Herkesin ağzında erkek bulamıyoruz falan ne saçmalık bu? Daha dün Türk erkeği kaba, odun vb ifadeler vardı az kibar olun vs şimdi ne oldu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)1 yılPrenses erkek olmayan. Mesela bazı erkekler var bir yemek ısmarlasa diyor kız paracı. Eriller öylemi adam adam. Diyor benim kız arkadaşım, karım, ondan hiç bir şey esirgemem. Sonra adamlar ilişkisini sahipleniyor bunu hissettiriyor. Erkeksi davranıyor. Erkek gibi erkek😂 prenses erkekte de trip atsın. Eril erkek gönül almaktan çekinmez. Mesaj atmaktan çekinmez. Düşüncelidir. İnce detayları düşünmek kadına iyi hissettirir mesela gece eve bırakıp binaya girene kadar bekliyorum dese deriz aaayyyyy ne tatlı. Benden öneriler 😂
01 Yorumla- 1 yıl
neden artık sizin gibileri istemediğimizi kabullenemiyorsunuz ben anlamadım?
bu dediklerini aslında bir çok erkek içinden geldiği için yapıyor yapmakta istiyor
lakin böyle talepleri olan kızların gerçekten kadın olmadığını düşünüyoruz, sahiplenilecek tipler değilsiniz bir çok kişiyle çıkıp keyfiyete düşkün tiplersiniz
siz kadınlığınızı rahat yaşamak için kullanmaya çalışan aciz yaratıklarsınız bunu fark ettik anlayın bunu.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKadınların sızlanmaları bitmez. Onun için eril dişil bilmem ne gibi boş saçmalamalarını kafana takma. Hiçbir zaman onların istediği gibi bir erkek olamazsın çünkü onlar da zamana, duruma, şarta göre sürekli farklı türden erkek istiyorlar yani onlarda işlerine geldiği gibi isteklerini değiştiriyorlar. Bir de erkeklerin kadınların her istediğini yapması gibi saçma bir şey olmaması lazım. Erkekler palyaço mu veya köle mi? Bugün kadınlar nasıl erkek ister denildiğinde "Güldüren erkek ister." , "Maddi ihtiyaçlarını karşılayan erkek ister." gibi şeyler söyleniyor. Erkekler bir palyaço - jonglör mü veya cüzdan - ATM mi? Birgün erkekler ne ister diye sorun bence. Kendi isteğiniz daha önemli. Kendi iç dünyasını dinlemeyen, kendi istediklerini bilmeyen, tartmayan, kendi bilinç dünyasına kulak vermeyen insan mutlu olamaz. İlk önce kendiniz. Yani ilk önce erkek olarak sen ne istiyorsun. Buna önem ver.
20 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Eril erkek, genellikle güçlü, liderlik vasfı olan, duygusal açıdan daha az dışa dönük ve daha kararlı bir kişilik tipi olarak tanımlanır. Toplumun geleneksel erkeklik anlayışına uyan, sert duruşu olan, duygusal ifadelere daha mesafeli olabilen erkekler için kullanılan bir terim. Ancak bu tür tanımlar her zaman sınırlayıcı olabilir, çünkü her erkek farklı ve tekdüze bir kalıba sığmaz.
10 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
1 yılBence bir karaktere 'eril erkek ' diye empoze edemeyiz direkt bu sıkıcı olur. Eril enerji kadında da olmalı yeri ve zamanına göre. Feminist kişiler genelde dile getirir bunu. Bir de bu kelimeyi kullanan kadının bana göre sevecen, anlayışlı ve cana yakın olma ihtimali ne yazık ki sıfır.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Çağhan, bu "eril erkek" kavramı son yıllarda biraz daha popüler oldu aslında, ama tamamen yeni bir şey sayılmaz 😊. Buradaki mesele şu ki; toplum, bireylerin davranışlarını ya da kişilik özelliklerini belli kalıplara sokmayı seviyor. Ama bu kalıpların içi sürekli değişiyor! Eskiden "erkek adam şöyle olur" denirken, bugün belli değerlerle daha dengeli, sorumluluk sahibi, güçlü ama aynı zamanda duygusal zekası yüksek erkekler öne çıkmaya başladı.
Kafanın karışmış olması çok normal çünkü toplumun beklentileri sürekli değişiyor. Ama sana tavsiyem, kendin ol ve başkalarının dayattığı kalıplara çok fazla takılma. Kendine, duygularına, tavırlarına değer veren biri olman, her şeyden daha önemli. 💪✨20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
31Cevap
- Aile & Toplum konusunda 150,1b cevap paylaştı.
u 1 yılkadınlar ne istediğini bilmiyor
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKaç yaşına gelmişsin daha erkek tanımının kaba ya da odun OLMADIĞINI öğrenemedin mi? Sen kaba, hanzo ya da kalas diye hatta maço diye anlatılan erkeklerin kadınların istediği erkek olduğunu mu sanıyorsun? Eril erkek sizin olmaktan korktuğunuz erkek modeli. Kadına pozitif ayrımcılık yapan bir erkek modeli. Kadını baş tacı yapan bir erkek modeli. Siz feminist kadinlar düşman onların istedikleri kılıbık dediğiniz sürece tam erkek olmayacaksınız. Siz erkek olmayı sadece sekste tatmin etme olarak algiliyorsunuz. Mesela biri kavga ederken erkekliginize laf etse gel sana göstereyim erkek miyim, değil miyim diye saldırıyorsunuz. Yani gel seni m. ikeyim anlarsın filan diyorsunuz. Konu oraya gelecekse kediler, köpekler genel olarak bütün hayvanlar insanlardan saha çok erkekliğe sahip. Çift seansları yapan doktorların ya da ürolog ve jinekologlarin söylediklerine göre bu ülkede kadınlar seks yönünden hiç tatmin olmuyor. Ama kadınlar bunu pek dile getirmez. Kadınların bu söylemi genelde erkeklerin davranışları ile ilgili. Kadınlar pozitif ayrımcılığın kalktığını söylüyor. Ve sana şunu da söylemek istiyorum. Amerika ve avrupali erkeklerden tut arap erkeklerine daha çok eril tavırları olan kadınları prenses gibi hissettirenler türedi. Nerden biliyosun diye sorma. Benim sevgililerim genelde yabancı oldu. Tabi bu ülkeden de oldu ama yabancılar en azından bu yönden daha sahiplenici.
34 Yorumla- 1 yıl
Yorumun harikaligi
- 1 yıl
"Eril erkek sizin olmaktan korktuğunuz erkek modeli. Kadına pozitif ayrımcılık yapan bir erkek modeli. Kadını baş tacı yapan bir erkek modeli."
Çabuk şımarıyorsunuz. Erkeği cepte görüp her haltı yapabileceğinizi sanıyorsunuz. Biz de istediğinizi vermiyoruz. Bence her kadın pozitif ayrımcılığı veya baş tacı edilmeyi hak etmiyor. Kadına ünlü gibi davrandıkça hayran muamelesi görüyoruz malum. Böyle sisteme kafam girsin. Yalnız yaşarım daha iyi. - 1 yıl
Ayrıca, bence erillik dişillik toplumun belirlediği bir kalıptan ziyade bireyin belirlediği bir şey olmalı. Yani erillik benim hareketlerimi değil benim hareketlerim erilliği tanımlamalı. Aynı şey dişillik için de geçerli.
Eril erkek, toplumda genellikle erkeklere atfedilen geleneksel özelliklerin ve davranış biçimlerinin yoğun olduğu bir kavramdır. Bu terim, genellikle fiziksel güç, liderlik, duygusal mesafeli olma, koruyucu ve dominant olma gibi özellikleri temsil eder. Eril erkek, toplumsal cinsiyet rollerinin bir sonucu olarak, erkeklerin beklenen davranışları ve özellikleriyle tanımlanır. Bu kavram, toplumsal normlara ve kültürel yapıya bağlı olarak şekillenir ve zaman zaman bu tür rollerin zorlayıcı ve sınırlayıcı olduğu düşünülür. Yani, eril erkek olmak, duygusal zayıflıkları, hassasiyetleri ya da kırılganlıkları dışlamak ve genellikle ‘güçlü’, ‘sert’ ve ‘kontrollü’ olma gibi bir baskıyı beraberinde getirebilir. Ancak, bunun herkes için geçerli olmadığını unutmamak gerekir. Her bireyin kendini ifade etme biçimi farklıdır ve bu tür kalıplar da zamanla değişmeye başlamaktadır.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,6b cevap paylaştı.
1 yılkadınlar 7 - 10 yıl önce erkekleri nonoş yaptılar
yok eekek bakımlı olur yok erkek krem sürer vs vs baktılar G. T üne zurna gibi şapışan kısa paça pantolon nonoş gibi erkeklere dönüştüler
bu sefer tükürdüğümüzü de yalamayalım ama ne yapalım erkek gibi erkek de kalmadı
eril erkek lafını türettiler
göğüs kıllarımı almıyorum yazın gömlekle göğsüm açık çıkıyorum
bi gör hatunlar nasıl bakıyor içine düşüecekler nerdeyse :D
eee malum kıllı erkek de kalmayınca böyle oluyorlar görünce
👇
😳
😍
:D 😝 🤦♂️
22 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂sabah sabah güldürdün başkan baş tacısın
- 1 yıl
eyvallah reis :D 🤝
Kendilerine küfreden kaba davranan erkekleri bile isteye seçen kadınların erkek dediğin kadını korur kollar diyerek suçu bize attığı bir tanım.
Çünkü kendi baba travmasını çözemiyor suçu erkeğe atmak işlerine geliyor.
Dedikleri gibi eril erkek gibi davranirsan, korursan, değer verirsen seni ezik görüyor sen çok iyisin diyerek hepsi bırakıp gidiyor sonunda
40 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 919 cevap paylaştı.
1 yılErkeksi, otoriter, maskülen.
O bahsettiğin kadınlar yanlış hareketlerinde kendilerine şiddet uygulayacak bir hödük arıyorlar üstüne alınma. Televizyonun insanlara etkisi de böyle tiksinç oldu işte. Standartlarımızı bozup memnuniyetsizliğimizi de her geçen gün arttırıyor. Umarım bilinç artar bu konuda.
50 Yorumla Erillik ve maçoluğu / hanzoluğu karıştırmamak lazım. Eril olmak, hayata yön verebilmek ve sağlam duruş sergilemek demektir. Bu sağlam duruş için mental ve fiziksel olarak güçlü olmak yetmez, aynı zamanda anlayışlı, sabırlı ve güven verici olmak gerekir. Dosdoğru, kendisiyle barışık, duygularını ifade edebilen ve liderlik özellikleri taşıyan biri olmak erilliktir. Çözüm odaklı yaklaşan, hem duygusal hem mantıklı kararlar alabilen, sınırları koruyan ve güçlü bir bağ kurabilen erkek, gerçek anlamda eril erkektir.
10 Yorumla
1 yılŞunu anlamıyorsunuz kibarlık efendilik ayrı kız gibi trip atmak çiçek beklemek yemeğe kızı siz cikarmisken hesap ödenmesini beklemeniz (arada oda oder sende Ama İlk buluşmadan bile isteye oluyo) naz yapmanız adım atmaktan korkmanız veya bunu gurursuzluk olarak görmeniz sizi kibar değil prenses yapıyor erillik kadını koruyup kollamak onu kısıtlamadan hafiften kıskanmak bi beline sarılmak çiçek almak efendilik etmen erilliktir
44 Yorumla- 1 yıl
Bunu yapan erkek sevilmiyor ama
- 1 yıl
- İlk cümlede kilit nokta "yemeğe kızı siz çıkarmışken". Randevuya çıkaran bensem tabi ki öderim ama o kız da hesap bilecek. İlk randevu için yemeğe götürmek enayiliktir, hele ki şu anki ekonomide.
- Adım atmaktan korkmuyorum ama yoruldum. Attığım adımların hiçbiri karşılık bulmadı, ben de bıraktım. İsteyen kadın adım da atar, flört de eder. Benim de gururum var, sabrımın sınırı var.
- ""erillik kadını koruyup kollamak onu kısıtlamadan hafiften kıskanmak bi beline sarılmak çiçek almak efendilik etmen erilliktir" Önce hak etsin, sonra canımı bile yiyebilir. - 1 yıl
@cağhan2734 yanlış kadına denk gelmen yanlış erkeğe dönüşmeni gerektirmez doğru kişiyi bekleyene kadar çizgini bozma
- 1 yıl
@fewobligation kız hesap oder sorun yok zaten bahsettiğimi anladım sen adım atmaktan korkuyorsunuz derkn bazen sadece uzaktan bakmayla yetinen kalkıp iki konuşmaya bile gelmeyen konu açmayan veya ilişki içinde hiç ugrasmyanlar için bu yani yoruldum demişsin bunu demek için belli bir emek sonucu olması demektir ama o yorgunluk nerden geliyor mesela yani geçmişimde çok çabaladım yoruldum yeniye cabalayamiyorum dersen bu olmaz ama birine karşı uğraştın olmadıysa haklısın kızın ilgi makinesi olursun sonra son noktadada kıskanmak dışında çoğunu yapmak başlarda yapmak özellikle kadını bence çeken bişey çekmiyor kızlar böyle tipleri sevmiyor diyorsanız yanlış kadınla berabersinizdir bunu sevmeyen kadın yoktur bence çünkü 9 yüzden yanlış kadınlarla karşılaşmaniz sevilmek için karakterden odun vermenizi gerektirmez doğru kadın kötü yanlarınızla da sevecek zaten
Eril erkek, erkek cinsiyetine sahip olan bireyleri tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Biyolojik olarak erkek üreme organlarına sahip olan ve genellikle XY kromozomlarına sahip olan bireyleri ifade eder.
12 Yorumla- 1 yıl
KS’nin biyoloji öğretmeninden bilgiler
- Aile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı.
1 yılSahiplenme koruma kollama duygusu olan ekmek parasını kazanan cömert merhametli yerine göre sert yumruğunu masaya vuran erkeğe denir
21 Yorumla- 1 yıl
👏
Eril Erkek diye bir tanım yok!
Eril ise Erkekdir yani cinsiyet tanımı acısından
Onun karşıtıda Dişil!
Kültür erozyonuna ugramış halkımız yine
“Seks manyagı erkek” diye bilmek için bilgisiz/cahilce Eril Erkek demiş!
Kadın’a Bayan demenin artık toplumun kanına işlemesi gibi bir şey olmuş10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılERİL ERKEK NE AÇIKLIYORUM
herkesin sandığı gibi şiddet yanlısı, masaya vurup sözünü dinleten falan değil öncelikle. eril erkek sevdiklerine sahip çıkan işte en basit anlamıyla. hödüklük yapmak yerine sevdiğine kendisini ifade edebilen, onun yanında olan, düştüğünde kaldırmasını bilen erkek demek.
zaten sadece sevgilisine değil, çevresindeki herkese merhametli ve dürüst olabiliyorsa önemli olan bu. bir de etrafındaki insanların ona güvenebiliyor olması. en önemli nokta bu işte. güvenilebilir birisi.
50 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kendi değerlerine uygun bir karşı cind en doğru seçim. Tabi ki bu seçimi yaparken; akıl, ruh ve ten uyumunun birlikte ve karşılıklı uyuşması yani denklik çok önemli. Kısacası bu özellikler senin uyum içinde yaşayabileceğin ruh eşin de olacak. Bol şans… 😎
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
1 yılKardeş erkek benim ben sapına kadar taktın mı koluma vurdun mu duvara yakıştıırım kız dediğin yanımda nefes alamaz kafasını kaldıramaz ama incinmezde sevdiğimin koruduğumu kolladığını incitmeyeceğime zarar vermeyeceğimi bilir ama bir o kadar da korkar işine gelirse
00 Yorumla
1 yıl"Eril erkek", geleneksel erkeklik normlarına sıkı sıkıya bağlı, güçlü, dominant ve koruyucu bir erkeklik anlayışını benimseyen erkekleri tanımlamak için kullanılan bir ifadedir.
Eril Erkeklik Özellikleri
Güçlü ve lider ruhlu olma
Koruyucu ve sahiplenici bir tavır sergileme
Duygularını fazla belli etmeme, sert veya mesafeli olma
Bağımsız ve özgüvenli olma
Fiziksel ve zihinsel dayanıklılığı önemseme
Bu kavram genellikle toplumsal cinsiyet rolleri çerçevesinde şekillenmiştir ve bazı kültürlerde ideal erkeklik modeli olarak kabul edilir. Ancak modern bakış açısında, eril erkeklik yerine dengeli ve duyarlı erkeklik ön plana çıkmaktadır.00 YorumlaBen de bunu anlamıyorum işte arkadaş erkekler kibar olsun vs gibi şeyler sürekli aşılandı çocuklar duymasın dizisi gibi Haluk olmaman gereken erkek ama selami örnek erkek gibi lanse edildi şimdi ise daha sert olun maço olun deniyor yaranamıyoruz
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı.
1 yılEril erkek demek zaten bovser millet ne istediğini bilmiyor
21 Yorumla- 1 yıl
😂
Evet detayda belirtildiği gibi öyle istiyorlar
Öyle olunca da öyle istemiyorlar
Yani uzun lafın kısası;
Kadınlar ne istediklerini bilmiyorlar22 Yorumla- 1 yıl
Kadınlar ne istediğini bilir ancak sorun maalesef bizlerde özentilik duygusu yok desekte oldukça ağır basan bir duygu bu yüzden bir kaç kişi beğendiği erkeği söyleyince aa demek böylesi güzel bende katıliyim bunlara der bu konudan bahsederken evet doğru sencede öyle değilmi sözleri hayır sana katılmıyorumdan daha çekici geldiği için bütün kadınlar tek bir erkek formuna düşüyormuş gibi bir anlayış oluyor güzellik sevgi arkadaşlık görecelidir maalesef topluma ayak uydurma isteği baskın geliyor
Gizli Üye(30-35)1 yılEril erkek hani dışardan gördüğünde errrkkeekk yaaa dersin ya onu dedirten erkektir ama Bana göre eril erkek kadının değerini bilen, fikirlerine saygı gösteren, kadının ihtiyacı olduğunda hemen arkasında olan, hiçbir koşulda yalnız bırakmayan, yeri geldiğinde maço (tabii ki sınırı var) yerine göre salon beyefendisi olabilen erkek demektir. Ve son zamanlarda bu tip erkeklerin nesli tükeniyor. Buldun mu şükretmek lazım 😊
02 Yorumla- 1 yıl
Hı hı bulunada tüm kızların aradığı erkek ama ben sevemiyorum diyor onu ne yapcaz
Cevap sahibi1 yılSeni sevse sendeki özelliklerini de sever hiç dert etme sorun seni istemiyo oluşu
1 yılKadınsı davranışları olmayan, adam gibi adam olan, sağlam karakterli, güzel ve güçlü seven, güvenilir, aşkının ve sevdiği kadının değerini bilen, kadınına sahip çıkan, hayata karşı duruşu olan, idealist, ilişkide flörtöz olmayan erkek bence.
20 Yorumla
1 yılYa eşcinseller çoğaldı tipini beğendiğimiz hoş bi erkek normal görünüyor sonra herif gay çıkıyor bizi de düşünün jahsowhdoejd
32 Yorumla- 1 yıl
Sizde saçını sarıya kıçını alçıya almış küpeli dövmeli adamlara! Gitmeyin
- 1 yıl
Valla artık düzgün tipliler de öyle çıkıyor abim. Tam gay olmayan birini buluyoruz o da ya terbiyesiz ya da sapık oluyor
Eril kabalık anlamına gelmiyorr. Erkeksi olacak yani biraz sahip çıkma vs ne bileyim işte erkek gibi davrancak. Bu zamanda ki erkekler maalesef en ufak konuda trip atıyor ya da ilgi vs vermiyor kıza. Bir olay olduğunda korumaya çalışma dürtüsü bile olmuyor.
12 Yorumla- 1 yıl
Siz yanlış sularda yüzüyorsanız biz ne yapalım
- Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı.
1 yılSahiplenici kızının ihtiyaçlarını karşılayan kadının bir dediğini iki etmeyen ama aynı zamanda ağırlığını da koruyan şahsen benim son zamanlarda çok arayış içinde olduğumu ama asla denk gelmeyen erkek türü
00 Yorumla
1 yılSen erille hanzyuuu karıştırmışsın kanki 😒 kendini geliştirebilirsin mesela kitap okursun bakış açını değiştirirsin hayata karşı kadını kadın gibi görürsün görgü kurallarını bilirsin. Ancak bu seni yumuşak veya diğer türlü değil bey efendi yapar.
00 Yorumla
1 yılEril erkek kıskanan sahiplenen sevmeyi bilen demektir
Kıskanma: giydiklerine karışan değil bakanlara karışan
Sahiplenme: görüştüğü kişilere karışan değil güvenmediği kişileri belirten
Sevmeyi bilen: her özel günü hatırlayan ve özel tarihlerde pahalı hediyelerle süsleyen değil her günü ayrı özel yapan10 Yorumladişil erkek : trip atan alınan küsen herşeyi büyüten yani kadinlarin regl zamanindaymis gibi davranan erkeklerdir asla sevmiyoruz tabiri caiz kaçarak uzaklaşıyoruz
erilse : az konuşan öz olan durusu agirligi olan dilinin kemigi olan duzgun bir erkektir sagliklidir olmasi gerekendir10 Yorumla
1 yılBu tip kızlardan uzak durmak gerek amaçları eril ya da maskulen erkek değil, para aw para bunlar para uğruna sırf zengin diye travestiyle bile birlikte olurlar bir kılıf uydurmuslar zengin erkek eril erkek olmuş bunlar istiyor ki erkek yemesin icmesin hatununa para dayasın😆😆
10 YorumlaKolye takmayan küpe takmayan, kirli sakallı, sevdiğini kıskanan, sahiplenici koruyucu, sevdiğine laf ettirmeyen, dominant falan.
11 Yorumla- 1 yıl
Kirli sakal çıkarın ✍️
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılYeni yeni şeyler türedi eril yok dişil yok pofil yok saçma sapan anlamlar yükleniyor..
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. Kadınlar tam olarak eril kelimesinin ne anlama geldiğini öğrensin önce yorumlar çok komik ve saçma bir o kadar cahillik içeriyor yaş grubuna göre yorumlar çok farklı ve bu çok saçma
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
1 yılErkeğin erili olmaz horulu olur... İt gibi çalışıyoruz, ailemize bakalım, patrona yaranalım derken tüm enerjimiz tükeniyor, sonra da evde horul horul uyuyoruz... Kahrolsun kapitalizm!
00 Yorumla Hala da kibar olun eril demek davar kaba sayısız anlamına geliyor ki bizim siz erkeklerden beklediğimiz şey adam gibi bi duruşunuz olsun bi şey yapıyorsanız sorumluluğunu alın bi sorun olunca çözüm arayın halledin bi şeyleri bi kız size bir şey sorunca fark etmez sen bilirsin sen hallet gibi tabirler kullanmayın sevgilinize eşinize karşı ilgili olun
03 Yorumla- 1 yıl
Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Bu tanımı ikinci duyusum saçma bir tanimlama herkesin eril derecesi ve isteği farklı olabilir bunun yerine nazik mizahi yönü kuvvetli vs tanımlamalar yapsalar neyse...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
1 yılDüz erkek demek yerine eril erkek deme ihtiyacı doğduysa bu dünyada, var o dünyanın acınacak haline
07 Yorumla- 1 yıl
Vay* o dünyanın acınacak haline
- 1 yıl
😏😏😏😅😅😅 vay o Acuna
- 1 yıl
Vay o erkeklerin dişil haline demeliydim sanırım
- 1 yıl
Evet gerçekten erkek olun dedirtecek duruma geldiniz bir çoğunuz. (Öyle olmayanları tenzih ediyorum)
- 1 yıl
Benim üzerime alınacak Bir şeyim yok içtiğim sütten eminim 😊
- 1 yıl
Öyleyse sorun yok
- 1 yıl
Senin adına sevindim :)
- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılMaskülen olacak beyefendi nazik kibar eril erkektir
11 Yorumla- 1 yıl
Hı hı
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
1 yılVallahi günümüzde uydurulan bir bahane bence erkek erkektir çok bir şey beklememek lazım ggffhcb
11 Yorumla- 1 yıl
O öyle değil ama neyse
skkmşum olmasını da bilmem neyinide kadınlar kadın mı benden erkeklik bekliyorlar bitti kapandı o defter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 683 cevap paylaştı.
1 yılHiçbir fikrim yok. Erik olacakken harfler karışmış olabilir…
10 Yorumla
1 yılEril erkek demek sosyal medya tabiri gibi bir şey oldu aslında yani normal erkekten ziyade ekstra erkek ic guduleri sergileyen kisi gibi bir sey
20 Yorumla
1 yılErkek özellikleri barındıran
21 Yorumla- 1 yıl
Onlar ne işte?
1 yılToplumsal cinsiyet göre uydurulmuş, saçma sapan eril enerji kavramına uyan, kıro erkektir.
00 YorumlaYorumlara baktımda eril erkek tam olarak şöyle anlatılmış…
🙂
6
🙃00 Yorumla
1 yılEril erkek sen bunları düşünme ben hallederim erkeğidir
00 Yorumla
1 yılYumuşak olursun prenses derler, sert olursun hayvan derler. Kendileri Barbara Palvin sanki
02 Yorumla- 1 yıl
Ben uçlarda yaşayan biriyim. Ortalıkta siz takılabilirsiniz @ecoocoeco
1 yılBoş ver önce kendilerini şekillendirip düzeltsinler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılErkeklere has bazi özellikler vardır kadın bunu hisseder ama gunumuzde yedigimiz gıdalar sosyal medya bu özelliklerinizi bozuyo
10 Yorumla
1 yılmaalesef yeni nesil feminen
12 Yorumla- 1 yıl
Biz orta kuşağız 🫣😅
- 1 yıl
He bacım feminen olmayan neslide görüyoz kadınları kesip parcalayan Z kuşağı sanki
Gizli Üye(18-24)1 yılTutucak kolundan ayırmayacak kendinden ne derse o olucak sert olucak
12 Yorumla- 1 yıl
😂😂😂😂😊 o zamanda ağlamak yok ama
Cevap sahibi1 yılDamamm
1 yılKadına kadın olduğunu hissettirmek diyebiliriz. Erkek korur kollar sahip çıkar yardım eder. Kadınına ince ruhlu olur bu aslında. Yani bence
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılŞimdiki erkekler neredeyse evde bulaşık yikayacaklar o duruma doğru gidiyoruz. Cok itici
19 Yorumla- 1 yıl
Evlenince de niye yardım etmiyorsunuz diyorlar?
Cevap sahibi1 yıl@Abuzittin34 değişik bir bakış açısı ama haklısınız
- 1 yıl
Evet yani arkadaşlarla konuşurken hepsi aynı şeyi söylüyor
Cevap sahibi1 yıl@Abuzittin34 yaaa zaten çok itici ev işi yapan bulaşık yıkayan bir erkek bana göre. Ben bir bayan olarak o zaman neden evleneyim kız arkadaşımla ev tutar orada otururum. Erkek te böyle düşünüyordur neden evleneyim ailemin yanında kalırım ya da kendime ayrı ev tutarım falan diye
- 1 yıl
Niye evleneceğiz diye kadını da hizmetçi olarak kullanmamak lazım canım. Erkeklik ayrı yardım etmek ayrı. Bulaşık tabii ki itici olabilir de kimi kadınlar da bırakın ben ev kadınıyım modunda değil
Cevap sahibi1 yıl@Abuzittin34 Tabiki yeri gelince yardım edecek erkek ben genelleme yaptim
- 1 yıl
O zaman tamam. Ama ne bileyim geniş bi çerçeveden bakınca öyle bi rol üstlenen kadında insanın hoşuna gitmiyor değil ama köle gibi kullanmakta kötü hissettiriyor
- 1 yıl
Bunu bir kadın mı söylüyor? Hocam siz kadınlar hak ediyorsunuz bazı şeyleri ya.. Evde her şey ortak. Yardım etmesi bence çok ince bir hareket olur kocamın. Arap kültürü sizinki
- 1 yıl
Bunu söyleyen kadinlar var evet. Bizzat arkadaşlarımın hiçbir şey yapmadığını biliyorum. Herşeyi eşleri yapıyor. Ben olsam eşime öyle davranmam mesela
Gizli Üye(36-45)1 yılSiz konuyu çok yanlış anladınız, o "az" lafını doğru anlayın yeterdi ama🤣
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler donemye başlayınca bizdeki arayış 😬😬
22 Yorumla- 1 yıl
Erkeler yerinde be dönen kim?
Cevap sahibi1 yılDönen çok bacım 😬
Gizli Üye(18-24)1 yılKadınların işine yarayıp atmleğini yapan erkek.
00 Yorumla
1 yılSaygili, korumaci, kolundan hic cikarmadigi saat, kokusunun kendisinden once gelmesi, HERKESE SERT DAVRANIP SENI INCITMEKTEN KORKMASI
00 Yorumla
1 yılEril erkek çok net kısa yoldan net sonuca gider sert ve uzun süre etkisi devam eden erkektir. Bittim. Ben intihar derecesinde olanim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılKısacası erkek gibi erkek demek. Liderlik ve dominantlık özelliklerini koruyan erkek, koruyucu alfa erkek, modernizmin erkekliği körelten eşitlikçi uygulamalarına boyun eğmeyen erkek, feminizmi reddeden erkek, geleneksel erkek.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Maskülen erkek demek anlaşılan
10 YorumlaFilmlere bakıp diyorlar
10 Yorumla
1 yılKısa paçalı pantolon giyinmeyin mesela 😄
24 Yorumla- 1 yıl
Giyenmi var mış? Vay ….. lar vay
- 1 yıl
Parlak montta giymesinler 😂😂
- 1 yıl
🤣🤣
- 1 yıl
Ayol da demesinler değil mi?
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mesela kadına hesap ödetmeyen erkek
25 Yorumla- 1 yıl
Hesap ödeyince incileriniz mi
Dökülüyor? Ayrıca erkekler sadece gerçekten değer verdiği ve sevdiği gelecek düşündüğü kişilere para harcarlar onun dışında harcarlar zaten canım - 1 yıl
Neyi çağrıştırıyor gibi soru sormuşsunuz ona istinaden cevap vermiş hanımefendi bence. Kadınların hesap ödetmek, para harcatmak gibi bir amacı olduğunu düşünmüyorum her kadın kendi ayakları üzerinde duran bir karaktere sahip olmalı zaten. Diğer bir konu erkekler de gerçekten sevdiği insanlar ile vakit geçiriyor olsa bu onlara para harcamış olmak düşüncesini akla getirmez.
- 1 yıl
@Gldn207208 sözcülük yapmış gibi olmuşsunuz ki sizin dediklerinize katılıyorum. Ben sadece erkeklere yürüyen cüzdan gibi görüp paralarını yeme derdinde olan zihniyete karşıyım erkek sevdiği kadının sizin de dediğiniz gibi zaten para ödetmez ama karşıdaki kadının da kendisini sömürdüğü duygusuna kapılırsa o da onu rahatsız eder uzaklaştırır
- 1 yıl
Sağ olun yahu güldüm.. Bem anlatamadım ya neyse siz bildiğiniz gibi yapın 😂😂😂😂😂😂😂
- Devamını Gör (23)
Devamını Gör(68)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem