2 senedir turkiyede yasiyorum hayatimda hic boyle bisey gormedim. igrenc otesi. biraz mutevazi olsaniz keske. dunyayi yaratmis gibi havaniz var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılTürk erkekleri sanki çok mu farklı? çoğunun burnu havada bir işin ucundan tutmuyor kadınları obje olarak görüyor anne kuzusu sigara desen var alkol desen var akşamları leş ortamlarda takılmak desen var karı kız desen var ama sorsan hepsi efendi ve temiz kız istiyor türk erkeklerde bu iki yüzlülüğü ben hiç bir yerde görmedim hepsinin canı c. kesinlikle
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Türkiye'de yaşayan bir kadın ilk önce kendi anne babası ve varsa abileri olmak üzere aşağılanarak büyür bu oranı bilemem ama çoğunlukla böyle benim çevremde. Ezilmemek için böyle bir kabuk geliştirmek zorunda kalıyorlar. Sen ezik olunca toplumsal bir olayda daha de eziliyorsun onlarda aşağılık duygularını bastırıp kibirlenerek bunun üzerinden geliyorlar ki yumuşak ve zarar görebilir kısımları maskelensin. Siz yurtdışında doğup büyüdüyseniz işe bu açıdan bakın o zaman hemcinslerinize bakışınız değişir. Ayrıca yurtdışından gelmiş olmanız bazı kişilerde fazladan aşağılık komple uyandırıp sizi düşman ilan etmelerine de neden olabilir. Bir süre sonra kimin niyeti ne belli olur ama karşınızdaki çoğu insan yaralı bunu bilin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılÜlkede erkek nüfusu çok kadın nüfusu ise az olunca sonuç bu oluyor maalesef😒
Kendilerini eşsiz ve benzersiz bir üstünlükte sanıyorlar.
Bu arada halden anladığın için teşekkür ederiz🙏🌺
02 Yorumla
Soran1 yıltam sayilari bilmiyorum ama kadinlar daha fazla bile olsaydi boyle olurdu. karakter yok
Cevap sahibi1 yılAslında kadın-erkek sayısı birbirine yakın ama tahmin edeceğin gibi ülkemizde çeşitli sebeplerle evlenmeyen, evlenmek istemeyen, bedenini pazarlatan kadın sayısı da oldukça fazla...
Haricinde; senin de dediğin gibi analarından ne öğreniyorlarsa aynı huy ve davranışları sergiliyorlar işte... Kocayı neresinden yolsam kardır kafasındalar ya, daha ne diyeyim? Bunu herkes bilir.
Her gün daha medeni "insan" gibi gerekirse de yabancı aday bulmak için adeta dua ediyoruz işte😒
Aile & Toplum konusunda 430 cevap paylaştı. olay ne biliyormusun 1 kıza günde 300 kişi yazıyor buda ego kasıyor herkes onu istiyor sanıyor bi havalar bi havalar nefret ederim şaplağı koyasım geliyor
04 Yorumla
Soran1 yılevet mesela bu sitede boyle
- 1 yıl
O zaman bu kadar a. baza olmayın? erkek adam olun bir kere? çok mu zor beyler?
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
23Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı.
u 1 yılüstün görmüyorlar
00 Yorumla
1 yılÇünkü Türk erkeği Türk kadınını fazla şımartıyor.
10 YorumlaTürk kızı olarak katılıyorum
Kimse alınmasın böyle olan kız sayısı çok
Aşırı ego ve kendini bir şey sanma var birçok kızda
Fazlasıyla gördüm😁😁😁00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 811 cevap paylaştı.
1 yılValla benim bi suçum yok ben evde televizyon izliyom
02 Yorumla
Soran1 yılhahah evet hepsi degil
- 1 yıl
Eyvallahhhhhg
1 yılHay ağzına sağlık.
Bir sorum olacak.
Sizin memlekette trip gibi bir şey var mıydı?010 Yorumla
Soran1 yıl"trip" dediginde neyi kast edyorsun
- 1 yıl
Hay canını yediğim yaa. Ne tatlı konuşuyorsun kız.
