Gülmek kırıştırır mı? sorusunun cevabı maalesef Evet’tir! Maalesef sürekli gülümsemek kırışıklığa sebep oluyormuş. Hatta daha önce aralarında Kim Kardashian’ın da bulunduğu ünlülerden de gülmeyi “kırışıklığa neden olduğu için” azaltmaya çalıştığını söyleyenler oldu..
"Fakat gülmek, kahkaha atmak endorfin hormonunu devreye sokarak pozitif duyguları öne çıkardığından, bağışıklık sistemini güçlendirir, başarıyı ve özgüveni artırır. Bu nedenle sonunda kırışıklık bile olsa gülmeyi ihmal etmemelisiniz" ;)
Unutmayın güzel kadın kırışığı olmayan kadın değil, gülümseyen kadındır.
Siz de kırışmamak için gülümsemekten kaçanlardan mısınız? #Meczup
"Çok sık gülümsemek kırışıklığa sebep oluyor!" Peki siz sırf yüzünüz kırışmasın diye gülümsemekten vazgeçer misiniz?
Cildime çok özen gösteriyorum. Daha iyi görünmesini sağlamak adına çabalıyorum. 29 yaşımı doldurmak üzereyim ve hala günlük hayatımda fondöten kullanmıyorum. Zaruri gördüğüm nadir zamanlarda bb krem sürüyorum. Içeriğini bilmediğim ürünü satın almıyorum. Vitaminlerle bakımlarımı destekliyorum. Daha yapabileceğim de bir sürü şey var belki ama gülmekten vazgeçmek bunlardan biri değil.
Gülmeyi seven, güler yüzlü bir kadınım. Gülmek mutluluktur. Mutluluk ruha olduğu kadar cilde de iyi gelir. Ben tam tersini düşünüyorum. Zaten genetik yapın sağlam değilse ne kadar bakım yapsan boş. Ya estetik yaptıracaksın ya kaderine razı olacaksın. Gülmekten vazgeçsen de bir şey değişmez.
Bunu duymuştum ama ne derece etkisi var bilmiyorum. Fakat sakal bırakmak cildin kırışmasını geciktiriyor. Meselâ bir toprakta çok ağaç olursa kayma ihtimâli var mı? Çok düşük. Bu sebeple erkeklerin yüzleri, kadınların yüzlerinden daha geç çöker.
Benim göz altlarım kırışmaya başladı. Böyle çizgiler var hafiften. https://i.hizliresim.com/OLvNO3.jpg Tam olarak ne için olduğunu bilmiyorum ama gülünce gözlerim kısıldığı için olduğunu sanmıyorum. Son zamanlarda var sık sık, ruhumun yaşlılığı yavaş yavaş yüzüme vurmaya başladı.
Var mı gülümsemekten daha güzel birşey? Yemişim kırışıklığını yüzüm kırışcak diye gülmemezlik yapamam ayrıca gülmeyi çok seviyorum. Hayata inat herşeye inat gülmek çok güzel ya😊😃😃
Yok canım böyle salakça bir sebepten gülmekten vazgeçilir mi zaten hayat gelmemizi istemiyor birde o değerli zamanları somurtarak sırf kırışmayalım diyemi boş geçircem çok bekler
Gerçekten gülmek istediğimde elbette engel olmuyorum ama kaz ayaklarını da çok kısmamaya çalışıyorum... Güneş kremi ile koruyorum ve yüz yogası yapıyorum...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
geberin gidin diger tarafta yolunuz cok uzun küfür etme coocugm dünya Kücük bulurlar seni anne nerdesin niye bu KizlarSoruyor abaza erkekler var derim.. oglum kizkardesini sahip cik iranlilar geliyor geberitirim.
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > "Çok sık gülümsemek kırışıklığa sebep oluyor!" Peki siz sırf yüzünüz kırışmasın diye gülümsemekten vazgeçer misiniz?
En İyi Cevaplar