Yakışıklı ne demektir? Erkeğin yakışıklı olması için ne gereklidir? ve Edis çok yakışıklı değil mi? :D

Yakışıklı argo bir kelimedir, yanına yakışan anlamına gelir.
Yakışıklının bir kıstası olamaz, sadece kimin yanına yakıştığı önemlidir.
Mesela sen benim için yakışıklı değilsin, zira yanıma yakışmazsın.
Nitekim sen de başkasını kendi yanına yakıştırmaz, yani yakışıklı bulmazsın.
Yakışıklının cinsiyeti olmaz, herkes, her şey, bir obje bile yakışıklı olabilir.
Mesela siyah renk bana yakışıklı olsa da, başkasına yakışıksızdır.
Yakışıklı tamamen bu anlama gelir, erkeğin güzeline söylenmesi cehalettendir.
İnsanın yakışıklısı olmaz, bu kaba bir tabirdir.
İnsanın güzel ve çirkini olur..
şahsi göüşümdür k, mseye yönelik değildir. kemik yapısı kusursuz yaratılan slav (rus erkeklerinin mavi gözlü sarı saçlı birçok yıldız rus kökenlidir erkekleri ygakışlıklıdır ama votkaya karşı çaresizdir. rus slav asıllı bu güzel kızlarımınızın bizim kara kaşımıza bakıpda geldiği yok. evlilik serin bir mevsimi olması ve türk erkekleriin kadına düşkün olması. yakışıklı erkek vardır ama mlsf böyle şeylerle votka ve kadına önem vermez. bence yakışık güzel erkek kız denilen bişey yok bir noktoada şartların getirdiği zorlukluk ve durum..
Kumral esmer arası, uzun boy mümkünse renkli göz güzel ellere sahip yapılı bir vücut daha çok kemikli bir yüz saçları ya çok kısa ya da parmaklarımı geçirebileceğim kadar uzun olmalı benim listem böyle devam eder 😅 mesela bir Onur Tuna, Jamie Dornan, Şükrü Özyıldız ya da Kıvanç Tatlıtuğ karışımı biri beni benden alır sanırım çok şey bekliyorum..😃
Herşeyden önce benim olsa dünyanın yakışıklı erkeği olur..😍
Oda sizin ayıbınız bence sizde bir yerden başlamalısınız.😂
Ha o zaman sen hiç konuşma sus daha iyi 😂
Yok bende çirkinim 😅
Ya bu beni benden alır gibi laflar cok itici yakışıklı diye tamamı herşey gidip kucağınamı oturacaksınız
foto sizin mi hanımefendi?
Valla kişiden kişiye değişir ama benim gözümde yakışıklı erkek deyince köşeli yüzü olan, koyu renk ya da kumral saçlı ve açık renk tenli biri canlanıyor gözümde. Hep örnek olarak Ian Somerhalder diyorum bir değişiklik yapayım.
bu adam tam bana benziyor :D
Dislike atanlar neye attı bilsem iyiydi
Teşekkür ederim
Cevap
200Cevap
Öncelikle zayıf olması gerekir. Yani feet bir vücuda sahip olması lazım.
Sonra biraz ünlü olması lazım. Haliyle parası da vardır. Gezip tozmakta sıkıntı olmaz. Sonra kızların seçme durumuna göre - yani isteğine göre - uzun boylu , esmer , kirli sakallı olabilir..
Başka kız arkadaşların isteğine göre - sarışın , renkli gözlü , orta dan az uzun boylu - yüne feet bir vücut olması gerek tabii - oturmasını kalkmasını bilen. Edepli adaplı , gözü dışarda olmayan. Ona sadık kalacak vb... Olarak sıralanabilir.
Mesela bu fotoğraftaki genco kimse , yakışıklı değil. Bazı arkadaşlar " çok yakışıklı yaaaa " demişler de , o bakımdan 👋👋
Böyle birşey yok bu bir algı. Estetiği tanımlayan tek bir kelime var o da "güzel" kelimesi. Güzel kadın dersin, güzel çiçek dersin hava güzel dersin. Yakışıklı kelimesi erkek cinsi dışında hiçbir yerde kullanılmaz, çünkü estetiği betimlemez sonradan uydurulmuş bir kelimedir. Yakışıklılık denen şey aslında maskülenliği ve erkeksıligi temsilen kullanılan bir kelimedir. Yani erkek bildiğin çirkin hayvanimsi, öküzümsü çok afedersin öyle birşey yani, hani alıcısı olsun ne biliyim sap kalmasın diye "bak apla e buda yakışıklı ehehh" demişler pehhh !! pazarlama tekniği işte, kanmayın bu numaralaraaa.!
