🤭
Turk kizlari neden guzel degiller?
🤭
Aslında bakarsak her kadın güzeldir
Lakinn şunu unutmamalı güzellik algısı denen şey
Insanları kısıtlar ve bilakis ki bu yüzden ameliyat gibi yöntemlerle bu algıları dolduramaya çalışmaktadır.
Lütfen yanlış anlamayin lakin ülkemizde bir batılaşma sevdası bulunmaktadır
Kimi konularda bilâkis haklılar lakin kimi konularda sırf benzemek için yönelmektedirler.
Sözün kısası hiç bir kadın çirkin değil yanlızca oluşturulan kalıplar onlara çirkin unvanı vermektedir
Asıl çirkin olan şey insanların zihnidir.
Teşekkürler
(Umarım doğru anlatabilmisimdir )
Cevap
3Cevap
Türk kızları bence güzel ya da ben kafayı yedim JDJDKSK
Knk gotume makyaj yapsam eminim daha guzel olur djdjjd
Erkekler neden kendi toplumlarına karşı bu kadar aşağlayıcı? 😒
İlginç şaşırdım dediğine çünkü çoğu erkek çok makyaj yapan kızları beğeniyor ben de fazla makyaj ve yapaylık sevmiyorum
Erkekler doğal seviyoruz diyorlar aşırı yapay kızları beğeniyorlar
Dogal guzel lazim makyajli guzellere guzel demem anca cekici olur
Allah askina bizim abazalar icin makyajiniza gerek var mi herkese yuruyorlar zaten
Dogal guzelde zor bulunuyor ondandir gjjfbgg
Evet doğru
Herkese yürüyorlar da bazı makyaj güzellerine tapıyorlar resmen. Esmer olup saçlarını sarıya boyatanlara da mesela
Tipik abazalar iste allah kahretsin onlari gercekten bende cok sinir oluyorum
Öyle erkekler sayesinde bazı kızlar çok havalanıyor zaten. Yabancı değilim ama doğrusunu söylemek gerekirse Rus kızları mesela doğallar pek makyajı sevmezler
Türkiye’de öyle tip pek bulunmadığı için onlar da saçlarını boyayarak Avrupai durmaya çalışıyorlar ama bir Rusla yanyana gelseler fark anlaşılır
Almanla falan da
Cok dogru dedin kiz olmana ragmen obkektif yaklasman super bir sey senin gibiler cogalir insallah baskalarin en ufak laf soylesek hemen lafi yerlestiriyor Turk irki olarak guzel degiliz pek
Anneden Rus babadan Arnavut göçmeni Türk asıllı bir insanım. Söylediğin genelleme ve oldukça saçma.
Neresi sacma mk soylesene
Genelleme yapıyorsun
Cogu estetikli ve makyajli guzel ben dogalliktan bahsediyorum beynin var mi
Benim aklım da zihnimde beynimde var. Ben estetiksiz bir insanım. Fakat doğuştan doğal olup o kadar güzel kızlar var ki. Siz hakaret etmeden duramıyor musunuz?
Guzel yok demedim siz lafi anlamiyorsunuz o kadar az var ki goremiyoruz dedim offf allahim niye bunlarin icinde yarattin beni omur torpususunuz
Git Amerika’ya.
Para olsa giderim zaten
Sen çok mu yakışıklısın
Evet
Türk erkekleri de çirkin o yüzden çocuklarda çirkin oluyor genetik
Kadinlar cirkin ondan boyle
erkek dna si daha baskın oluyor ve erkekler de çirkin arap gibi yani doğal olarak
Tm tm orasi da var tabi kabul
anlaştık
Türk kızlarının çirkin olduğunu düşünmüyorum.
Sende türk kızlarına bakmazsın olur biter
Senden bi bardak bile su almam zaten
Veren mi var yaprak
🙄🙄kıt heralde
Turk erkekleride ayriyeten zeki bilr deiller neden
Sizde degilsiniz djjdjfjf
Belli oluyor kimlere gittinizden djjdjfjf
Parali diye kullandirtiyorsunuz kendinizi cok slaksiniz her seye inaniyonuz
Aynen cok zekisinz siz var ya acayip ya butun buluslari siz yaptiniz siz bilime care oldunuz hepiniz cok akillsiniz tebrikler 👏 250 gramindan baska bir poku olmayan yaratik
O yuzden biziz hicbir sey yapamiyorsunuz ahahhaa
Sen yakışıklı mısın sanki
Evet
Gzl kalbi tertemiz yaw
yo bazıları çok güzel
Yuzde 5 10 falandir makyajsiz dogal diyorum
Türkan Şoray efsane güzel
miş
Ben estetiksiz kizlardan da bahsettim yani son derece dogal beren saat ornegin onun gibi pek yok
Beren saatin ağzı dişleri büyük. Türkan Şoray’ın gençliği bin kat daha güzel Beren anca doğallık bakımından iyi olabilir
Rus kızlarını övmüşsün ben de seni zevkli sandım fhdjdj Beren sıradan gibi işte. Bak Banu Alkana barbie bebek gibiymiş gençliğinde gerçi o tam Türk değil galiba
Yulia rose diye bir kadin var rus git ona bak bide Turk kizlarina bak hdhdhdh ne boy ne yuz olarak ne de fizik olarak yanina yaklasamazsiniz
At gibi yüzü var Maşallah 😂 yok canım yaklaşmiyim zaten ben erkeksi yüz sevmiyorum
Şevval Şahin’e benziyor shsjsjsjsj kriz geçiriyorum örneğe bak
Oooho sen at mat falan diye elestireceksen yani kadinin simetrisi yuz uyumu her seyi guzel kiskanma sjjdjdjd herkesin kendi zevki var
Türkiye’de bir sürü milletten insan yaşıyor kardeşim tek tip yok ki ha genel olarak bir kafamda yüz beliriyor ben de beğenmiyorum pek ama bazı Ruslarda yumurta kafalı oluyor senin bahsettiğin şey eğer doğallık estetiksiz makyajsız güzel olmaksa o konuda katılırım sana
Evet o dedigim sey
Hayır bu kadının altın oranı yüksek değil o konudan anlarım. Tam tersi yüz simetrisi yüz uyumu herşeyi iyi falan değil bu kadının
Türk kızı dediğinde benim aklımda iki yüz beliriyor
1 koyu saçlı açık buğday tenli hafif çekik gözlü Asya tipi tarzı kızlar
2 yuvarlak gözlü tombul yüzlü makyajlı kızlar (Beğenmiyorum)
Iyi iyi tm
Gayet güzel kızlar var ama sen bilirsin...
Sulu boyayla mi ahahahahahah
Ühü ühüü ühüüüüü neden güzel değiliz ya
Blmem
Güzellik göreceli
Türk erkekleri de iğrenç
Sana denk gelmemiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?