Size göre kaç kilo olan bir kadın balık etli sayılır? Ve balık etli kadınları beğeniyor musunuz? Görselde ki kadın zayıf mı etli butlu mu?😀#Mademoiselle88💖
görseldeki hatunun fiziği sağlam eminim sporda yapıyor ağırlıkta çalışıyordur ki öyle yapmıyor ise buna ben balık etli demem..
vücut yağ oranı %25 ve üzeri balık etlidir ayrıca SAĞLIKSIZ dır kilo vermek zorlaşırda yağ hücreleri ve yağ depolarıda eğer diyete girmez ise daha da çok çoğalarak 30-40 lara doğru gider..
Boyu kilosundan 110-105 arası kadar fazla olan kadınlar balık etli sayılır. Mesela 165 boyunda bir kadın 55-60 kilo arasında balık etli sayılır. 165 boyunda kadın 55 den daha az ise zayıf sayılır, 60 dan fazla ise de kilolu sayılır. En doğru açıklama budur.
Ben şahsen balık etli bayanı severim ve kilosuda 65-70 olsun. Gerçek güzel kadın işte odur 😍😍😍😍 Zayıf bayanlarsa asla güzellikden konuşmasınlar, çünki erkekler 98/100 balık etli bayanları sever ve evlenmek ister hatta deli gibi aşık olurlar. Fotoğrafdakı bayan pekte bana çekici gelmedi 😑
Fotoğrafaki kız zayıf hafiften balık etliye kaçıyor denebilir ya bu balık etli meselesini anlamafım ben herkes farklı söylüyor İrem Dericiye balık etli dedi dün kadının biri tvde Hadise balık etli mesela onda hetkes hemfikir.
Çok büyük konuşuyorsun paşam, fazla değil iki yıl sonra bu tür söylemlerini aklına getir. Bir de insanları tersleme kırdığın yerden kırılırsın. İstemediğini de nezaket ile belirtirsen. İnsani bir güzellik olur.
@Carlos_Totti, nasıl böyle aşağılık, olabiliyor ve bunu kabulleniyorsunuz anlamıyorum. Muhtemelen Türk değilsin. Hangi millettensen bari milletinin şerefi için, asil bir duruşun olsun. Konuşmaya gelince kadına şiddeti geri kafalı cahiller yapar. Peki sen? Hangi ırktan olursa olsun, kadına hakaret kadına şiddettir. Kadına şiddetde insanlığa ihanettir. İşte, sen bu kadar sın. Kaç tane kadın biliyorsun, kaç tane kadının özel hayatını bildin de şimdiye kadar böyle yazıyorsun, kaç tane yabancı kadın tanıdın konuştun da nereden biliyorsun yabancıların durumunu? Senin Türk olduğunu inan düşünmüyorum. Eğer Türk'üm diyorsan bölücü bir zihniyetin esirisindir. Yani ajansındır.
@Carlos_Totti sen kişilik gelişimini tamamlayamamış, kendi egonun 0 ın altında olduğunu düşünen birisin, burada sadece ve sadece dikkat çekmek için hakaretlerde bulunarak dikkat çekmeye çalışıyorsun. Kedi yetişemediği ciğere murdar der, seninde bu durumdan zerre farkın yok. Anophelessin profil fotosu kime ait bilemem ama o da çok güzel bir insan. Ayrıca, gönlünde güzellik olmayan insanın gözleri, güzelliği hiç bir yerde bulamaz. Hakaret küçümseme asilik tavırları sergileyerek birilerinin dikkatini çekip muhabbet kurmak istiyor olma ihtimalinde çok yüksek. Kapasite yoksunu ergen profili. Dikkat çekermisin bilemem ama bu gidişle daha çok çekeceğin belli.
@Carlos_Totti Ben kendimi oradaki bayanla kıyaslamadım ya da daha güzelim demedim. Herkesin güzellik algısı zaten farklidir. Profil resmi bana ait. Sana kotu gelmiş olabilir fakat hakaret edebileceğin anlamına gelmez. Evliyim ve eşimin beğenip beni sevmiş olması yeterli. Gerisi boş. Saçma salak fikirlerinle mutluluklar dilerim sana..
En İyi Cevaplar