hayır neden karşı olayım tercih meselesidir kişinin kendi zevkine kalmış bir şeydir yani ben karışamam. hafif makyajın kimseye zararı yok doğal da severim. sevdiğim kadının yaptığı her şeyi severim genel düşünürsek abartı sevmediğim doğrudur. kim karşı olabilir ki kadının siyah elbisenin üzerine kırmızı ruj sürmesine.. ya da kim karşı olabilir ki o kıvrımlı kirpiklerini rimelle belirginleştirmesine ben seviyorum ama öyle badana yapmalarına gerek yok tabi ki ruj sürerken dolgun durması için burunlarına kadar kalem çekmelerine gerek yok... makyaj yapsınlar ama makyaj hilesi yapmasınlar.
Bence tam tersini kast etti. anlınmaman lazım. sen makyajsız daha güzelsin , seni umdukları gibi bulmadıkları için şok olurlar demek istemiştir bence 😀
Kötü değil de uğraşmak zor geliyordur 😀😀 Bakım ürünlerine de ilgisi yoksa erkek gibi kardeşin var o halde 😊😊 aman kim uğraşacak onlar deyip geçiştiriyordur 😀😀
Aslında çok ağır bir makyaj yapılmadığı sürece "Haa bu makyaj yapmış, yapay güzel" demek pek mantıklı değil. Doğal yapay meselesi daha çok estetik yönünden bakınca mantıklı.
Çirkin bir insan makyaj yapınca güzelleşmez ya. İlla ki güzel yapılmış bir makyajın bir etkisi var. İnsanı daha hoş gösterir ama yani aman aman bir fark olmaz genelde.
Mesela cildi çok kötüdür, kapatıcılarla falan güzel görünmek için yapar o zaman çok belirgin bir fark olur.
eskiden bayanlar makyaj yapamazlardı öyle durumu iyi olacak ta çevredekilerin lafına aldırış etmeyecek te şimdi ufak çocuğa bile makyaj yapıyorlar. Kızların birçoğu şimdi gözüme güzel görünüyorlar. Acaba eskiki kızlar mı çirkindi diye kendi kendime soruyorum bazen. Sonra cevabı kendimde buluyorum. Çok ıyı makyaj yapıyorsunuz kızlar. Sevgilim olumu hepsine makyaj yapıyormusun diye soruyorum. Evet diyenlerin gerçek yüzünü görmek için gece arıyorum canım çok canım sıkkın görüntülü konuşalımmı? çatt ekranda başka bir bayan :D
Bakışa bağlı. bana göre sol resimdeki kızın makyajsız hali, makyajli halinden çok çok güzel. doğal oldugu için diye düşünmedim. Görünüş açısından daha tatlı ve samimi. Eğer bir insan doğal halinden memnun değil ise makyaj yapmalı neticede kendini vitrine koymalı. Lakin karşısındaki bu durumdan nasıl memnun olur o ayrı mesele.
Vallahi sırf bu paylaşıma yorum yapmak için üye oldum.
Bana göre yakışan kız var yakışmayan kız var, ya da şöyle de olabilir dozunda yapan var b*kunu çıkaran var ya daaa yapmasını bilen var bilmeyen var... O yüzden yapmalı ya da yapmamalı demiyorum, ancak makyaj ürünlerinin çoğunun kimyasal olduğunu göz ardı etmemeliler ilerde çok farklı sıkıntılara sebep olabilir.
Ahaha bence alınmasın :)) Doğal hali güzel olan kadınların makyaj yapması bence çok gereksiz. Ben doğal halime güveniyor olsam hiç makyaj yapmam mesela.
1
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Çok kötüsün dedim zaten 😀 Doğal güzelliğimi beğenen varda ben kendimi beğenmiyorum 😕
İyi demişsin :)) Kendini beğeniyor olup olmaman daha önemli aslında ama demek ki başkalarının gözünden de doğal halin daha güzel görünebiliyor. Güzellik göreceli bir şey sonuçta. Tekrar aynaya bak, belki bu sefer kendini beğenirsin 😄
Her zaman bakan biriyim aynalarla aram iyidir 😀 geçen de yüzüme sürdüğüm bakım kremlerine takmış abla yüzüne sürmediğin başka bişey kaldı mı diye soruyor 🙄😀
Makyajsız görüpte "yok artık!" demediğim bir ünlü hatırlayamıyorum. O nedenle alınmamalısın bence ;) Sadece 1 şarkıcı vardı o da aklıma gelmedi şimdi :)
Herkes Miranda kadar güzel olmadığına göre, makyajla gelen güzellik. Ha hergün kontür makyajıyla gezmekten bahsetmiyorum ama rujun rimelin kimseye zararı olmaz öyle extra extra da değiştirmez zaten insanı.
makyaj yapan biri olarak tabiki doğal güzellik diyorum. yalnız bakım şart temiz bir cilt en güzeli. yalnız ben ruj olayını hala anlamadım kullanamıyorum nasıl sürüyorlar nasıl yemek yiyorlar. ruj şart mı
şu kadının makyaj yapmasına gerek yok cidden söylüyorumm avrupa, abd ırkındaki kadınlarda inanılmaz bir güzellik oluyor yüz , burun, göz, kaş, dudak bu kadar mı orantılı olur bence hiç gerek yok o olgunluk bile belli ediyor kendini..
kadındır makyaj yapıcak tabi. aslında makyaj değil güzelleşmek süslenmek daha doğru kavram daha geniş kavram bence. kendine bakmasını kastediyorum. ya saçıyla oynucak. bazi şeylerin rengini değiştircek vs. bence iyi
Su içmeden yaşayamayız... Ama bu kadar hayati bir maddenin bile fazlası zararken Makyajı sorarsanız... Yerinde ve hafif bir makyajla güzelleşmeyecek kadın yoktur bence... "Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır!."
Bence doğal güzelliği olan kadınlar çok şanslı. Hatta makyaj da güzelliklerine güzellik katıyor. Aslinda makyaja gerek bile yok diyebilirim fakat makyajla daha bir güzelleşiyorlar.
Ben karşıyım, makyajlı bir kız dünya güzeli olsa dönüp bakmam. İşyerinde bir arkadaş var makyajlı Taylor Bill, makyajsız Hakkı Bulut. Lanet olası federaller heryerde
Makyaj yakışıyorsa elbette yapılmalı. Ama doğal güzelliği varsa makyaj yapması çok da normal değil. Bence alınma benim yeğenim de aynısını söyledi bana😬
Doğallık taraftarıyım kaldı ki makyaj ürünleri başta biraz daha güzel görünmek için kullanılıyor ama ilerde güzel olmak için kullanmak zorunda kalınıyor
Burnunuza gelen makyaj kokuları belli süre sonra rahatsız edici olabilmekte ve bir kişinin yüzünün kat kat makyaj içermesi de bir o kadar kötü durmakta bence. Doğal olabilmek güzeldir.
Makyajı fazla kaçırmadan doğal güzelliğe şaheser etkisi verebilirsin nasıl mı 1- Asla ruj sürülmemeli makyajın lideridir 2 - Eye liner kaşlara yapılabilir ve göz altlarıda biraz boyansa sadece yeterli gerisi önemsiz al sana makyaj yapmadan afet yaratmak
tabiki değilim :) kimi makyaj yapar güzelleşir, kimi de makyajsız. Ama şu da bir gerçek kimi kadınlar makyajla inanılmaz güzelleşebiliyor doğru makyajı yapmak önemli.
En İyi Cevaplar