Sen ne boş ve canım insansin erkeklere hakaret ediyorsun Allah erkegide kadinlarida mükemmel yarattı. ERKEK DEDIGINDE o dediğin şey gibi değil gayet yakisjkli güzel erkekler var ne yiyip ne içiyorsun da böyle aptal oluyorsun söylediklerinin kaynağı bile yok bilimsel kensintipine bak kezban yurruuu
Yakışıklılık, güzellik göreceli şeyler... lisede bir kız vardı 10 erkekten 9'u içine düşerdi, düşmeyen bendim... insanın bir hareketi beni ondan itmeye yeter... bazısı beğenir, bazısı beğenmez...
Ayrıca ünlüler dünyasında estetikli varlıkları güzel veya yakışıklı görmek bana göre çok mantıksız... doğal olarak iyiysen iyisindir, yoksa 5 kere bıçak altına yatan her insan yakışıklı veya güzel olur...
Yakışıklılık göreceli bir şeydir. En başta kişiye hitap eder. Keza güzellik de öyle. Çoğu erkeğin beğendiği bir kadını beğenmediğim zamanlar oluyor mesela. Yakışıklılık için de durum aynı. Tarz, mimikler, hal ve hareketler, kültür seviyesi, mizah gücü, fizik, hijyen ve zevkler kişiyi şekillendirir. Her derin bakış ve bal dudak yakışıklı/güzel değildir kanımca. En fazla fotojeniktir o kadar...
Bence iki türlüdür olay.
Birincisi standart kalıp olanlar. Yani erkeklerin bile "kız olsam" diye cümleye başlayabilecegim tiptekiler.
İkincisi ise daha subjektif olanlar. Yani tamamen kızların kisisel fantazisine uygun kisiler. Genelde bizim "kıza baaaak, yanında ki... Bak" seklinde ki cümlelerimize konu olan arkadaslar.
Sonuc olarak tamamen evrensel değil aslında yakışıklılık kavramı. ☺☺
Birinin yakışıklı ve ya güzel olması, seninle alakalıdır. Gönlün kime düşerse en güzeli de en yakışıklısı da odur. Güzellik ve ya yakışıklılık kişide değil ona bakan gözdedir. Ne diyor Aşık Veysel.
Güzelliğin on para etmez bu bendeki aşk olmasa. 😂 😂 😂
Zevkler cidden tartışılmaz. Şu an resimdekine bakıyorum, tanımıyorum ve ne yakışıklılığı var? diye düşünüyorum, aklım almıyor 😂 belki kız olmadığım içindir ama cidden anlamıyorum.
Yakışıklı erkek denilen şey zevk renk meselesidir, herkes için farklıdır. Birinin yakışıklı bulduğunu diğeri bulmaz, başkasının çirkin bulduğunu öbürü yakışıklı bulur.. öyle gider işte 😄
Bekle okuyim
Orhun yazıtı değil iki satır bişey adjfj
Yakışıklı demek senin güzelliğin üzerinden yorumlamaktr seden güzelse yakışıklı yaınsa tatlı değilse çirkin demektir bazıları çıtalarını yüksek tutup '' ne kadınlar/erkekler var diyip'' yorum yapıyorlar '' zor kadın mod on '' tribindeler görecelidir yani ama bu adamda tam o çizgidedir.
Yakısılkı güzel bunla bos kimisi vardır cok yakısıklı güzeldir ama huyu karakteri para etmez sevilmez kimisi cok cirkindir ama sıcakkanlı sevecen samimidir bosa dememişler güzellik gelip gecicidir güzellik 40 gündür 40 günden sonra huyun kötüyse güzellikte para etmez oda kurtarmıyr
yawhehe
Size göre hehe
niyeyse hep lafta olur bu kahramanlıklar bir tane tipsiz erkekle çıkan görmedim ****
Cok yanlıssınz bence yargılıyrsnz yakıyrsnz altına odun atıyrsnz en azından kendi adıma konusabilirm
türkçe konussaydın iyiydi bolivya prensi
Anlayana 🙏🏼🙏🏼
anlyna. s. s
Teğmen iken tabur komutanımız biz teğmenleri topladı saçlara baktı ve gidin bu saçları doğru kestirin dedi sonrada erkeğin yakışıklısı yatakta belli olur dedi. Yatakta kadına dişiliğini doyurucu yatan erkek en yakışıklı erkektir. Rock Hudson çok yakışıklı ve karizamtikti ama homo idi..
güzellik gibi göreceli bir kavramdır.
şimdi meselam kas mas olayını çok karıştırdılar! ha aralarında bir fark kaldı, o farklan çok güzel oldu.
meselam " herkesin yakışıklısına kimse karışamaz " aha nasıl karışamaz, ben bu şekıl beğenirim, bu bayan şu şekıl beğenir şu şekıl beğenir.
hiç kimsenin kimseye karışma hakkı yok, özgürlüğü birdir!. haa boy pos gurban olduğum ya rasulallahtan gelebilir amma lakin ki öyle değildir.
