Koyu fondötenin rengi nasıl açılır biliyor musunuz?

Koyu fondötenin rengi nasıl açılır biliyor musunuz?

Fondöten seçerken birçok önemli noktaya değiniyoruz. Cilt tipimize uygun olması, cilt rengimizle tam olarak uyum sağlaması çok önemli. Aksi halde fondöten pütür pütür durabiliyor ya da cilt rengimizi daha koyu gösterebiliyor. Bu da yüzümüz ve boyun bölgemiz arasındaki renk farklılıklarını bariz bir şekilde gözler önüne seriyor. Peki aldığımız fondötenin rengi bize koyu geldiyse rengini nasıl daha açık hale getireceğiz?

Elbette her zaman istediğimiz tonu yakalayamıyoruz. Kullandığımız fondöten numarasını bilsek de markadan markaya ufak ton oynamaları olabiliyor. Koyu fondöten rengi nasıl açılır?

Cilt tonunuzla uyum sağlamayan koyu fondöteninizi bu uygulamayla 1 ton açmanız çok basit. Fondöten renginizi açmak için günlük olarak kullandığınız nemlendirici kremden fondöten şişenize bir miktar karıştırmanız gerektiriyor. Miktar çoğaldıkça fondöteniniz daha açık hale gelmiyor, bunun için çok fazla ekleme yapmayın. Bir şişe fondöten için bir fındık büyüklüğünde nemlendirici uygun oluyor.
Koyu fondöten rengini açmak için en etkili uygulama nemlendirici krem ile karıştırmaktır. Ancak bu yeterli gelmiyor, aldığınız fondöten de boşa gitsin istemiyorsanız; aynı markanın daha açık bir tonunu alarak fondötenleri birbirine karıştırabilirsiniz. Bu sayede fondöteniniz boşa gitmeyecek, istediğiniz açık tonu elde etmiş olacaksınız. Cildiniz için normalde 1 ton açığı gerekiyorsa, siz 2 ton açığını alın ve koyu gelen fondöten ile karıştırın. Böylece istediğiniz tonu kolayca yakalayabilirsiniz.
1. Lens suyu koy içine 1-2damla
2. İki ton açık fondotenden az bir miktar katarak
3. Açık tonlarda bb kremi
4. Nemlendirici
P. S; fondoten alırken elinde değil çene kısmından kenarlara doğrı sürerek deneye bilrisin. En doğru tomu öyle seçersin
Cok kisi kremle ac demis ama kremle acarsan kapaticiligi ve kaliciligi azalir. MACde veya thebodyshopda fondoten acmak icin özel beyaz fondoten satiliyo onlara bir göz atabilirsin
onu yapacaına gitsin yeni ffondoten alsın
https://i.hizliresim.com/znkvm4.jpg
sıkıyorsa gel kes :/
balyaj attır. yüzde deneyen ilk sen ol-farklı ol :)
Cevap
19Cevap
Fondötenin rengini açmak için nemlendirici krem kullanabilirsin. Nemlendirici krem hem fondötenin rengini açar hemde cildinin daha güzel ve daha doğal görünmesini sağlar. Fondötenin içine biraz nemlendirici krem ekle ve iyice karıştır. Ardından iyice karıştırdıktan sonra yüzüne sürebilirsin. Bu sayede çok koyu bir fondöteni açık bir hale dönüştürmüş olacaksın diye düşünüyorum.
Oldukça pratik bir yöntemle koyu renk fondöteni 1 ton açmanız mümkün. Fondötenin içine normalde kullandığınız nemlendiriciden birkaç damla ekleyin. Ardından fondöteni iyice sallayın ve nemlendirici ile karışmasını sağlayın. Nemlendirici fondöteni seyreltir ve renginin 1 ton açılmasını sağlar.
Açık fondöten almak daha mantıklı karışım yapmak dışında. Fondötenler zaten zararlı birini biriyle karıştırınca zararı daha da artar bence. Düşünsene ikisinin de tüm zararlı içeriklerini birbiriyle birleştirerek 2 katına çıkartıyorsun. Çok yapan var ama yanlış bence.
açık renkli fondotenin varsa karıstırabilirsin the body shop ve mac in renk açıcı damlaları var
the body shop mağazalarında mac mağazalarında bulabilirsin netten arastır
yalnız fiyatlar yüksek senin yerinde olsam yeni fondoten alırım o paraya
rica ederim :)
Evet the body shop da renk açıcılar var fondöten rengini açıyor bu açıcılar ☺️ Beyaz olanı Alman yeterli ☺️☺️
Yalnız yorumları şimdi okudum ahahah 😂 Un dene un 😂😂😂
