Allah rızası için yardım edin :( Kendimi hiç beğenmiyorum bu izler yüzünden alttaki resimdeki gibiler ve büyüyünce düzelttirmek istiyorum. Acaba kesin bir çözümü var mıdır Nasıl geçer bunlar Estetik ameliyat kerem vs.. ?
Benim arkadaşımın böyleydi bir sene de gecti ne kullandı bilmiyorum da sivilce kremi doktor vermiş böyle hani dudağı yüzü felan kuruluyor r ile başlıyordu galiba ilk başta sivilce felan çıkartıyor bir sene gibi bir şey de geçiriyor
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Roacuttane da o iltihaplı sivilceler için izleri geçirmiyor
Bende de vardı. cikan sivilceler ile çok uğraşma. Cildiye doktoru na git bana bir gündüz bir gece kremi güneş kremi felan yazdı Şu an cok iyi haa birde stres yapma
Hayır göremedim bir tane aktar (gerizekali bir adam) sirkeli su ile ov dedi denedim daha berbat oldu fondöten bile kapatmıyodu bende cildiye uzmanına göründüm cilt analizi yaptı bana bir gece birde gündüz kremi verdi birde güneş kremi içinde karışım olan heryerde bulunmaz ve biraz pahalı ama olsun aldım hâlâ kullanıyorum ve fondotensiz çıkıyorum Şu an dışarıya Allah razi olsun o kadindan
Kafana takma bence, insan kendisini nasıl hissediyorsa öyledir. Yani kafana taktıkça kendini üzersin, kendini beğenmemeye başlarsın. Ben çirkin bir görüntü olduğunu düşünmüyorum.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kötü görünüyor ama ergenliğimdendir güzel bir cildim olmadı :(
Eger sivilce problemin devam ediyorsa en acilinden bir cildiyeye görün, ilaç filan versin. Bak sonra bu izlerle kalmaz başka izlerde dahil olur, sonra son çare gidersin dermatoloji kliniklerine yok bilmem kaç seans PRP, LAZER, ALTIN İĞNE diye diye nice paralarını alırlar, seanları hep 300,400,500 tl.
ozon tedavi ve prp (kkişinin kendi kanının temizlenip , gerekli elementlerle desteklenip tekrar enjekte edilmesi) tedavisi çok etkili. ameliyata gerek yok
Hayır, hap ama kesin çözüm. Bende aktif sivilce yok sadece bunlar var. Senin gibi olan birçok tanıdığım kullanıyor ve hepsi memnun bebek gibi ciltleri var.
En İyi Cevaplar