Tripin ne olduğunu bilmeyen bir kadın buldum🥹 - 1 yıl
Jsjsjs ya 😂
- 1 yıl
@Selinawoman kıskanacaksanız bunu kıskanın😀
- 1 yıl
Pffff ne kıskancam 😂gencim güzelim valla herkesi üzerim hee 😂
Soran1 yılhaha yok gercekten ne kast ediyrosun
- 1 yıl
@Selinawoman tripi bir kadın olarak açıklar mısın🤣
- 1 yıl
@1kahveyenedersin hak etmiyosun açıklamamı sjsj
- 1 yıl
@Selinawoman ahahhha. Bilmediğiniz bir şeyi gerçekleştirmeye çalışıyorsunuz, kendinize itiraf edin😀😀😀
- 1 yıl
@1kahveyenedersin Ay valla hiç kullanmıyorum duruyor bi köşede jajsj
1 yılEgosu var
Ego eğitim ile yok olur ama bunlar cahil
Diploması olması onu eğitimli kılmaz00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBunun birçok sebebi var ama benim gözümde en büyük sebebi yine abaza erkekler. Öyle gördükleri her kıza yazarlarsa totoları kalkıyor ister istemez.
030 Yorumla
Soran1 yılbu sitede mesela erkekler en basit birine kraliceymis gibi konusuyorlar
Cevap sahibi1 yılEvet, bak ciddiyim bende kız olsam egoist olurdum belki de. Şuna bak yani kız başına 50 erkek yazıyor tövbe tövbe
Soran1 yılyaziyorlar da icinden normal bi erkek yok ki? bende Facebook açtigimda 100 tane yaziyor ama hep degisik degisik erkekler yani normal okumus biri yok
Cevap sahibi1 yılOkumuş, kendini geliştirmiş adam öyle şeyler yapmaz ki pek. Geneli eli şeyinden çıkmayan adamlar
Soran1 yılevet onu diyorum maalesef
Cevap sahibi1 yılİşte karı kız peşinde koşan kitle genelde değişmez. Zaten ülkenin durumundan da anlayabilirsin birçok şeyi
Soran1 yılben eskiden turkiyeye tatile geldigimde gezince herkes cok iyi davranirdi
arkadaslarima turk erkekler cok iyi bisey beklemiyorlar derdim
artik burada yasiyorum ve tam tersi erkekler genelde iyi ama bisey bekliyorlar arkasinda
bunu erkeklerde sevmiyorum
Cevap sahibi1 yılİşte bunun en büyük sebeplerinden biri eğitimsizlik. Ülkedeki eğitim şu an o kadar kötü ki anlatamam ve insanlar cinsellik için yaşıyor. Eski Türkiye cidden başkaydı. Siyasal İslam bu ülkeyi de ne hale getirdi
Soran1 yıleskiden nasildi bilmiyorum ama gercekten oyle
mesela sadece su sitede herkesin isi cinselik baska is yok gibi
artik gizli soru soruyorum cunku erkekler hepsi dm geliyor 7/24 sapik sapik yaziyorlar
umarim gercek hayata boyle degiller cunku cok kotu
Cevap sahibi1 yılBak, inan bana geneli öyle ama burası rahat bir yer diye kendilerini tam olarak gösterme fırsatı buluyorlar. Anonimsim sonuçta ve kimse bir şey demiyor. Bundan dolayı da rahatlar.
Cevap sahibi1 yılGerçek hayatta da böyleler işte ama bu kadar açık değiller
Soran1 yılkorkunc cunku bazilari troll bile olsa ensest tecav** soru soruyorlar degisik
anonim bile olsa akilarindan boyle seyler geciyor ve bu cok korkunc bence
Cevap sahibi1 yılBu arada inan bana ensest çok var bu ülkede. Ha tcavüz konusunu o kadar sanmıyorum. Kızlarda bu var aslında şaka gibi gelebilir ama cidden. Tcavüz fantezisi duydum ve neden dedim? Ayrıca evet akıllarından geçiyor maalesef. Bak cinsellik kötü diyen biri değilim ama yemek yemekten farkı yok ve olmamalı
Soran1 yılben anlamiyorum bunu iste bana cok igrenc geliyor ve turkiyeye gelince kuzen evlilik bazilari icin "normal". bizde asla ve asla kuzenle evlenmez
cinselik icin mesela bizde muslumaniz ve bizdede evlenmeden once olmaz ve biriyle oldugunda bizimkiler cok sever baska birine bakmaz sadiklar
ama turkiyede mesela "herkes" aldatiyor ya da evlenmeden once yapanlarda cok
herkes istedigini yapsin ama turkiye yanlis biliniyor. benim bi arkadasim mesela turkiyede herkes kapali dininde zannediyrdou