Fondöteninizin içine normalde kullandığınız nemlendiriciden birkaç damla ekleyin ardından fondöteni iyice sallayın ve nemlendirici ile karışmasını sağlayın nemlendirici fondöteni seyreltir ve renginin 1 ton açılmasını sağlar bu sayede
Fondöteninizin içine normalde kullandığınız nemlendiriciden birkaç damla ekleyin ardından fondöteni iyice sallayın ve nemlendirici ile karışmasını sağlayın nemlendirici fondöteni seyreltir ve renginin 1 ton açılmasını sağlar bu sayede
Ben şey yapıyodum nemlendirici yüz kremiyle karıştır daha iyi oluyor açılıyo yani
Çok açık bir başka fondöten al ve karıştırıp kullan
nemlendırıcı kremle bırlestır.
Aynı marka açık bir fondötenle ya da nemlendirici kremle diyeceğim ama o zaman da kapatıcılık özelliği gidiyor bb krem gibi bir şey oluyor 🌸
Bir kaba güneş kremi ve fondoten komple bosat aynı miktar da olsun ikiside karıştır acılır veya güneş kremi yerine yüz kremi beyaz onunla ikisininde karistira bilirsin
Açık tonlarda bb kremi Nemlendirici
fondoten alırken elinde değil çene kısmından kenarlara doğrı sürerek deneye bilrisin. En doğru tomu öyle seçersin
Nemlendiriciyle pudra döküp karıştır kullanabilirsin sadece pudra dökünce çok koyu oluyor her kullanımda bu işlemi yapmanı tavsiye ederim yüzünde net bi görüntü olması için
fondöten renk açan ve koyulaştıran ürünler var bakabilirsin
Nemlendiriciyle karıştırabilirsin veya beyazlatici kremle eğer açık renk kapatıcın varsa onunla da eşitleyebilirsin.
Tabikide su ile açıcan manyak mısın?
açık renk bir fondotenle karıştırarak
İçine biraz nemlendirici koyarak rengini açabilirsin ya da mac renk açıcılar var onu kullanabilirsin
1-Açık renk bir fondöten ekleyebilirsin.
2-Nemlenirici de katabilirsin.
Mili olmak istiyorum ama nasıl olacak biraz geç kalkıyor bana yardımcı olursanız sevinirim
Biraz krem ekle. surerken cok dogal ve guzel olur. dkmf
açıcı bazlar var
watsons da ya da gratisde uygun fiyata var
açıkla karıştır sürerken
Burdaki yorumlari okuyunca kendimden gectim😂😂😂
Nemlendirici ekle açılır.
açık sürerek ya da inceltecek bir krem sürerek
Krem veya nemlendirici ile karıştır.
Nemlendirici karıştır.
nemlendirici ile beraber kullanabilirsin canım:)
Lightening droplarla.
kremle veya açık ton fondötenle açabilirsin
Git yuzune uygun bir fondoten al.
Fondoten ne ki rengini açacan önce onu desene?
Açık renk fondotenle karıştır.
Suyla karıştırıyorum ben.
Açılmaz, açamazsın...
Açık renkli fondoten ya da bb creamle karıştır
nemlendirici kremlerle deneyebilirsin :)
suyla incet.
Un katmayı dene içine
Tiner dök iyi gelir
açığı ile ya da pudra ile falan dene
Nemlendirici krem ile olabilir 😂
Açık rengini al beyaa
nemlendirici kremle karıştır.
nemlendiriciyle karıştır
Suyla karistir açılır o 😝😝😝😂
Nemlendirici ile açabilirsin
Biraz tiner karıştır. :P
açıcı baz ile yapabilirsin
Nemlendiriciyle
Kremle birleştirebilirsin
Birtane açik fondöten al karıştır ikisini
Güneş kremiyle karıştır
Nemlendirici ile karıştır
Nemlendirici ile karıştır
Açık fondötenle karıştır 01 olanı al
nemlendirici ekleyerek
Koyu olanla açık olanı karıştırmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Koyu renk fondöteni açmak çok kolay aslında. Açık renk fondötenle koyu renk fondöteni karıştırarak fondötenin rengini açabilirsiniz.
Açık renk fondötenin içerisine koyu renk az miktarda katın. İstediğiniz renk tonu olana kadar katabilirsin.
Her defe bunu ede bilmez ve belke de yoxdur aciqi ve almaga imkan da yoxdur.
Duzgun dememisiz
Rengi acmaq isteyirinizse nemlendirinizden vurun ve acilacaq
Ama budceniz varsa acmaq ucun beyaz satilir ondan ala bilersiz