Nihayet bu konuda da bilimsel bir araştırma geldi..Queensland Üniversitesi'nden bir grup uzman hangi erkeklerle daha kısa, hangileriyle daha uzun ilişki kurmak istediğimizi buldu. Buyurun siz de aydınlanın.
SAKALLI MI BABY-FACE Mİ? Kadınlar, kaş çıkıntısı olan ve alt çene hattının belirgin olduğu yüz hatlarına sahip erkekleri garip bir şekilde 'düzgün' buluyorlar. Öte yandan sakallı erkeklerin maskülenliğinden de etkileniyorlar.
Araştırma sonucunda, keskin yüz hatlarına sahip erkeklerin daha ziyade kısa ilişkiler için tercih edildiği, uzun ilişki arayan kadınların genelde sakallı erkekleri tercih ettiği ortaya çıktı. Kadınlar, tıraşlılara oranla sakallı erkekleri daha çekici buluyor. Diğer bir deyişle güçlü çene ve güçlü kaş çizgileri olan erkekler 'takılmak' için, sakallı erkekler 'evlenmek' için tercih ediliyor.
"Sakalı olmayanlar endişelenmesin; çünkü baby-face bir yüzü ve o temiz hissi tercih eden kadınlar da var. " Siz ne düşünüyorsunuz? #Meczup
Kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanır? Sakallı mı baby face mi?
Bence erkek Baby face & Nefis ve Diri Organlı olmalı, bu kızı zevkten deli eder. Ama Salak karı çoktur ve Doğal seleksyon olarak Onlar At suratlı, kötü-seksli erkeği sever. Davul bile dengi dengine yani. Ama Ahmak daha çok olduğundan bu konuda çoğunluk pislik sever, yani Çoğunluk Doğru Demek Değildir. Klas, Güzel, Seksi azınlık Allahın seçmecesidir. Bu konu Böyledir.
Sakallı sakalsız farketmiyor. İki türlü de çekici gelebilir. Bu tarz erkekleri beğenmiyorum ben. www.impassionedcinema.com/.../...g-640-600x375.jpg Çocuksu erkek mi desem minyon erkek mi bilemedim. Üstelik sarışınsa hiç şansı yok. Erkeksi gelmiyorlar.
Benim yüz hatlarım keskindir, özellikle çene kemiğim baya belirgin :D Yabancılar buna ''jawline'' diyor yani çene hattı gibi birşey, özellikle Avrupada ve ABD de ''yakışıklı erkek'' tanımının karşılığı bu, yani oralarda jawline nı olan adam direk yakışıklı oluyor :D İyi bişimi kötü bişimi bilemicem artık, yağ oranının düşük olmasıyla epey bir ilgisi var.
Serseri tip olsun bence siz kadınlar bu tipleri yani arıza tip erkekleri teredütsüz kabul ediyorsunuz. Ondan sonra, yok efendim erkekler kadınlar şiddet uyguluyor dersiniz. Sen arızalı tip biriyle evlenirsen, iyi bir şey bekleme. Bu beklenti aptalcadır.
Bunun basit bir sebebi var, kendinde olmayanları arıyor kadınlar. Yani sakalları olmadığı için sakal cazip geliyor. Bana sakalsız çok genç duruyorsun diyenler çok fazla ama sakalında yakıştığını söyleyenler yine çok fazla. Gözlemlerime göre ise sakal varken sevgilisi yanındaki kızların kadınların dahi baktığına şahit oldum. Bu sebeple kirli sakal uzatıyorum.
Esmerse sakalsız kumralsa ikiside olur sarışınsa sakallı olmalı, viking tipli sarışın sarı saç sarı sakal bayılıyorum :)
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Kadınlar Dış görünüşü nasıl olursa olsun karşısındakine kendisini yalan söyleyip kandıracak her erkekten hoşlanır. Bunun örneği yalancı erkekler aynı anda 5 6 kadını idare edebilir tecrübe ve deneyimle söylüyorum eğer yalan söylemeyi becerirseniz onun istediği biri olursunuz karşınızdaki kadından istediğinizi alırsınız sonra yolunuza gidersiniz fakat uzun planlı birşey olmaz hayat böyle çünkü türk kadınları kadınlar ayağa gitmez mantığı ile sizden hoşlanmadan ayarlamanın başka yolu yoktur hoşlanma ihtimalide çok düşüktür çünkü instagram ve face bu kadar yaygınken
Gözlemlerime göre kadınlar genellikle esmer ve sakallı seviyor. Benim gibi baby-face iseniz iş zor. İnsan yerine bile koymuyorlar. Bu kadar abartı bir durum.
İlk sırada para geliyor izlenimlerime göre sakallı seven de var sakalsız seven de fakat kaslı olanlara olan ilgileri her şeyin üstünde kendimden örnek vereyim 6 kg aldım sporla beraber daha çok bakmaya başladılar
terörist gibi sakal bırakanlar neyin kafasını yaşıyor, en fazla 2 haftalık sakal bırakırsın olur biter. sünnet diye diye sktiniz bıraktınız mk. nerde mal şey var uyguluyorsunuz, bu kızlar da nasıl bir varlık mk anlamış değilim hele türk kızları
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
baby face belki birazcik kirli sakal ama yakisiyorsa tabi yoksa sakal yasli gösteriyor ve tüy iste ya itici biraz
kusura bakma da ben genel konuşurken senin tipim değilsin demen resmen aptallık ve bunu dile getirince kaba mı oluyorum. kusura bakma da burda yazana abazalar bir yerlerini göklere taşımış.
bende kaba çıkıştığım için özür dilerim. asla kalbini kırmak gibi bir isteğim olmadı. Bakalım bu aralar yalnızım ama güzel dileklerin için teşekkür ederim. iyi geceler
En İyi Cevaplar