Cevap sahibi1 yılBana da iğrenç geliyor bu arada. Kuzen benim kardeşim sonuçta ne evlenmesi yav. Aynı yatağa girmek falan kusarım işte. Belki dünyalar güzeli de olabilir ama asla. İnan bana bak işte bizim ülke cidden sapıttı. Herkes dindarım diye geziyor ama her haltı yiyor. Yemin ederim aynı şekilde iğrendim şu ülkeden
Soran1 yılyani gercekten cok igrenc kuzenle buyumediysen bile o senin teyze/amca oglun etc igrenc
ve komik olan dedigin gibi herkes herseyi yapip muslumanim, sen degilsin diyor yargiliyor
aslinda bence turklerin ve turkiyenin cok guzel potansiyeli var ama hic kullanmiyorlar
cinsellikten baska baksalar mesela okumak kultur vs boyle olmaz
buraya geldigimde kucuk kizlar erkek icin dovusuyordu cok garipti
Cevap sahibi1 yılAynen öyle işte bazı ailelerder "temiz kız" kuzenin işte en azından biliyoruz falan da iğrenç yav. Ya ben tövbe tövbe ne bileyim yav. Vallahi ben kendimden iğrenirim öyle olsa kankam ciddiyim. Ayrıca evet işte diyorum inan bana ben bile artık iğreniyorum bu ülkede. Ha düzgün kişiler de var bu arada ama çok sıkıntılı kişiler de var. Bende mesela aşırı kitap bağımlısı değilim ama araştırmaya bayılıyorum konu farkemeksizin. Sen nereliydin bu arada veya nerede yaşıyordun? Ayrıca kızlar soruyor a niye düştün. O altta yorum yazan kızlar bile erkek eğer bilmiyorsan. Seviyeyi böyle anlayabilirsin
Soran1 yılnormal olan her insan igrenir bu durumda ve bunlar yuzunden gelismemis sakat cocuklar doguyor
yani bende bagimli degilim ama minimum var, merakli olup arastirmak guzel
ben arnavutum ama turkiyede İstanbul'da yasiyorum
haha ben eskiden girlsaskguys kullaniyordum bakiyordum sadece simdi turkcesine gectim baktim da cok bos
ve evet farkettim. ilk kadin zannediyordum ama sapik seyler soruyordular orada anladim erkek olduklarini. hayatimda boyle bos isiz insanlar gormedim
Cevap sahibi1 yılEvet, aynen öyle yani. Ya tamam hadi sizi geçtim de çocuğa yazık be. Bence de öyle ki şu anda elinde ne güzel imkanlar var. Telefon ebya bilgisayardan aç bakalım istediğin şeye kolayca ulaş. Hmm Arnavutsun demek e sizin yemekleri de severim yalan yok😂. Yabancısı cidden daha yav burası ne bileyim işte eskiden güzeldi. Aynen öyle işte bak kadın tavlamak hatta en basitinden konuşmak için şu duruma düşürüyorlar kendilerini acınası cidden. Ha dediğin gibi ama çok belli hareketlerinden zaten direkt anlıyorsun. Bir de hepsi ben lezbiyenim diyorlar komedi 😂😂. İşte diyorum ya geneli işsiz abaza sürüsü maalesef. Bu arada bir şey sorucam ama beni görmüş müydün sitede?
Soran1 yılhaha yemek icin tesekkur ederizz :) turk yemekleri de 10/10
yabancisi daha iyi evet. ama ben buraya eskiden bakmistim turkiyeye ilginledigim zamanlar ve normal gibiydi. tabi her seyi anlamiyordum ama translate yapip normal duruyordu komikti
erkekler gercekten caresiz haha lezbiyen seyi banada demislerdi 😂 hic inandirici degil
bir de sevmedigim baskalarin fotolarini kullaniyorlar. sinir bozuyor
ben buraya cok az giriyorum o yuzden gormedim ama gorduysem olabilir
