İngiltere'de yapılan bir araştırmaya göre, dört kadından biri partnerlerine güzel görünmek için makyajla uyuyor.1500 kadın arasında yapılan ankete göre, kadınların çoğu kalitesiz uyku ve cilt temizliğini göz ardı ederek, partnerlerine sabah güzel görünmek için makyajla uyumayı tercih ediyor.
Daily Mail’in haberine göre, kadınların yüzde 95’i bu sırrı partnerlerinden gizli tutarken, yarısı da makyajlarını çıkardıkları yönünde yalan söylüyor.
Araştırmayı yürüten Jed MacEwan, makyajla uyumanın cilt sağlığına olan zararının altını çizerek, en çok kadınların güzel gözükmek adına uyku kalitelerinden ödün vermesini şaşırtıcı buldu.
Neredeyse hiçbir erkeğin sabah partnerlerinin nasıl göründüğüne dikkat etmediğini ifade eden MacEwan, kadınların güzellikten çok sağlıklarını ön plana alması gerektiğini savundu.
Gece uyurken bile makyajlı olan bir eş ister miydiniz? #Meczup
Güzel görünmek için makyajla uyuyorlar! Sevgiliniz/eşiniz size güzel görünmek için 7/24 makyajlı olsa buna tepkiniz ne olur?
Bu tarz şeyleri önemsiyorum. Hatta milyonda bir de olsa bu gün hafif de olsa makyaj yap, biraz daha hoş görün gözüme diyorum kız arkadaşıma. O da yoğunum, akşam ararım dediğimde makyajlı aöıyor telefonu ve sadece gülüyor. Çünkü kötü bir şey demiyorum biliyor. Her zaman makyajlı olsun, makyajla uyusun demiyorum tabi ki. Ancak bazı zamanlar eve gittiğimde, saat geç olsa da kısaca oturup, alkol alıp, bir kahve içip hemen uyuyacak olsak dahi en azından biraz daha hoş görün diyorum. Belirtmekten çekinmiyorum ve bunu yanlış anlamayacağını da biliyorum.
Bu onu makyajsız beğenmediğim anlamına gelmiyor. Sadece ara ara yersiz zamanlarda kısa süre de olsa bana daha hoş görünme isteği olsun, beni önemsediğini hissedeyim istiyorum. Gözüme o gün daha hoş gelsin istiyorum. Ben nasıl eve giderken önemsendiğini bilsin, iyi hissetsin, biraz mutlu hissetsin diye küçük pastalar alıyorsam, yorgun olduğu halde ben açım diye yemek yapayım dediğinde sen dur, benim yemeğimi seversin sen diye ben işe soyunuyorsam, emek veriyorsam o da önemsendiğimi bileyim, her şeyi salmadığını bileyim diye böyle küçük şeyler yapsın.
Ve tabi herkesin düşüncesi de farklı.
Yeni tanıştığı biriyle daha bir ilişkiye başlamamış olmasına rağmen görüşmeye uzun uzun hazırlanıyorken bir kadın, bence beraber olduğu insan için bu kadar olmasa da emek vermeli, hazırlanmalı. Çünkü beraberliğini mutlaka daha çok önemsemeli. İki yabancıyken kendine gösterdiği özeni beraberken gösteremiyorsa burada bir çelişki vardır. Tabi ki her zaman yapmayacak, hatta en dağınık halini dahi görmemden çekinmeyecek, yeri geldiğinde hastaysa yanında okacağım ve o berbat halini dahi göreceğim. Ama bazı şeyleri yeniden canlandırmalı, ara ara da diri tutmalı. Bunu da kimse inkar edemez.
Şahsi görüşüm bu. Kimse çıkıpta yapmak zorunda değiliz demesin, siz yapmayın. Biz kendi ilişkimizi yürütecek ve birbirimiz için bazı şeyleri dikkate alacak yaştaysak, kendi ilişkimizi dilediğimiz gibi yaştaysak gerisinin önemi yok.
Herkez burda atmışşşş tutmuş erkekler makyajlı kadın istemem diye kadınlarda aslaaa yooo makyajla yatılmaz ıyy böö diye. Benim bir eşim var evet belki yanlış bir seçim yaptım bu adamla evlenerek ama cok bakımlı ve ruhastası bir adam benimde heryerime takıyor en az kendisine taktığı gibi bir kaç kere makyajsız gördü hemen şuran neden kızarık buran neden böyle dediği için benimde piskolojimi bozdu bende artık malesef makyajla yatan bir ruhastası oldum. Ha cok iyi birşey değil ama insan hayatta kimle eş olduğunu iyi seçmeli işte. 😭😫😣
Yanlis hatirlamiyosam Hakim bir vatandas evlendiginin 2. gunu bosanma davasi acmisti yanlis kisiyle evlendim diye nitelikli dolandiriciliga sokmustu actigi davayi adam kadini hic makyaj siz gormemis ve kadinin soyledigi hic birseyin dogru olmdigi (Bakire degildi) gibi
Gun icinde kimyasallara maruz kalip gecede kalmasi cilde bence cok zarar verecetir ve erken yaslanmadan tutunda cesitli yara vs cikmasina kadar gidebilir gereksiz bir sey bence
Dizilerde görüyorduk gerçi ama "uyurken makyaj mı yapılır" diye garipsiyorduk. Gerçeğini ilk defa duyuyorum. Kız olduğum için ona göre cevaplıyorum, şahsan ben böyle bir şey yapmam. Makyajsız, özellikle sabahki yeni uyanmış halimi seviyorum. Hatta kocamın beni bu halimle görmesini isterim. Ayrıca gece uyurken yüzümü yıkayıp krem sürmem şart ✩
Bence makyaj güzel bir kizin güzelliginin altini cizer sadece.. Güzel olmayan bir kizin yüzünde maske gibi durur.. Tuba büyüküstünde makyaj yapiyor irem dericide niye ikisi degilde sadece tuba güzel? Buyüzden bu makyaj kompleksinizden kurtulun hem makyajdan korkan erkekler hemde makyajsizliktan korkan kadinlar.. kurtulun artik
makyajlı uyumak şorda kalsın, ben hiç bir zaman makyaj yapılmaması taraftarıyım... cilt kanserlerinin büyük bir bölümü kozmetik ürünleri oluşturuyor... evlenince de musade edeceğimi sanmıyorum, ben neysem o da o olsun... kendine haksızlık eden bir kadına tehammül edemem...
Ne zaman makyajlı uyuduğumu hatırlamıyorum, ve uyuyamamda. Bence günlük makyaj insanı olduğundan farklı gösterecek kadar abartı olmamalı. Hem güzel görünmek adına süreler makyajlar zamanla yüzlerinin zarar görmesiyle çirkinleşiyorlar.. Oldukça mantıksız vede rahatsız edici birşey bence.
Ayrıca onların partnerleride gerıızekalıymış aynı yatakta uyudugu kısının makyajı sıldım yalanına kanmak cubku fondoten vs hepsı yakından cok bellı oluyo nasıl anlıyamıyolr ben uzaktan bıle anlıyorum erkekler saIak
Bence makyaj yapan kadın kendine yani ke di güzelliğine güvenmiyor demektir bu yüzden ben onları güzel bulmuyorum ama bazı... erkekler onları güzel buluyo hatta nerdeyse tapıyo ne diyimki öyle erkeklere böyle kadınlar
Makyajla uyuyup uymamak güzel görünmek isterken kendini kandırmaktan başka bir şey değil. Sonuçta seni sevip eşin olmuş insan makyajınla evlenmemiştir.
Makyajla uyursa erkenden yaslanır. Erkeğe güzel görünmek için yaptığı bu aptallık cildinin erken yaşta bozulmasına sebep olur. Makyaj da kurtarmaz artık.
1 ne pasaklı kızlar onlar öyle 2 ben benim her halimle benim beni beğenen ya da seven her halimle beğensin ya da sevsin 3 daha neler duyucaz allah bilir
Makyajlı makyajsız çok değişmiyorum. Çok güzel ya da cirkin olduğumdan değil sadece değişmiyorum o yüzden makyaj yapmam. Kendimle de barışığım işin gerçeği
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Güzel görünmek için makyajla uyuyorlar! Sevgiliniz/eşiniz size güzel görünmek için 7/24 makyajlı olsa buna tepkiniz ne olur?
En İyi Cevaplar