • MadamLila
      MadamLila
      1 yıl

Sorulara evet-hayır şeklinde Xper kasmak adına cevap vermeyi hoş bulmuyorum.

Yorumla
  • buzzzgibikarpuzz
    buzzzgibikarpuzz Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Sahiplenme koruma kollama duygusu olan ekmek parasını kazanan cömert merhametli yerine göre sert yumruğunu masaya vuran erkeğe denir

2
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

👏

Yorumla
  • Geiltoy
    Geiltoy Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 98%
    1 yıl

Eril Erkek diye bir tanım yok!
    Eril ise Erkekdir yani cinsiyet tanımı acısından
    Onun karşıtıda Dişil!

Kültür erozyonuna ugramış halkımız yine
    “Seks manyagı erkek” diye bilmek için bilgisiz/cahilce Eril Erkek demiş!

Kadın’a Bayan demenin artık toplumun kanına işlemesi gibi bir şey olmuş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

ERİL ERKEK NE AÇIKLIYORUM

herkesin sandığı gibi şiddet yanlısı, masaya vurup sözünü dinleten falan değil öncelikle. eril erkek sevdiklerine sahip çıkan işte en basit anlamıyla. hödüklük yapmak yerine sevdiğine kendisini ifade edebilen, onun yanında olan, düştüğünde kaldırmasını bilen erkek demek.

zaten sadece sevgilisine değil, çevresindeki herkese merhametli ve dürüst olabiliyorsa önemli olan bu. bir de etrafındaki insanların ona güvenebiliyor olması. en önemli nokta bu işte. güvenilebilir birisi.

5
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kendi değerlerine uygun bir karşı cind en doğru seçim. Tabi ki bu seçimi yaparken; akıl, ruh ve ten uyumunun birlikte ve karşılıklı uyuşması yani denklik çok önemli. Kısacası bu özellikler senin uyum içinde yaşayabileceğin ruh eşin de olacak. Bol şans… 😎

0
    0 Yorumla
  • Garip_arzulu
    Garip_arzulu Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.

Kardeş erkek benim ben sapına kadar taktın mı koluma vurdun mu duvara yakıştıırım kız dediğin yanımda nefes alamaz kafasını kaldıramaz ama incinmezde sevdiğimin koruduğumu kolladığını incitmeyeceğime zarar vermeyeceğimi bilir ama bir o kadar da korkar işine gelirse

0
    0 Yorumla
  • dolucaybardagı
    dolucaybardagı Takip Et
    Xper 1 Yaş: 32
    1 yıl

"Eril erkek", geleneksel erkeklik normlarına sıkı sıkıya bağlı, güçlü, dominant ve koruyucu bir erkeklik anlayışını benimseyen erkekleri tanımlamak için kullanılan bir ifadedir.

Eril Erkeklik Özellikleri
    Güçlü ve lider ruhlu olma
    Koruyucu ve sahiplenici bir tavır sergileme
    Duygularını fazla belli etmeme, sert veya mesafeli olma
    Bağımsız ve özgüvenli olma
    Fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı önemseme
    Bu kavram genellikle toplumsal cinsiyet rolleri çerçevesinde şekillenmiştir ve bazı kültürlerde ideal erkeklik modeli olarak kabul edilir. Ancak modern bakış açısında, eril erkeklik yerine dengeli ve duyarlı erkeklik ön plana çıkmaktadır.

0
    0 Yorumla
  • Biyokahve
    Biyokahve Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 97%
    1 yıl

Ben de bunu anlamıyorum işte arkadaş erkekler kibar olsun vs gibi şeyler sürekli aşılandı çocuklar duymasın dizisi gibi Haluk olmaman gereken erkek ama selami örnek erkek gibi lanse edildi şimdi ise daha sert olun maço olun deniyor yaranamıyoruz

1
    0 Yorumla
  • BiliyormBununAdı_AŞK
    BiliyormBununAdı_AŞK Takip Et
    Master Yaş: 35
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.

Eril erkek demek zaten bovser millet ne istediğini bilmiyor

2
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

😂

Yorumla
  • TheMedeni
    TheMedeni Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 83%
    1 yıl

Evet detayda belirtildiği gibi öyle istiyorlar
    Öyle olunca da öyle istemiyorlar
    Yani uzun lafın kısası;
    Kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar

2
    2 Yorumla
    • Elanur_Oğuz
      Elanur_Oğuz
      1 yıl

Kadınlar ne istediğini bilir ancak sorun maalesef bizlerde özentilik duygusu yok desekte oldukça ağır basan bir duygu bu yüzden bir kaç kişi beğendiği erkeği söyleyince aa demek böylesi güzel bende katıliyim bunlara der bu konudan bahsederken evet doğru sencede öyle değilmi sözleri hayır sana katılmıyorumdan daha çekici geldiği için bütün kadınlar tek bir erkek formuna düşüyormuş gibi bir anlayış oluyor güzellik sevgi arkadaşlık görecelidir maalesef topluma ayak uydurma isteği baskın geliyor

Yorumla
    • TheMedeni
      TheMedeni
      1 yıl

Evet insanlar sürü psikolojisine kapılıyor ve kendi hayatının mutluluğunu yaşayamıyor
      Halbuki önemli olan her konuda birbirini tamamlayabilmek
      Bu çok zor değil ama zihniyet çok önemli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Eril erkek hani dışardan gördüğünde errrkkeekk yaaa dersin ya onu dedirten erkektir ama Bana göre eril erkek kadının değerini bilen, fikirlerine saygı gösteren, kadının ihtiyacı olduğunda hemen arkasında olan, hiçbir koşulda yalnız bırakmayan, yeri geldiğinde maço (tabii ki sınırı var) yerine göre salon beyefendisi olabilen erkek demektir. Ve son zamanlarda bu tip erkeklerin nesli tükeniyor. Buldun mu şükretmek lazım 😊

0
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Hı hı bulunada tüm kızların aradığı erkek ama ben sevemiyorum diyor onu ne yapcaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Seni sevse sendeki özelliklerini de sever hiç dert etme sorun seni istemiyo oluşu

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    1 yıl

Kadınsı davranışları olmayan, adam gibi adam olan, sağlam karakterli, güzel ve güçlü seven, güvenilir, aşkının ve sevdiği kadının değerini bilen, kadınına sahip çıkan, hayata karşı duruşu olan, idealist, ilişkide flörtöz olmayan erkek bence.

2
    0 Yorumla
  • alarasulara
    alarasulara Takip Et
    Xper 7 Yaş: 19 , eic 100%
    1 yıl

Ya eşcinseller çoğaldı tipini beğendiğimiz hoş bi erkek normal görünüyor sonra herif gay çıkıyor bizi de düşünün jahsowhdoejd

3
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Sizde saçını sarıya kıçını alçıya almış küpeli dövmeli adamlara! Gitmeyin

Yorumla
    • alarasulara
      alarasulara
      1 yıl

Valla artık düzgün tipliler de öyle çıkıyor abim. Tam gay olmayan birini buluyoruz o da ya terbiyesiz ya da sapık oluyor

Yorumla
  • Русалка
    Русалка Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    1 yıl

Eril kabalık anlamına gelmiyorr. Erkeksi olacak yani biraz sahip çıkma vs ne bileyim işte erkek gibi davrancak. Bu zamanda ki erkekler maalesef en ufak konuda trip atıyor ya da ilgi vs vermiyor kıza. Bir olay olduğunda korumaya çalışma dürtüsü bile olmuyor.

1
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Siz yanlış sularda yüzüyorsanız biz ne yapalım

Yorumla
    • Русалка
      Русалка
      1 yıl

Nerdeyse tüm TC erkekleri böyle benle ilgili olduğunu sanmıyorum

Yorumla
  • Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    Mentor Yaş: 22 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Sahiplenici kızının ihtiyaçlarını karşılayan kadının bir dediğini iki etmeyen ama aynı zamanda ağırlığını da koruyan şahsen benim son zamanlarda çok arayış içinde olduğumu ama asla denk gelmeyen erkek türü

0
    0 Yorumla
  • eskilerdentuba
    eskilerdentuba Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Sen erille hanzyuuu karıştırmışsın kanki 😒 kendini geliştirebilirsin mesela kitap okursun bakış açını değiştirirsin hayata karşı kadını kadın gibi görürsün görgü kurallarını bilirsin. Ancak bu seni yumuşak veya diğer türlü değil bey efendi yapar.

0
    0 Yorumla
  • Zezesoruyor
    Zezesoruyor Takip Et
    Xper 1 Yaş: 22
    1 yıl

Eril erkek kıskanan sahiplenen sevmeyi bilen demektir
    Kıskanma: giydiklerine karışan değil bakanlara karışan
    Sahiplenme: görüştüğü kişilere karışan değil güvenmediği kişileri belirten
    Sevmeyi bilen: her özel günü hatırlayan ve özel tarihlerde pahalı hediyelerle süsleyen değil her günü ayrı özel yapan

1
    0 Yorumla
  • Clayde
    Clayde Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27
    1 yıl

dişil erkek : trip atan alınan küsen herşeyi büyüten yani kadinlarin regl zamanindaymis gibi davranan erkeklerdir asla sevmiyoruz tabiri caiz kaçarak uzaklaşıyoruz

erilse : az konuşan öz olan durusu agirligi olan dilinin kemigi olan duzgun bir erkektir sagliklidir olmasi gerekendir

1
    0 Yorumla
  • umberkolonyalarr
    umberkolonyalarr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 19
    1 yıl

Bu tip kızlardan uzak durmak gerek amaçları eril ya da maskulen erkek değil, para aw para bunlar para uğruna sırf zengin diye travestiyle bile birlikte olurlar bir kılıf uydurmuslar zengin erkek eril erkek olmuş bunlar istiyor ki erkek yemesin icmesin hatununa para dayasın😆😆

1
    0 Yorumla
  • yaren2147
    yaren2147 Takip Et
    Guru Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl

Kolye takmayan küpe takmayan, kirli sakallı, sevdiğini kıskanan, sahiplenici koruyucu, sevdiğine laf ettirmeyen, dominant falan.

1
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Kirli sakal çıkarın ✍️

Yorumla
  • Tuğberk_Bey
    Tuğberk_Bey Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 48%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Yeni yeni şeyler türedi eril yok dişil yok pofil yok saçma sapan anlamlar yükleniyor..

1
    0 Yorumla
  • MagarsuS
    MagarsuS Takip Et
    Guru Yaş: 37 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı.

Kadınlar tam olarak eril kelimesinin ne anlama geldiğini öğrensin önce yorumlar çok komik ve saçma bir o kadar cahillik içeriyor yaş grubuna göre yorumlar çok farklı ve bu çok saçma

0
    0 Yorumla
  • RuuDy_RuuD
    RuuDy_RuuD Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 74%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Erkeğin erili olmaz horulu olur... İt gibi çalışıyoruz, ailemize bakalım, patrona yaranalım derken tüm enerjimiz tükeniyor, sonra da evde horul horul uyuyoruz... Kahrolsun kapitalizm!

0
    0 Yorumla
  • beydaelif
    beydaelif Takip Et
    Xper 2 Yaş: 21
    1 yıl

Hala da kibar olun eril demek davar kaba sayısız anlamına geliyor ki bizim siz erkeklerden beklediğimiz şey adam gibi bi duruşunuz olsun bi şey yapıyorsanız sorumluluğunu alın bi sorun olunca çözüm arayın halledin bi şeyleri bi kız size bir şey sorunca fark etmez sen bilirsin sen hallet gibi tabirler kullanmayın sevgilinize eşinize karşı ilgili olun

0
    3 Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

eee siz o zaman kendinize baya getir götürücü arıyorsunuz herşeyi erkek halledecekse kadın niye var

Yorumla
    • Tinkerbellll_
      Tinkerbellll_
      1 yıl

@MagarsuS prenses

Yorumla
    • MagarsuS
      MagarsuS
      1 yıl

😂😂 aynen aynen

Yorumla
  • Coffein
    Coffein Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 33%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Bu tanımı ikinci duyusum saçma bir tanimlama herkesin eril derecesi ve isteği farklı olabilir bunun yerine nazik mizahi yönü kuvvetli vs tanımlamalar yapsalar neyse...

0
    0 Yorumla
  • Nightwalk35
    Nightwalk35 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 92%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Düz erkek demek yerine eril erkek deme ihtiyacı doğduysa bu dünyada, var o dünyanın acınacak haline

0
    7 Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Vay* o dünyanın acınacak haline

Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

😏😏😏😅😅😅 vay o Acuna

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Vay o erkeklerin dişil haline demeliydim sanırım

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Evet gerçekten erkek olun dedirtecek duruma geldiniz bir çoğunuz. (Öyle olmayanları tenzih ediyorum)

Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Benim üzerime alınacak Bir şeyim yok içtiğim sütten eminim 😊

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Öyleyse sorun yok

Yorumla
    • Nightwalk35
      Nightwalk35
      1 yıl

Senin adına sevindim :)

Yorumla
  • SorryImnotreadyyet
    SorryImnotreadyyet Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.

Maskülen olacak beyefendi nazik kibar eril erkektir

1
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Hı hı

Yorumla
  • Psikolojisigidik
    Psikolojisigidik Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.

Vallahi günümüzde uydurulan bir bahane bence erkek erkektir çok bir şey beklememek lazım ggffhcb

1
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

O öyle değil ama neyse

Yorumla
  • EgeRuhu35
    EgeRuhu35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    1 yıl

skkmşum olmasını da bilmem neyinide kadınlar kadın mı benden erkeklik bekliyorlar bitti kapandı o defter

0
    0 Yorumla
  • harrylinka
    harrylinka Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 95%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı.

Hiçbir fikrim yok. Erik olacakken harfler karışmış olabilir…

1
    0 Yorumla
  • abrokenunicorn_
    abrokenunicorn_ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 24
    1 yıl

Eril erkek demek sosyal medya tabiri gibi bir şey oldu aslında yani normal erkekten ziyade ekstra erkek ic guduleri sergileyen kisi gibi bir sey

2
    0 Yorumla
  • İyiinsanlarhalavar
    İyiinsanlarhalavar Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 77%
    1 yıl

Erkek özellikleri barındıran

2
    1 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Onlar ne işte?

Yorumla
  • Savas_Melegi
    Savas_Melegi Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    1 yıl

Toplumsal cinsiyet göre uydurulmuş, saçma sapan eril enerji kavramına uyan, kıro erkektir.

0
    0 Yorumla
  • Rami3545
    Rami3545 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    1 yıl

Yorumlara baktımda eril erkek tam olarak şöyle anlatılmış…

🙂
    6
    🙃

0
    0 Yorumla
  • Venüstengeldimm
    Venüstengeldimm Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 98%
    1 yıl

Eril erkek sen bunları düşünme ben hallederim erkeğidir

0
    0 Yorumla
  • tözel-seyyah
    tözel-seyyah Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 100%
    1 yıl

Yumuşak olursun prenses derler, sert olursun hayvan derler. Kendileri Barbara Palvin sanki

0
    2 Yorumla
    • ecoocoeco
      ecoocoeco
      1 yıl

Ortasını bulcaksınız onu da biz mi öğretelim

Yorumla
    • tözel-seyyah
      tözel-seyyah
      1 yıl

Ben uçlarda yaşayan biriyim. Ortalıkta siz takılabilirsiniz @ecoocoeco

Yorumla
  • İstavritliAşure
    İstavritliAşure Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    1 yıl

Boş ver önce kendilerini şekillendirip düzeltsinler

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Erkeklere has bazi özellikler vardır kadın bunu hisseder ama gunumuzde yedigimiz gıdalar sosyal medya bu özelliklerinizi bozuyo

1
    0 Yorumla
  • LeonidasınFedaisi
    LeonidasınFedaisi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 100%
    1 yıl

maalesef yeni nesil feminen

1
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Biz orta kuşağız 🫣😅

Yorumla
    • umberkolonyalarr
      umberkolonyalarr
      1 yıl

He bacım feminen olmayan neslide görüyoz kadınları kesip parcalayan Z kuşağı sanki

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Tutucak kolundan ayırmayacak kendinden ne derse o olucak sert olucak

1
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

😂😂😂😂😊 o zamanda ağlamak yok ama

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Damamm

Yorumla
  • severmisin_
    severmisin_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    1 yıl

Kadına kadın olduğunu hissettirmek diyebiliriz. Erkek korur kollar sahip çıkar yardım eder. Kadınına ince ruhlu olur bu aslında. Yani bence

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Şimdiki erkekler neredeyse evde bulaşık yikayacaklar o duruma doğru gidiyoruz. Cok itici

1
    9 Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

Evlenince de niye yardım etmiyorsunuz diyorlar?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abuzittin34 değişik bir bakış açısı ama haklısınız

Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

Evet yani arkadaşlarla konuşurken hepsi aynı şeyi söylüyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abuzittin34 yaaa zaten çok itici ev işi yapan bulaşık yıkayan bir erkek bana göre. Ben bir bayan olarak o zaman neden evleneyim kız arkadaşımla ev tutar orada otururum. Erkek te böyle düşünüyordur neden evleneyim ailemin yanında kalırım ya da kendime ayrı ev tutarım falan diye

Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

Niye evleneceğiz diye kadını da hizmetçi olarak kullanmamak lazım canım. Erkeklik ayrı yardım etmek ayrı. Bulaşık tabii ki itici olabilir de kimi kadınlar da bırakın ben ev kadınıyım modunda değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

@Abuzittin34 Tabiki yeri gelince yardım edecek erkek ben genelleme yaptim

Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

O zaman tamam. Ama ne bileyim geniş bi çerçeveden bakınca öyle bi rol üstlenen kadında insanın hoşuna gitmiyor değil ama köle gibi kullanmakta kötü hissettiriyor

Yorumla
    • sorumvarbaksana
      sorumvarbaksana
      1 yıl

Bunu bir kadın mı söylüyor? Hocam siz kadınlar hak ediyorsunuz bazı şeyleri ya.. Evde her şey ortak. Yardım etmesi bence çok ince bir hareket olur kocamın. Arap kültürü sizinki

Yorumla
    • Abuzittin34
      Abuzittin34
      1 yıl

Bunu söyleyen kadinlar var evet. Bizzat arkadaşlarımın hiçbir şey yapmadığını biliyorum. Herşeyi eşleri yapıyor. Ben olsam eşime öyle davranmam mesela

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    1 yıl

Siz konuyu çok yanlış anladınız, o "az" lafını doğru anlayın yeterdi ama🤣

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    1 yıl

Erkekler donemye başlayınca bizdeki arayış 😬😬

2
    2 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Erkeler yerinde be dönen kim?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      1 yıl

Dönen çok bacım 😬

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    1 yıl

Kadınların işine yarayıp atmleğini yapan erkek.

0
    0 Yorumla
  • djksjdkwjdke
    djksjdkwjdke Takip Et
    Xper 3 Yaş: 19
    1 yıl

Saygili, korumaci, kolundan hic cikarmadigi saat, kokusunun kendisinden once gelmesi, HERKESE SERT DAVRANIP SENI INCITMEKTEN KORKMASI

0
    0 Yorumla
  • birYalniz90
    birYalniz90 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    1 yıl

Eril erkek çok net kısa yoldan net sonuca gider sert ve uzun süre etkisi devam eden erkektir. Bittim. Ben intihar derecesinde olanim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    1 yıl

Kısacası erkek gibi erkek demek. Liderlik ve dominantlık özelliklerini koruyan erkek, koruyucu alfa erkek, modernizmin erkekliği körelten eşitlikçi uygulamalarına boyun eğmeyen erkek, feminizmi reddeden erkek, geleneksel erkek.

0
    0 Yorumla
  • Dearhead
    Dearhead Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Maskülen erkek demek anlaşılan

1
    0 Yorumla
  • kafkass31
    kafkass31 Takip Et
    Master Yaş: 26 , eic 100%
    1 yıl

Filmlere bakıp diyorlar

1
    0 Yorumla
  • Matraxwoman
    Matraxwoman Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    1 yıl

Kısa paçalı pantolon giyinmeyin mesela 😄

2
    4 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Giyenmi var mış? Vay ….. lar vay

Yorumla
    • rabiarslanturk
      rabiarslanturk
      1 yıl

Parlak montta giymesinler 😂😂

Yorumla
    • Matraxwoman
      Matraxwoman
      1 yıl

🤣🤣

Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Ayol da demesinler değil mi?

Yorumla
  • Zena24356
    Zena24356 Takip Et
    Guru Yaş: 43 , eic 99%
    1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Mesela kadına hesap ödetmeyen erkek

2
    5 Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Hesap ödeyince incileriniz mi
      Dökülüyor? Ayrıca erkekler sadece gerçekten değer verdiği ve sevdiği gelecek düşündüğü kişilere para harcarlar onun dışında harcarlar zaten canım

Yorumla
    • Gldn207208
      Gldn207208
      1 yıl

Neyi çağrıştırıyor gibi soru sormuşsunuz ona istinaden cevap vermiş hanımefendi bence. Kadınların hesap ödetmek, para harcatmak gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum her kadın kendi ayakları üzerinde duran bir karaktere sahip olmalı zaten. Diğer bir konu erkekler de gerçekten sevdiği insanlar ile vakit geçiriyor olsa bu onlara para harcamış olmak düşüncesini akla getirmez.

Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

@Gldn207208 sözcülük yapmış gibi olmuşsunuz ki sizin dediklerinize katılıyorum. Ben sadece erkeklere yürüyen cüzdan gibi görüp paralarını yeme derdinde olan zihniyete karşıyım erkek sevdiği kadının sizin de dediğiniz gibi zaten para ödetmez ama karşıdaki kadının da kendisini sömürdüğü duygusuna kapılırsa o da onu rahatsız eder uzaklaştırır

Yorumla
    • Zena24356
      Zena24356
      1 yıl

Hesap öderim ama karşımdakini nonoş olarak kabul ederim o zaman 😀

Yorumla
    • Çağhan2734
      Çağhan2734
      1 yıl

Sağ olun yahu güldüm.. Bem anlatamadım ya neyse siz bildiğiniz gibi yapın 😂😂😂😂😂😂😂

Yorumla
  • Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Eril erkek ne demek?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Sinyalci erkek ne demektir? 5 cevap verildi
İncel erkek ne demek ? 7 cevap verildi
Ezik erkek ne demek? 20 cevap verildi
Tarz erkek ne demek? 4 cevap verildi
Eril erkek nedir? 3 cevap verildi
Sert erkek demek tam olarak ne demek? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