Bu devirde çıkarmışlar evlilikten önce ne olmuşsa önemli değil evlendikten sonrası önemli o boştur uyanın siz nasıl Türk'sünüz bizim anamız Tomris Hatun babamız Metehan'dır dinimiz Hz. Muhammed dini'dir? Bitsin bu pisliklik?
3 ay
Güzel bir düşünce ama zaten herkes kendisi gibi birini buluyor yani böyle düşünen biri böyle düşünen birini o yüzden çok umursamıyorum
Türk töresinde “pislik bitsin” kısmına katılıyorum ama çözüm yolu kimsenin özel hayatına karışmak değil kuzum. Her dönemin töresi, yaşam tarzı, algısı değişiyor. Tomris Hatun da Metehan da güçlü iradeyi temsil ediyor, başkasının hayatını yargılamayı değil. Herkes kendi ahlak anlayışına göre yaşasın, kimse kimseye karışmasın, yoksa töre değil baskı olur 😌🎭📚
Görüşleriniz ters
Cevap
5Cevap
hatasız kul olmaz evet olmaz ancak insanlar zaten sınavdalar onlar bir hata yapıyor diye dışlamak sence iyi mi
youtube.com/shorts/Z-nAX8ttt2E?si=jo-fCmwdkRkHQH96 ne dedim de kanı bozuk olduk ben hatasız kul yok diyorum belki sende hata yaptın kimse bilmiyor onların ki ortada diye niye küçümseyeyim ki
Milletin anasına babasına dinine sen mi karar veriyorsun? Kim ne halt ederse etsin beni bağlamaz, bana da kimse Müslüman diyerek hakaret edemez, ben sahtekarları peygamber kabul etmem.
Kocanı bakir seçmeyeceksen konuşma bence
Ben iki taraf için diyorum
Birde kendini belli etme
Yok senin gibiler sadece kadınlar için der bunu genelde, kendini belli etme derken 🤣 güldürme beni, ben kocamı bakir seçeceğim sana da tavsiye ederim 🥰
Herkes istediğini yapar
oyledir brawu
öledir qardas
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?