Yakısıklı erkek kavramı kadınlara göre göreceledir, barbi bebek gibi kızın yanında bildiğin hanzo görmüştüm, ama kız dünyanın en yakışıklısı olarak onu görüyordu. O yüzden bir erkeğin yakışıklı ya da yakışıksız olduğunu en iyi başka bir erkek söyler ve bu yukarıdaki eleman yakışıklı evet.
Edis'i yakisikli yapan sey tarzi ve ünü. Bu yuzden cekici geliyor. Yetenek abidesi , sevimli , zengin Edis cok yakisikli tabi.
Ama ayni edis asgari ucretle calisan bir isci olsa. Makarnadan ekmekten gobegi salsa. O zaman yakisikli olmazdi iste.
Şu Edis'i abartanları tekme tokat dövün diye yazılı ilan bırakıcam artık. Ah Onedio hep senin yüzünden
Abartmıyoruz. ve bundan sanane alakasız görüş paylaşma.
Görüşümün içinde soru ile alakalı tek bir kelime, özne varsa alakasız değildir. Kezban seni
Yakışıklı erkek kim biliyonuz mu siz bu dünyada her kadının bir yakışıklı erkeği vardır o da çocuğuna baba olabilecek adamdır yani bu kadar david ler mavid ler hikaye
Bu Edis hayranligi nerden cikti butun kizlarda anlamadim. Hayir yani Kivanci falan begeniyolardi anliyodum da Edis'i anlayamadim. Sadece sempatik gorunuyo. Düz normal bir tip. Neyi yakisikli. Biri anlatsin bana sunu.
Ergen usulu beğeni bence
Bence karakteri olmali ama oyle degil kizlar icin kasi gozu agzi burnu guzel olsun agzi laf yapsin parasida olsun isterse serefsiz güzel kardeşim olsun...
Edis "çok çok" yakışıklı ve sempatik😍 29 Ekim de konserine gitmiştim hayranlığım iki kat arttı😋💜🙊
Yahu kalbinle gordugundur yakisikli baskasina en cirkin gelebilir amakabimin gozu o diyorsa dunyanin en yakusiklisirbe benim sevdigimdir cunku bana aittir kalbimin sectigidir vazgecilmezimdir
Bence bir erkegin yakisikli olmasi icin en cok zeki olmasi gereklidir, eli yuzu duzgun ozguvenli ve cesur olmali, okumus is guc sahibi basarili olmali akli basinda olmali. Bunlara sahip erkek tipsiz de olsa ilgi cekiyor
Bu adamdan ciddi anlamda hiç haz etmiyorum İzmir konserinden bir gün önce aynı oteldeydik ve ciddi anlamda itici biri inan göründüğü kadar sempatik, şirin biri değil
Kıza hafif benzeyen erkek yakışıklı sayılıyor günümüzde, kızlarda egolarından kendi cinsine benzeyenleri seviyorlar. Bir erkeğin yüzü kız gibi olduğu için ona tapan kızlar var.
Benim düşüncem babyface ile yakışıklı kelimesinin karıştırılması en çok görülen durum kızlarda. Kızlar neden kız gibi erkek ister ne gerek varki lezbiyenden farki yok fazla
Herkesin kafasinda kurduğu kriterleri vardır ve benim yakisikli bulduğumu sen begenmiye bilirsinde ;) Tabi yakışıklı benim icin şekillendirilmis sac, uzun boy, genis omuzlu, duzgun yuz hatlari
Ben bu yakisiklilik islerinden bir turlu sinifi gecemedim. sanirim cirkin erkeklerden hoslaniyorum. su gorseldekiler sanki yumusamis gibi geliyor bana
Edisin nesi yakışıklı ya gördüğünüze yakışıklı diyosunuz erkek gözrdünüz mü agzınızın suyu akıyor yaa iğrençsiniz zevksizler
Ünlü / popüler olmasaydı yine aynı derecede yakışıklı bulur muydun? Edis bence yakışıklı değil ama burak özçivit'i bile yakışıklı bulmayanı görünce ne kadar göreceli bir şey olduğunu anladım
Yakışıklılık göreceli ve Edis bana göre yakışıklı değil. 😀
edis kardesimi bilmem ama yakışuklılık görecelidir. nesela bana göre tipsiz bu kardeşimiz 😎
Birisi beni mi çağırdı 😂😂😂
güzel bir yüz
saç
boy
fizik
göz
gülüşşş
bunlardan en az 3 ü iyiyse o adam yakışıklıdır gerisi master klasmanı
İnsanın içi kime kıpırdıyosa ondan yakışıklısı yoktur :) misal bir sevgilim vardı çok yakışıklı değildi ama gözlerinin içine bakınca mutluluktan gözlerim dolardı hep, ben onu hep çok beğenirdim :)
Yakışıklı her halinde yakışıklı olandır. Karizma ise kendinle uğraştığı kadar iyidir. Karizma erkekler bazen yakışıklı erkeklerden daha iyi olabilirler.
Edis çok yakışıklı ama kötü fotoğraf larını koymussun dahada yakışıklı fotoları var
Ayrıca edis gibi beybi face ve yakissikli birini tanıyorum 😊😊
Ne bileyim hoşunuza gitmesi "yani siz dişiler olarak" asıl ölçüt bu gibi duruyor güzel soru bu arada +1
Mesela bu
Yakışıklı güzel kişiden kişiye göre değişir bence herkesin bakışı farklı benim güzel dediğime başkası çirkin diyor bilmem anlatabildim mi
Bakımlı erkektir. Tarzı ne olursa olsun bakımlıysa ( Tabi aşırıya kaçmadan ) işte o yakışıklı erkektir.
edizi bilmemde senin güzelliğine laf yok 😂😂😂 Allah seni sevğilini bagışlasın 😂😂😂 keşke dediklerim arasına girdin tbr 😂
La zübük, sen Başkan'ı görmemişsin
Bunlar da adam mı
başkan da sen misin *-*
göreceli bu da. ama edis hakkaten seksi ya. gözlerini çok iyi kullanıyo herif -.-
bana göre esmer, düz saçlı, kirli sakal, çekik göz, keskin yüz hatları
Tani hanımefendi siparişiniz 5 dakikaya hazır. Yanında ne alırdınız :).
Iyide bu çocuk yakisikli degilki.. sinan alçılın bir tik üstü kavruk bisey..
sinan akçıldan daha mı iyi yani?
Kişiden kişiye değişir belli kalıp bir kriter yok akışıklılık kavramında. Herkes için farklıdır.
Tam olarak böyle bişey

edisi falan geç te bugün bir çocuk gördüm fakültede "allah nelere kadir " dedim içimden be
dedi hiçbir erkeğe bakmayan yüz vermeyen x kişisi
tamam bişey demedim kızma :D bak hatta gözlerinle yee onu
:D :D :D çocuk doğru söylüyo
Edis çok yakışıklı değil de çekici erkek kategorisine girer :)
Bir yakışıklı erkek örneği alalım o zaman sizden :D :)
Göreceli bir kavram bu, bana göre bu oğlan yumurta gibi daha ne olsun
Edis yakışıklı değil sadece kendine özgü bir havası var
Herkes yakışıklılık ile çekiciliği karıştırıyor bir insan çok yakışıklı olabilir ama çekici olmayabilir neyse soruna gelirsek yakışıklı denince altın orana sahip yüz hatları geliyor aklıma
Ne gözleri ne bakışı ne dudaklari bir erkegi yakışıklı yapan tamamen çehresidir. Yüzü simetrikse yakisiklidir. Mesela edisin yayışık suratli oldugunu düşünün. Kimse begenmezdi.
edis çok da yakışıklı değil. dediğime inanmıyorsan tanışadabiliriz.
@hello_world yoo yakışıklı bence
Edis 10 üzerinden 3 veya 4 ise ben rahat 8 ederim.
@hello_world bence edis 10 uzerinden 9 rahat eder
beni görüp kendin karar vermek ister misin?
@hello_world profile koy bakalim kardesim.
Ay öyle koyamam utanırım. Aynı sehirdeysek buluşalım ben sana 5 metre uzaktan el sallarım merhaba anlamında sen de bakarsın beğenirsen başını sallarsın olur mu?
@hello_world ahahaha
Bebeksi olmayan kirli sakalin yakıştığı ve çene gamzesi olan erkektir birde asla sarışın olmamali
😱😱
@Alikkooo alakası yok
Bende var o gamzeden nasıl mutlu oldum 😂😂😂
@lalalalalalalala11 baktim göremedim 🤷🏻
O kişiden kişiye aradaki elektriğe göre değişen bir tanım bence
Oldukça göreceli. Tabii insanda da göz var. Bariz olan fark edilir.
oha kız edis e yakışıklı diyor. yazık ya daha yakışıklı insan görmemiş.
Herkese göre değişir ve ediş bana göre yakışıklı değil
edis yakışıklı değil ve yakışıklı erkek benim gibi olmalı. ;)
Adam yakisikli olmasina yakisiklida bide o ben yer degistirmese :D
Senin onu gördüğünde ne hissettiğine bağlı. Göreceli bir şey.
Bakış açındır... Sana olan davranılı ile sana olan balışı ile şekillenir...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar