Adriana Lima'nın o hali spordan sonra terli terli çektiği resim. Kaldıki insan ne kadar güzel veya yakışıklı olursa olsun her resimde öyle çıkmaz. Çevrenizde eminim görmüşsünüzdür bunu. Doğru açı ve ışık vs. bir yığın etken var. Bu kadının makyajsız, spordan sonraki kötü çekildiği resim böyle. Bana kaç tane böyle kadın gösterebilirsinki? Kaldı ki Penelope gayet normal. Angelina'nın makyajsız hali de buysa kusura bakmayın da hiç makyaj yapmasa bile olurmuş. Abartmayı çok seviyorsunuz. Makyajsız olunca ne bekliyorsunuz? Huriler gibi durmalarını mı? Öyle bir kadın yok. Ayrıca cidden makyaj yapınca Adriana Lima kadar güzel olduğunuzu düşünüyorsanız lütfen her zaman makyaj yapın.
Yıllardır savunduğum bir görüş var bu yüzden de her zaman çok eleştirildim. Kim ne derse desin dünyanın en güzel kızları Türk kızlarıdır. Gerçekten çok güzel kızlarımız var tamam kezban sayısı da fazla ama güzeli de harbi güzel yani. Yukarıdaki örnekler beni pek tatmin etmedi makyajsız halleri de fena değilmiş doğrusu. Ama bizim kızlar makyajsız da güzel olabiliyolar. Tek sorun şu egolarınızdan komplekslerinizden bir arınabilseniz her şey çok daha iyi olacak :))
Güzellik göreceli bir kavramdır evet fakat güzelliğiyle kabul görmüş ünlü kişilere kendi minik çabalarınızla çamur atmaya çalışmayın artık ya. Gerçekten çirkin olan şey tam olarak bu yaptığın gizlicim. Dünyanın en güzel insanının bile fotoğraflarda çirkin çıktığı olur ki bunlar yalnızca bu fotoğrafını koyduğun kişilerin güzel çıkmadığı bir kaç kare. Onun dışında bir kusur, bir çirkinlik göremiyorum ben.
Ulan çamur atacaksınız diye denemediğin yol kalmadı, bu karıların hepsi 40 üstü karılar, sizin 25inizde yüzünüze bakılmaz oluyor iğrençsiniz, g*t bacak hak getire zaten her yeriniz lahmacun kuru fasulye yemekten selülit olmuş. İstisnalar var elbet onları yerim ben <3 Selam istisnalar.
Ben Türk kızını kötülemiyorum. Sadece güzel olanı söylüyorum söylüyorum. Ben güzele güzel derim güzel benim olmasa da. Ama şu dünya da Türk kadını kadar cesur hamarat başka ırktan bir kadın da tanımıyorum.
Aiswarya aynı değişiklik yokta onu tanıyan fazla kişi yoktur joker olsun diye mi koydun
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O dünyanın en güzel kadını yazınca resimleri geliyo hep internette kıl oldum bokuma benziyo valla sürekli resimlerini atıyorlar burada herkes tanıyo onu bu sitede
En İyi Cevaplar