Bir kadına balık etli diyebilmeniz için kaç kilo olması gerekir? 

Rakamsal olarak boy kiloya eşit veya geçmiş ise balık olur. Aradaki fark arttıkça palamut, torik, zindandelen diye adlandırılır 😂 balina sınıfı Moby Dick türü en üst seviye bu klasmanda 🤣
Cevap
17Cevap
Bu sadece kiloyla bağdaştırılamaz aynı kiloya sahip fakat uzun boylu veya spor yapan kadının dış görünümü aynı olmaz..
boy ölçüsünün başındaki 1'i sil, eğer kilosu kalan sayı kadarsa balık etlidir :)
165cm/65kg gibi :)
Bu şehir efsanesi. Ben hiç zehirlenene denk gelmedim. Aksine zehirlenen birine yoğurt yemesi tavsiye edilir.
Neden bahsediyorsunuz?😆
Aaaa, ben yanlış yere yazmışım, balık ve yoğurt ile ilgili bir soruyu cevaplıyordum,
Kusura bakma, acemilik
Önemli değil🤗😄
55 neresi balıketli kiloyla olmaz sadece boyla alakalı 70 kilodur ama 180 dır kız balıketli olmaz yani.165 boyunda bir kız 58 59 kiloysa balıketlidir
Boyum 1.77 cm. Kilom ise 70. Ideal kilom 68. Balık etli olduğumu düşünmüyorum. Yapım gereği kalıpliyim sadece.
Boyu 160 sa normal olan 50 52 kilodur o boy için, o boyda 57 58 ise balık etli olur 🕵️♂️
Balık etli yani şişman olması kiloya bakmaz. İki tane kadın gösterebilirim aynı kiloda biri kas yığını diğeri yağ tulumu
Eyer boyu 1.50 ya da 1.60 sa kilosu 65 70 olması lazım ki balık etli diyiyim
Şöyle söylemek gerekirse normal bir kadına göre ve vücut kitle indeksine göre dolgun hatlara sahipse o lafın balık etlidir kilo ile Alakası yok
Boya göre değişir ama 60 üstü
değişiyor , hadise shakira olabiilir
En fazla 60 kilo olabilir fazlasi beni aşar
60..
ahanda şöyle; @Sıkıntılıbayan99
Ben ne alakayım onu anlamadım?
Ve benim adımı vermezseniz sevinirim
@Sıkıntılıbayan99 okey
Benle dalga kı geçiyorsunuz?
@Sıkıntılıbayan99 yo balık etli örneği verdim
55-65
6ü falan