Az önce kiskanclik'dan estetik makyaj güzeli diyenler utanin bee buda doğal hali... hepinize 100 koyar!!! azeride bizim kardeşimiz bu kadar kiskanclik neye yarar?

Azerilikle ilgisi yok. Güzel kız, zaten güzeldir. Hemen hemen her millette güzel kız oranı eşittir. Genel anlamda güzellikleriyle nam salmış sadece iki millet var:
1) Ruslar
2) Brezilyalılar
Azerilikle ilgisi yokkii güzel olan güzeldir kimiside ruslar güzel diyor nolcak şimdi güzel olan güzeldir 😄😋
Her ulkenin guzel kizlari var. 2 kisinin resmini koyup tum ulkeye guzel diyemezsin. Hepsi boyle degilki
Cevap
16Cevap
kalbi cirkin olduktan sonra dis guzelligin hic bir onemi yok.
Türk kızı hangi devletten olursa olsun her yerde güzeldir kardeşim
Çünkü atalarından kalan genetik mirasları vardır.
Türk kızları daha güzel
Maşallah Allah sahibine bağışlasın
Bende azeriyim bu kiz cok guzel 😂
Sevda yahyeyeva da çok güzel
@DUNNO neden güzel oluyorlar
Sonuçta Türk işte, çok güzel
Hepsi boyle degil tabi ama bu cok cok guzel 😣😣😣
onlardan biriyle evlenebilirim
Azerbaycanda kızlar pek estetik yaptırmıyorlar
Ruslarla fazla haşır neşir oldukları için
Ruslar sarı millet, ruslarla haşır nesir olsaydık sarılaşırdık.. ve düne kadar ruslarla evlenmek ayıp sayılıyordu ve ruslarla evlenenler rusiyada, rus vatandaşlığı ile yaşıyor, ruslaşmış insanlar çohunlukla. Ruslarla haşır nesir olmak ne alaka? Ulkede mavi gözlü kızlar bile çok az..
@alemshahbeyim bu neyin acısı hanımefendi 1 yıldan fazla olmuş yorum yapılalı 😃 Haşır neşir olmaktan kastettiğim cinsellik değil makyaj
Bir yıl önce gördüğüm yoruma şimdi cevap veriyormuşum gibi konuşuyorsun. Şimdi gördüm, şimdi de yazıyorum. 1) 2) haşır neşir olmakla makyajın ne alakası var? Tüm dünya da kızlar lens'te takıyor, saçını sarıya da boyuyor, hepsi ruslarla haşır neşir mi olmuş oluyor? Yoksa dünya da sadece ruslar mı sarışın, renkli gözlü? Evirip çevirme herkes haşır neşir olmanın ne demek olduğunu çok iyi biliyor. O yüzden de sen kendi ülkene bak, makyaj bir yana, sarışın, renkli gözlü, mavi gözlü kızlarınız/erkekleriniz çok mu az?
Azeri kizlari guzel falan degiller
😂azerbaycanlı
ben beğenmiyorum
Bide siz guzel olsaniz
ırsi işte
ateş ediyor
Çok bakımlılar
Güzel olanlar var
Genetik
Erkekleri daha iyi
Bwn gibi bana cekmis
Bence cok tatli