Romantik - Düşünceli
Komik - Eğlenceli
Karizmatik - Gizemli
Kendi Halinde - Depresif
Çalışkan - İşkolik
Serseri - Deli Dolu
Zengin - Varlıklı
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Herşeyden önce karakter, insan olması önemli benim icin
2. si dıs görünüs ne kadar önemli olsa da kalp güzelligi de bir o kadar önemli (ruhu özellikle)
onun dısında hayatıma girecek ruh ikimizi filtreleme yaptıgım tabiki kriterler mevcut ama bunlar cok fazla ve eskisi gibi de artık secici degilim.
SAdece dogru zamanda , dogru insan olması için temenni ediyorum , aksi halde yalnız yaşamaya zaten alıstırdım kendimi :)
ben bir erkek olarak kendini geliştirmiş bir kızı sempatik bulurum ve ona ek olarak saygı gösteririm özellikte Türkiye gibi gelişmekte olan bir ülke için Kültürlü Entelektüel insan bulmak oldukça zor ve ek olarak eğer çok arkadaşı yoksa ben ona +1 puan veririm.
Erkekler görsellikten, kadınlar paradan etkilenir/hoşlanır. Görsellik etkisinin altında 'seks', para etkisinin altında 'güç' ihtiyacı vardır. Erkekler cinsel ihtiyaçları yüzünden kadınlara bağımlıdır ve kadınları da ataerkil sistemle güçsüz hale getirerek kendilerine bağımlı hale getirmişlerdir... Erkek kadına ulaşmak için parayı, kadın paraya (güce) ulaşmak için erkeği kullanır..
Sjsjsj
Cevap
9Cevap
Düşünceli, saygılı olsun en önemlisi. Gerisi geliyor önceliğim bunlar.
A dan z ye olan şıkları barındıran özelliklerden..
Romantik, düşünceli, eğlenceli, karizmatik 😍
Ortaya karışık hepsinden biraz..
Ben Komik - Eğlenceli
Düşünceli, eğlenceli, sempatik ve kendine has olması yeterli. Biri bütün olarak hoşuma gider ya da gitmez, verdiği hislere göre değişebilir...
Bak şimdi benim istediğim ortaya karışık... Çalışkan, karizmatik, güvenilir, düşünceli, eğlenceli ve varlıklı...
Önemli olan tip mi tip i vasat olur ama karakteri güzeldir şöyledir böyledir diye bı genelleme yapamayız
Kendi halinde depresifler çok zor. Halinden bir şey anlaşılmadığı gibi konuşmuyorlarda. Çok yorucu...
Zeki-komik favorim ama şıklarda yok 🥺
Evde kedi gibi sert romantik, dışarda koltuk altında taşıyan maço Alfa
Aslında hepsi dozunda olduğu sürece güzel özellikler
Süründüren kızlardan hoşlanırlar sürekli avccı ruhlarını tetikleyen ve muhtaç hissi veren
İşınde gücunde olsun kendi halinde ve zeki olsun farklı düsunsun herkes gibi olmasın
Karizmatik-gizemli. Zaten başımıza ne geliyorsa ondan geliyor seçsene düşünceli romantik birini.
kızlar serseri seviyormuş onu anladım, sonra neden böyle oldu diye ağlamasın serseri sevenler.
Hepsinden diyecem öyle insan yok en iyisi komik olsun en azından eğlenmesini bilir.
Herkesin zevki farklı ya
Kadınlar serefsizlerden, erkekler fahi. se lerdenn
Romantik düşünceli insanlar başka oluyor ya
Çok zor soru olmuş bu, bana hitap eden ilk şık...
Her iki tarafta eğlenceli ister bence
Romantik, düşünceli, karizmatik, eğlencelii :))
A+B+C+D+E+F+G=Hoşlandığım kişi
Komik Eğlenceliyi seçesim geldi
Karizmatik gizemli 🫠
Serseriydi hepsi demek ki o tiplerden hoşlanıyormuşum 🤔
Ben c ama kizlarin cogu f diye f ye bastim
Romantk
A dedim
Normal
Çekici güzel zeki kültürlü
Eğlenceli olan iyidir
Romantik olmasında ne olursa olsun 😄
Hepsinin mix olduğu yok mu ya 😅