Güzelim bakımlıyım fakat yüz tüylerim var Görünmuyolar ama tabı çok yaklaşıp dikkatle bakınca şu şekil de belli oluyor :( almak istiyorum ama daha kötü çıka bilirmiş 😒 Lazer yapma imkanım da yok, çok mu kötü, başka yollar varmı?😔 Sakal gibi be. Bide dayı diyin banatam olsun🙄
Güzelim ama yüzüm de ki siyah ayva tüylerden nasıl kurtulabilirim?
Benim böyle değil, daha kısa, ince, belli olmuyor ama ben yüzümün tam rengi ortaya çıksın diye iple aldırıyorum. Sivilcelenme yapabiliyor. İyi bir peeling ve nemlendirme şart. *Gecen bol olsun.*
Tüy sarartıcı krem sürersen sorun çözülür. Doğal durur, göze de batmaz. Çünkü yüzünde zaten sen esmer bile olsan çok ince sarı tüyler var. Tüylerin rengi ten rengine yakın olacak ve görünmeyecek.
Herkeste var bende de var bu güne kadar a sakallı diyen birini görmedim ağda yapınca da sivilce kusuyor yüzün sivilceler geçene kadar tekrar çıkıyor bir anlamı kalmıyor yani
sana tavsiyem fazla uğraşma boşver eğer evliliğe doğru lazere gidersn bir de fazla takma kafana evet kizda kötü gozkuyor gerckten kalkıp ağda ve ya cımbizla çekme
Amerika ve Avrupa'da daha yaygın. Türkiye'de çok bilinmiyor. Ama yeni yerleşmeye başlayan birşey. Denemeyi gözüm yemiyor ama merak ediyorum. Siz erkekler kabul edin ya da etmeyin, kadınların yüzünde de tüyler var. Kimisinde açık renk kimisinde koyu renk ama var ve Türk kızları çoğunlukla koyu saç rengine sahip, vücut tüylerinin renginin koyu olması da normal. Soruyu soran kızın cildi normal. Sadece yakından çekmiş görünmesini sağlamak için o kadar.
Sen çözüm sunmuyorsun, burada yorum yapan bütün erkeklerin amacı alay edip aşağılamak. Soran kişinin cinsiyetini sorgulayıp küçük düşürmek ve kendini kötü hissettirmek.
Bir suçun yok, herkeste var o tüylerden. Bende de var. Çok dokunmuyorum, sorun da etmiyorum. Aynı senin dediğin gibi çok yaklaşınca görünüyor. İstersen sarartabilirsin daha iyi hissedeceksen. Paran olduğunda lazer yaptırabilirsin, bahsettiğim jileti de deneyebilirsin. Erkeklere kızıyorum sadece.
@987799 Çok belli olmuyo sadece çok yakından her kızda vardır sarı veya siyah daha beterlerdede vardır ama Makyajla kapata bilinir ben agda yapamıyorum tahriş ediyor ip sivilce traş hiç olmaz lazerede param yok kremler de yara yapıyor. Yani benim elimden bişey gelmiyor :( erkeklere komik geliyo ama her kız öyle sadece makyajla kapatılır ben yapamıyorum makyaj urunlerine alerjim var
En İyi Cevaplar