Sanki sen muhteşemsin, bir aynaya bak!
Genelleme mi yaptın?
Genelle
gen ge g
geneelelleleleme yapmaaaaaaaah!
Ya anlamıyorum valla makyaj yapsan "ıyyy iki kilo boya suratında, doğal seviyorum ben" demesini biliyosunuz! Makyajsız görünce de "yuh evrim geçirmiş, bu ne be dolandırıcılık resmen" diyosunuz. Şimdi de erkeklere benziyomusuz! daha ne yapalım istiyosunuz derdiniz ne kardeşim? Öyle ya da böyle kabul ediceksiniz bizi olduğumuz gibi! kadın olarak değil İnsan olduğumuzu hatırlayarak bakın bize yeter!
Peki sen neden kızları erkeklere benzetiyosun?
Göz Dr görünsene sen bir
Sen bundan sonra erkeklerle yoluna devam et istersen madem kadınların makyajsız, erkekler gibi göründüğünü düşünüyorsun öyleyse tercihini erkeklerden yana kullanabilirsin. İlle de kadın diyorsan biz seni kırmayalım sakal bırakalım. Iki sakalın lafı mı olur be.
Fazlasıyla zeka gerektiren bir soru. Bu soru üzerinde kaç gün düşündün zira ancak parlak bir beyinden ve güçlü bir hafızadan çıkabilir böylesine bir soru. Sana göre öyle yanı bu sadece senin ya da birkaç kişinin düşüncesi olabilir. Ama yine de sana açıklık getireyim. Sen bunu sorgulayamazsın zira Allah yaratmış. Fiziksel olarak sorgulamak sana düşmez. Onun dışında erkekde ve kadında şöyle bir durum vardır. Erkek şimalı ya da kadın simalı derler. Hatta bir kiz çocuğun kardeşi olucağı zaman bunun arkası erkek cunki erkek simalı derler. Ya da erkek çocuğunun kız siması vardır bunun arkası kız derler. Erkek ve kadında bu tarz simalar vardır. Bazı erkeklerin de kadınlardan daha bebeksi yüzü vardır.
Yuh makyajsız erkek gibi mi? Göz doktoruna git.
Trabzonlu bilim adamları bunu araştırıyor.
Cevap
3Cevap
belki daha önce duymamis olabilirsin ama kizlarda insan.. dogrusu kizlar makyajsiz erkege degil de insana benziyor olucak :)
Aynısını yazicaktim ki yazmışsın
daha cok palyaço 🤡 veya yapmacik bir barbie bebek gibi... en güzel kizlar dogal olanlar tabi göre bilene :)
Göz makyajlıya shopluya profesyonel fotoğraflara alışınca tuhaf gelmesi normal 😒
Biraz daha bilinçli bakın etrafınıza 😒
Bu kadar da yüklenmeyin kızlara 😒
sizde sakalsız bebek poposuna benziyorsunuz, sevgiler :)
Ermeni kadınları genelde erkeğe benzediği içindir. Bakınız: Kim kardashian
Makyaj yapmıyorum ve erkeğe benzediğimi de düşünmüyorum.
Genelleme yapmanız insanları incite bilir bence biraz daha nazik olmalısınız
dimi ya 😂 saçları kessen resmen erkek yani :D
Sana yokluktan öyle gelmiştir
ne sacma bir soru genelleme yapmis bide
Anladımmmmmm
Sen erkeklerden hoşlanıyosun
Saçmalamadınız iyice😒
Neden genelleme yapıyorsun ki her ki benzemez
neden bu sekılde konusuyosun hos degıl
aynen
Sizde sakalsiz bir boka benzemiyonuz
Genelleme yapmayalım da.