Cevap sahibi1 yılDoğru vallahi bak bende bizim yemeklere laf edemem asla. O yönden ben cidden bayılıyorum yemekleremize. İşte bak bende bayağı süredir kullanıyorum burayı ama bak eskiden de böyle abaza erkekler vardı ama bu kadar değildi. burada kız da kalmadı işte hepsi erkek neredeyse kızların da. Düzgün kızlara özelden yaza yaza veya rahatsız ede ede bıktırdılar ve onlar da gitti. Düzgün erkekler de işte azaldı yani maalesef. Ben bile erkeklere güvenmiyorum buradaki. Birisi geçen yazdı sorunum var diye şey fotosu istiyor benden erkek ne diyeyim değişik. Ha anladım görmedin demek ki olabilir zaten. Sadece o kadar kişi yazdı ve özellikle benle konuşunca acaba dedim gördü mü diye. Bende bu arada o kadar kullanmam artık dönemsel böyle 2-3 ay kullanıp gidiyorum. Uzun vadede insana iyi gelecek bir yer değil. Ben insanlara yardım etmeyi seviyorum ondan iyi geliyor burası
Soran1 yılturkiyenin en guzel yani yemekler olabilir haha
yani aslinda cok guzel bir yer olabilir herkes birbirine yardim etse ama dedigin gibi boyle insanlardan kimse kalmak istemiyor
ben sadece yemek gibi konulara giriyorum
haha demek ki gayler anonim oldurdukları icin burada sansini deniyor cok garip
ve asla 7/24 burada olanlari anlamıyorum mesela baris diye bir cocuk var her zaman burada ben anlamiyorum
ben maxx bi kac gun veya hafta kullaniyorum oyle sonra bi kac ay gelmiyorum unutuyorum
yardim etmen guzel bazilarin amaclari bu degil artik maalesef
Cevap sahibi1 yılİşte aynen öyle dostum. Bende elimde imkan olsa cidden gitmek istiyorum. Ha ben böyle dedim diye sevmiyorsun ülkeni bilmem ne diyorlar direkt ama ben ülkemi seviyorum. İnsanlarını sevmiyorum artık yoruyorlar be ister istemez. Heh işte bu arada gay da çok. Ülkenin bir sorununu daha diyeyim sana işte. Bu erkekler var ya artık kadınlardan bazısı umudu kesiyor diye erkekle ilişkiye giriyor ve kendilerini gay olarak görmüyorlar 😂. Komik değil mi cidden? Ayrıca bende yemek sorusu bayağı soruyorum aynen 😂. Aşırı iştahlıyım 😅. He ya o barış ne bileyim işsiz mi desem ne desem bilmiyorum ama başka bir hayatı yok maalesef. Yıllardır böyle bu arada. Cidden para alsa bari en azından iyi olurdu. Ya bilmiyorum ne bileyim insanlara yardım etmek iyi geliyor işte ama yoruyor da bir süre sonra. Ondan bende uzun kalmam işte 😅. Dert dinlemeyi severim mesela falan öyle
Soran1 yılseni anliyorum ve ulkeni sevmenle alakasi yok yani sartlar guzel degilse tabiki insan kalmak istemez
onu diyenlere bakma sen ilk onlar giytmek ister firsat olsa
bende ulkeme donmeyi dusunuyorum cunku zengin degilim ve zor oluyor hersey. turkiye zengin parasi olan cok guzel
ama donersem ve bir gun durumlar duzelirse kesinlikle hayatimi turkiyede geciririm, ikinci ulkem oldu
hahaha oyle diyenler gay degilse ne oluyor? yari zamanli gay mi
yemek sorulari cok guzel ama bakinca acikiyorum gece 😂 sonra mutfakta buluyorum kendimi gece
baris gercekten isiz galiba cunku her zamann burada aktif
para kazansa okay ama burasi tiktok degil para kazanmiyor da. eskiden hatirliyorum uzun uzunnnn yazardi simdi sacma cevaplar yaziyor bazen
dert dinlemek guzel ama ben artik yapmiyorum burada. insanla ne kadar normal konusam konusayim en sonunu cinseliye bagliyor ve sevmiyorum bunu
Cevap sahibi1 yılHeh işte aynen öyle. Ayrıca helal olsun be ülkemizi çözmüşsün. Birçok kişi hala farkında değil hiçbir şeyin. Ayrıca evet paran olunca aşırı rahatsın var ya anlatamam. Gitmek istiyorsan da saygı duyarım sana ki ülkemizi beğenmen mutlu bile etti. İşte gay olmuyorlar onlara göre 😂. Kendilerini hetero olarak görüyorlar saçma bir şekilde. İnan bana bende öyleyim ama seviyorum yemek soruları sormayı 😂. Arada soruyorum beddua etmeyin diye yemek sorusu sorduğum için 😅. Evet, ya saçma sapan xper için yazıyor sadece. Ne bileyim zaten sevmiyorum kendisini öyle. Bence de haklısın bu arada seni anlıyorum. Diyorum ya bir erkek olarak bana bile ne diyorlar.
Cevap sahibi1 yılIıı sormaya biraz korktum bu arada ama gizliden çıkmak ister miydin bu arada. İyi kötü arkadaş olabiliriz diyecektim
Soran1 yılhaha tesekkur ederimm cozmesi zor degildi kac senedir ilginleniyorum
turkiyeyi kendi ulkem kadar sevdim problem ekonomik ondan baska gitmek istemezdim
yok beddua etmeyiz hahah ama gece cok sormayin 😂
xper neye yariyor ki onun icin yaziyor
Soran1 yılgizliden cikiliyor mu ki? olur aslinda normal birine benziyorsun ama bu hesabim yeni yani xper 1 yazamiyorum normalde
Cevap sahibi1 yılTakiple oluyor mesela. Sen yaparsan tabi ben bilmiyorum sonuçta seni 😅
Cevap sahibi1 yılBu arada sen bilirsin zorlamıyorum asla dostum ona göre 🙏🏻
Gizli Üye(30-35)1 yılBizim erkekler yüzünden. *m biti gibi davraniyorlar karakterli duruşu olan bir erkek görüncede o erkegi cözemeyip sinir krizine giriyorlar
02 Yorumla
Soran1 yılbunu fark ettim, hep "keko" erkeklere asik oluyorlar
komik
Cevap sahibi1 yılOnların tercihi. Aileleri düzensiz olduğu için ayni karmaşadan keyif aliyorlar. Bağımlılık gibi bir şey yani. Umrumda degil oyle kadınlar
Herkes kendine yakışanı hayatına alır
Aile & Toplum konusunda 612 cevap paylaştı. İyi bir tespit katılıyorum. Bu yüzden bir çok kız kaybediyor işte.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılmesela nasıl bir üstünlük. siz her nerdeyseniz orada yok mu
11 Yorumla
Soran1 yılher olayda ustun gorme var
bizim orada var ama asla sizin kadar degil genelde mutevazi insaniz ve dunyayi biz yaratik havasinda degiliz herkes bize asik herkes bize bakiyor
1 yılBen ve benim gibi beceriksiz hemcinslerim yüzünden... kaldiruyoruz maalesef ağırlık merkezlerini.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBizlerin suçu bazı şeyleri bozduk herkese prenses muamelesi çektik.
03 Yorumla
Soran1 yılyapmasaydiniz
Cevap sahibi1 yılGenel konuştum da herkes bilinçli değil maalesef
- 1 yıl
Kötü kadınların peşinde koşacağınıza iyi ve temiz kızlara değer verseydiniz keşke ama siz erkekler ne anlarsınız iyilikten yazıklar olsun
Türk abazalar sayesinde
O kezbanlarda dünya onların ekseni etrafında dönüyor zannediyorlar03 Yorumla
Soran1 yılkezban demiyeyim de haklisin
Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. erkekler cok cekiyor işte.
10 YorumlaArnavutluğa gidelim bari
01 Yorumla
Soran1 yılhaha bekleriz
- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
1 yılNe oldum delisi olmamak gerekir
03 Yorumla
Soran1 yılanlamadim
- 1 yıl
Normal hayatta yüzüne bile bakmayacağın insanlar burada kendisini prens prenses zannediyor 😎
- 1 yıl
Sen nasıl düştün bu siteye 😎
1 yılTürk kızına laf mı ettin? başına bela aldın
09 Yorumla
Soran1 yılhaha kimseyi korkutmuyorlar ama
- 1 yıl
Naneyi yimedin mi sen, toplanacaklar birazdan :D :D
Soran1 yılbekleriz :)
- 1 yıl
Boş değiliz diyorsun he
Soran1 yıldegiliz maalesef :) kendilerini korkuturlar ancak
- 1 yıl
uu dişli kadın
Soran1 yılyok sadece onlar turkse bizde arnavutuz
hakaret edip tesekkur etmeyiz- 1 yıl
Tetiği çeker ateş ederizzzz
- 1 yıl
hadi bakiyimmm
- Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı.
1 yılDunyanin en cahilleri. olduklari icin
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılsana karşımı. bi sebebi vardır
04 Yorumla
Soran1 yılbeni kucumsuyorlar mesela. konusunca aksan olunca ya da yanlis soyleyince kendi aralarinda guluyorlar etc..
Cevap sahibi1 yılinanmam. tam tersi o halin sevimlilik yaratır. kıskanıyor olabilirlermi acaba
Soran1 yılbilmiyorum artik ve nefret ediyorum
Cevap sahibi1 yılkıskanıyolardır. nefret etmekten öte o kısımla irtibatını kes
Gizli Üye(25-29)1 yılBabasının prensesi onlar
01 Yorumla
Soran1 yılbizde babamiz tarafindan prenses gibi yetistirildik ama boyle olmadik
Gizli Üye(18-24)1 yılAl büttün yrraklar senin olsun
00 YorumlaMaalesef bunu anlama şansları 0
00 Yorumla
1 yılÇünkü seni bekliyorduk askim
14 Yorumla
Soran1 yılsenin askin degilim
- 1 yıl