Saç renklerinde en sevdiğim tonlar kızıl, karamel, sarı tonlarından oluşuyor :) Kızıl saç renginin çok çabuk aktığı söyleniyor ama kaliteli bir saç boyasıyla bu problemi %90'a kadar önleyebiliriz. Her boyada olduğu gibi kızıl tonlarında da akma meydana gelebilir. Eğer tercihiniz açık kızıl, bakır tonlarından yana olacaksa istediğiniz saç renginin 1 ton koyusunu alın derim.

Palette kalıcı doğal renkler serisinden ben çok memnun kalmıştım. Hem elde edilen renk çok doğal duruyor hem de içeriğinde yaban çileği özü ve argan yağı bulunuyor. Bu sayede saçları yumuşacık ve parlak hale getiriyor. Beyaz kapama özelliği de mükemmel, beyazlarda yapay bir parlaklık oluşmuyor.

Palette tarçın bakır ve papatya sarisi karışımından elde edeceğiniz renk çok açık bir bakır olacaktır, hatta turuncuya dönebilir dikkatli olun. Çünkü Palette papatya sarısı 10-4 saç boyası saçları 2-4 tona kadar açma özelliğine sahip, üstüne bir de bakırı karıştırırsanız saçlarınız yıkadıkça açılabilir. Ben sadece tarçın bakır saç boyasını kullanmanızdan yanayım, zaten yıkadıkça rengi tam oturacak istediğiniz tonu elde edeceksiniz.

Yoğun bakır ve tarçın bakır karışımından harika bir bakır tonu elde edebilirsiniz. Eğer saçlarınız çok koyu bir renkse bakır rengini elde etmek için açıcı da kullanmanız gerekiyor. Çünkü siyaha yakın, koyu renklere bakır tonları tutmuyor. Ancak saçlarınızı platine kadar açmak durumunda değilsiniz. Turuncu da olsa istediğiniz bakır tonunu kolaylıkla elde edebilirsiniz. Bakır saç boyalarının bekletme süresi ortalama 45-50 dakikadır.
Baya koyu tutuyor bu boya. Ha ne boyasan önce koyu tutucak zaten ama bu baya koyu. bir de bu kumrak bakır yani bu tonlarda bir bakır vermez sana. Bence bakır kızılına boyamalısın direk. Önce orta tonlarda turuncu bir renk tutucak 10 güne akıcak ve çok güzel olucak rengi
görünüşü açık bu daha iyi tutar diye düşünüyorum kızıl bakır değilde açık bakır tonu seviyorum kızıl bakır kırmızı olur diye korkuyorum
Kızıl bakır başta kırmızı ve turuncu karışımı oluyor ama dediğim gibi 10 gün sürer saçını sık yıkıyorsan. 10 günde 7 defa yıkasan mesela o bile yeter. Turuncu oluyor baya açık bir turuncu. Hatta açıcılı kısımları renk bile tutmuyor bende. Muhtemelen hemen akar sende de. Dediğim gibi bu rengin alakası yok kutudakiyle ben aylarca boyadım çünkü. Hemen sararmaya meyilli bir renk bu. Açıcı olan kısımlarına tutunamamıştı bile bende. Ama bakır kızılı iyi renk verdi
ilk açıcı yaptımda bendede tutmadı siyahtan döndüm ya heralde ondan dedim sonra bir daha boyadık yinede kızıla yakın tuttu bakır kahve o yüzden yine açıcam sizin dediniz renkte açmak lazım yine kızıl tutar loreal göründüğü rengi vermiyor hafıf turunculuğu seviyorum size attım renkler gibi o zaman palette yoğun bakırla papatya sarısınımı karıştırıyım
Evet onu yapanlar da var ama ben riskli buluyorum karıştırma işlerini. Sabırlı olursanız yani en az 2 ay düzenli olarak boyarsanız iyi bir sonuç alacağınızı umuyorum bakır kızılından. Benim profildeki de bakır kızılının 10 günlük akmış hali yarısından fazlasında açıcı var o yüzden alt kısımlar soluk renkte ama dipleri baya hoş :) gün ışığında daha açık bir renk hatta ama dediğim gibi sabır lazım :) şak diye tutturmak zor bu fotolardakileri. Kuaförde farklı bir sonuç çıkabilir tabi☺
ama bu benim üçüncü boya olcak atık tutturmak istiyorum uff :(
Açılmış saç hem zemin rengi açıldığı hem de zarar gördüğü için renk tutmaz. Tutsa da ya az tutar ya da hemen kusar rengi. O yüzden rengi daha yoğun ve kalıcı serilerden seçmelisiniz. Önce koyu ve yoğun gelse de bakır kızılı her türlü akmaya müsait olduğu için istediğiniz renk olmasa da yakınını tutturursunuz belki. 7.77 ya da 8.77 öneririm. Palette markasının
hafif koyuluk var saçımda mecbur açıcam hep aynı renk tutuyor değişklikolmuyor bu arada çok teşekkür ederim çok bilgilendirdiniz :)
Rica ederim☺
Cevap
0Cevap
Turuncuya benziyor çok güzel
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar