Uzun zamandır yalnızım bir sorunum olsa üzülsem gidip anlatabileceğim tek bir kişi yok biliyor musunuz insan sevgisine ilgisine ihtiyaç duyuyoruz hepimiz o hale geldim ki yolda yürürken birine çarpsam pardon dese bile o gün çok mutlu oluyorum ya da biri uzaktan gülümsese... Her şeyi çok içime atıyorum öyle yazmak istedim ortada bir soru yok kusuruma bakmayın. Sevgiler..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(18-24)+1 yılSeninle o kadar aynı durumdayız ki gerçekten çok kötü bir durum. Ne reel de ne sanalda arkadaşım yok. En ufak bir şeyi bile paylaşabileceğim kimse yok ve bu yüzden her şeyi içime atıyorum. Sürekli içime ata ata da bir süre sonra patlıyorum artık. Uzun süredir okullar uzaktan eğitimde ve aylardır sosyalleşecek hiçbir ortamda bulunamıyorum. Sokakta yaşadığım en ufak bir güzel an bile gün boyu mutlu edebiliyor. Otoparkta karşılaştığım komşuyla merhabalaşmak, asansörde karşılaştığım birisi ile karşılıklı iyi günler demek vb. Bu durumun ileride psikolojik bir sorun çıkarmasından korkuyorum açıkçası.
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet o selam bile tüm gün mutlu ediyor beni seni çok iyi anlıyorum.
Cevap sahibi+1 yılBeni o tarz olaylar mutlu ediyor ama bazen de çok takılıyorum bazı şeylere. Mesela hiç tanımadığım birisi ile anlık bir durumdan dolayı diyaloğa giriyoruz ve sonrasında acaba böyle mi deseydim gibi düşünceler beliriyor kafamda. Sende de bu tarz durumlar oluyor mu?
Soran+1 yılA evet oluyor o hatta bazen birilerine uzaktan tebessüm ederim falan saçma sapan bir tepki verirler onu günlerce kafama takarım ya da birinin benim için yüzünü ekşitmesi bile benim için içinden çıkılamaz bir durum haline geliyor.
Cevap sahibi+1 yılBazen bende aynı durumu yaşıyorum istemsizce oluşan tebessüm gibi bir durumda karşımdakinin hoşuna gitmediğini anlarsam veya sadece acaba hoşuna gitmedi mi gibi bir soru aklımda oluşursa bile uzun süreler boyunca kafamda sürekli aynı konuyu dolandırıp duruyorum ve kendi stres yaparak moralimi bozuyorum.
Cevap sahibi+1 yılGenel olarak içine kapanık birisiyim ve sanırım bundan dolayı günlük hayatımda en ufak bir şey yaşadığımda bile olayları kafamda çok fazla düşünüp kendi kendime tartışıyorum. Son zamanlarda evde kalmak ve kimseyle konuşamamak da bu durumu bende iyice kabarttı ve beni çok fazla
bunalttı. Bu beni psikolojik anlamda cidden çok yoruyor.
Soran+1 yılKesinlikle öyle çok iyi anlıyorum
Cevap sahibi+1 yılSadece şu anda bu böyle bir durum içerisinde olduğumu anlatıp örnek verebildiğim için bile mutluyum. En azından içimden geçenleri bir başkası okudu. Teşekkürler.
Soran+1 yılRica ederim ne demek. şu an okuduğum şeyler benim için çok kıymetli. Sıkılmadan dinlerim içini dökmek istersen söyleyebilirsin.
Cevap sahibi+1 yılÖnerin için teşekkür ederim. Bu benim için gerçekten iyi olabilir.
Soran+1 yılTakip edicem şimdi seni bir sıkıntı olursa yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim. Bir mesaj atmak istedim fakat sanırım xper seviyem yetmediği için mesaj atamıyormuşum. Ben de istek attım eğer kabul etmek istersen belki o zaman mesaj atabiliyorumdur.
Soran+1 yılKabul ettim
Cevap sahibi+1 yılAynı hatayı maalesef hala almaya devam ediyorum. Bu siteyi yeni kullanmaya başladığım için henüz sorum veya cevabım yok ve bu durumdan dolayı puan toplayamadım.
En İyi Cevaplar
- Kişilik & Karakter konusunda 422 cevap paylaştı.
+1 yılBence hayatı çok dramatize ediyorsun
insanlarin çoğu anlatacak kimse bulamaz zaten cünkü eninde sonunda anlattiğin seyleri sana karsi kullanacak kisiler oluyor hayatinda
dost dediğin içten içe fesat olabiliyor yani insanoğlu nankör
bazen kardesinle bile konusamiyorsun çünkü bazen kardeṣin bile sana düṣman kesiliyor
veya annen baban anlamiyor falan
O yüzden bence bu kadar takilma buna
bi defter al içini dök hatta kendi kendinle konuṣ inan bana daha iyi
ben eskiden telefona yazardim
hatta kendi kendime tavsiye verirdim
Kafayi yemis biri sanabilirsin beni
ama sahte birine içimi dökmekdense kendime döker yine kendim çözerim daha iyi 🤣🤣🤣01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dediğin gibi bir defterim var tüm duygularımı yazarım ona estağfirullah ne kafayı yemesi ben de aynı durumdayım
- Kişilik & Karakter konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKötü değil sizi böyle düşünmeye iten bunları esirgeyen bir toplum utanmalı kendinden. Güler yüz, saygı, özür dilemek, alçak gönüllü olmak hep bedava.. Bu arada yalnız olduğunuzu asla düşünmeyin kendi kıymetinizi bilin öncelikle konuşmak isterseniz ben burdayım yardımcı olmak için her zaman. 🌸🎈
02 Yorumla
Soran+1 yılİnanılmaz derecede mutlu ettiniz beni sağolun varolun 🩷
- +1 yıl
İnşallah hep mutlu olursun hiçbir şey için canını sıkma seni anlayan seven insanlar var hayatta her zaman. 🪁
- Kişilik & Karakter konusunda 472 cevap paylaştı.
+1 yılÜlke gençliğinin en az yarısı seninle aynı kaderi paylaşıyor. Herkes bir şekilde mutsuz yalnız yaşamaya çalışıyor. Herkes hayatın boş ve anlamsız olduğu düşüncesine girmiş durumda bu biraz ülkenin siyasi sosyolojik ve ekonomik sıkıntılarından Doğan bir problem
Bu şekilde yaşamaya alış ya da bakış açını değiştir sosyal bir birey olmaya çalış00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
41Cevap
- Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılİnsan insana muhtaç zamanlardan geçiyoruz. Kimse kimseden sevgi ve şefkat göremediği için artık bir güler yüze. Sıcak bir tavıra. İnsan gibi anlaşılmaya kendimizi muhtaç gibi hissediyoruz. Aynı durumdayım. Kendi yalnızlığımın içinde koca yalnızım.
13 Yorumla
Soran+1 yılTam da öyle insan gibi bir anlaşmaya bile muhtaç olmuşuz
- +1 yıl
O zamanlardayız küçüğüm. Ki maalesef.
Soran+1 yılMaalesef
+1 yılahh ahh ıcımdekı senı anlattın. Depreme yakalandım o kadar caresız yanlız hıssettım kı ınan bana o kadar kotu hıssetmemıstım hayatı. Tek basıma yapayanlız olup bırının dahı senı aramaması ne kadar kotu bır durum bır bılsen
04 Yorumla
Soran+1 yılBilirim bilirim ben de Van depremini yaşamıştım seni çok iyi anlıyorum
- +1 yıl
cok gecmıs olsun dostumm
Soran+1 yılSana da geçmiş olsun kısa zamanda her şey yoluna girer umarim hepimiz için
- +1 yıl
ınsallah dostum var ol
- Kişilik & Karakter konusunda 593 cevap paylaştı.
+1 yılYok asla kötü değil bende aynı durumdayım
Çok zor vallaha
İçinde fırtınalar kopar
Üzülürsün kimse bilmez
Anlatmak istersin
Anlatamazsın çünkü senin baktığından pencereden bakmazlar
Takma kafaya geçer derler en fazla
Böyle işte00 Yorumla Neden birinden ilgi veya konuşma bekliyorsun ki kendi kendine de başarabilirsin bi kağıda içini döküp onu yakabilirsin mesela hem bu sayede insanların seni derdinle vurma ihtimali ortadan kalkar birilerinden ilgi beklemek yerine o ilgiyi kendi kendine de hissettirebilirsin☺️
010 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için sağol arkadaş arayışında değilim yanlış anlaşıldım sanırım yalnız olmak benim seçimimdi en başından beri şimdi o seçim istesem de kimseye güvenmemeyi ve içten konuşmaların özlemini getirdi bana. Arkadaşım neden yok kafasında değilim ben seçtim bunu teşekkür ederim.
+1 yılGerçekten öyle insan bir dosta bir arkadaşa her daim ihtiyaç duyuyor. anlamak anlaşılmak istiyor
Herkesin iyi bir dosta ihtiyacı var
Umarım iyi bir dostun olur08 Yorumla
Soran+1 yılUmarım umarım çok çok teşekkür ediyorum
- +1 yıl
Rica ederim tez zamanda seni anlayacak bir dost
Soran+1 yılBir içimi döksem bir sohbet etsem tüm her şey düzelecek gibi geliyor biliyor musun
Soran+1 yılDost bulmak da pek kolay değil bu zamanda bu durumda
- +1 yıl
Emin ol çok iyi anlıyorum seni şayet konuşmak istersen iyi gelecekse tabiki dinleyebilirim
- +1 yıl
Haklısın şu zamanda imkansız gibi bişe ama ne olursa olsun iyilik güzellik ekmeye devam
Soran+1 yılÇok sağol çok teşekkür ederim güzel yorumların için
- +1 yıl
Güzel baktığınız güzel anladığınız güzel okuduğunuz için ben teşekkür ederim
+1 yılAah ah insanların kendine bunu yapmasından nefret ediyorum.. abi kendinizin değerini siz bilin kimse bilmese bile.
Ne anlatmak istersen anlatabilirsin dinlerim03 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ediyorum ama inan bana bile isteye elimde olan bir durum değil
- +1 yıl
Ama bunu bir şekilde aşman lazım.. sen çok değerlisin ya insan olan herkes çok değerli insan olmayı becermek önemli olan sen bunu bir sorun haline getiriyorsun ve büyüttükçe büyütüp içinde mesele haline getiriyosun
Soran+1 yılİnan elimde değil
- Kişilik & Karakter konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBu çok doğal insanlar konuşarak anlaşır. Bizi diğer canlılardan ayıran bu.
10 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen nasıl bir hayat yaşadın ki sana çarpan birisi pardon dediğinde mutlu olabiliyorsun çok merak ettim..
Velakin şunu söyleyebilirim ki inşallah ömrüm boyunca mutlu olursun kardeşim.00 Yorumla - Kişilik & Karakter konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılKusurluk bişey yok halini arz etmişin yanlızlık zordur iyi bilirim derdini anlatamazsın kimseye yanında duracak kimse olmaz
03 Yorumla
Soran+1 yılHassas biri olduğum için bile isteye kimseyi pek yakınıma almak istemedim başta sonrasında elimde olmadan böyle oldu durumlar
- +1 yıl
İnsan zamanla yanlızlaşıyo dıye dusunuyorum ve aslında bu durumada alişmiş gibiyim
Soran+1 yılBelli bir kafa olgunluğunda yalnızlaşır insanlar ama ne de olsa hepimiz insanın ve ihtiyaç duyuyoruz bir sohbete bir güleryüze
Bı kerecik güler misin kurban olduğum ne güzelde guluyisun
19 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum güldürdü beni teşekkür ediyoruumm
Soran+1 yılYok ya kafa bulmadi bence komikti
- Kişilik & Karakter konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılO tebessümle bile mutlu olursun. Estağfurullah 😊Canın ne zaman sıkılırsa anlatmak istersen
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok ama çok teşekkür ederim çok mutlu ettin beni sağol ☺️
- +1 yıl
Rica ederim, ne demek 😊🌹
Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gülmek için yaratılmış gözlerde yaşlar niye?
01 Yorumla
Soran+1 yılVay teşekkür ederim 😊
Merhaba bir sıkıntın olursa bana yazabilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılMerhaba çok teşekkür ederim.
Dert etme ortak duygusal sevecen birisjn ve bunun eksikligj
05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
Soran+1 yılTutarsız bir ailede büyüdüm bazen çok düşerler bazen yokmuşum gibi hissederim hatta hasta olduğumu öğrendim yakın zamanda öyle ölümcül bir şey değil çok şükür ama onda doğal olarak bir hassasiyet bekledim ama dramatize ettiğimi söylediler ben de bir daha kendim hakkında konuşmamaya karar verdim onlarla. Değer gösterilmesi gereken yerde göstermezler çocukluğumda da genelde dayakla büyüdüm çok karmakarışık bir konu ailem.
Soran+1 yılBenim için çok anlamlı o içten bir selam anlatamam çok teşekkür ediyorum
+1 yılNeden birini arıyorsun kazık yemek içinmi
Derdini bilen Allah olsun00 Yorumla
+1 yılHayır bu kötü bir şey değil sen yalnızlıktan sikayetcisin ve her insan yanında sığınıp güvenecegi sevip sevilecegi bir insana ihtiyaç duyar
00 Yorumla
+1 yılYoğun yalnızlık hali var ve asamiyorsun.. bende aynı durumdayım..:(
00 Yorumla
+1 yılKötü evet fakat anlatabileceğin yanında bir insan olmasa bile internet arkadaşı yapabilirsin insan tanımadığını ya da yakınında olmayan birine dertlerini daha rahat ve açık anlatır bence bunu bi denemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılDaha önceden sanal arkadaşlarım çok vardı aman kalsın onun getirdiği yalanı dolanı sorunları en iyi ben bilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer istersen ben senin herşeyin olurum bende çok yalnızım inanki kimsem yok lütfen en azından dertlesiriz 😔
00 YorumlaBende aynı durumdayim tek böyle düşünen ben sanıyordum. Yardımlaşmak için yazabilirsin. Çok kötü bir şey gerçekten içinden cikilmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ediyorum yorumunuz için
Yanlış anlama ama banada yazabilirsin tüm iyi niyetimle yazıyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBelki benim de ihtiyacım vardır ama zamanla hissizleşiyor insan. Sen ise hala masumluğunu kaybetmemişsin benim gibi güzelim. Her şey gönlüne göre olsun umarım. En güzeline layıksın kendin gibi.
02 Yorumla
Soran+1 yılBu yorum için çok ama çok teşekkür ederim sizler de öyle iyi ki varsınız.
Cevap sahibi+1 yıleyvallah güzelim sağol , ne demek
Senin senden baska dostun yok
10 YorumlaÇok haklısın, saygılar..
10 YorumlaHepimiz yalnızlık çekiyoruz maalesef ama ilk yapmamız gereken şey kendimizi sevmek
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 380 cevap paylaştı. Noldu ya neden bu hâle geldin
01 Yorumla
Soran+1 yılBilmem, zamanla son durum bu
+1 yılİnsan sosyal bi varlıktır
00 Yorumla
+1 yılMaalesef ben de
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 763 cevap paylaştı. Ne zaman kousmak. istersen yazabilirsin.🤣🤣🤣🤣
00 YorumlaGel senle şu konuyu enine boyuna bi konuşalım
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGaribin yüzü gülür mü🥺
00 Yorumla
+1 yılKendin gülmeyi öğrensen daha iyi sadece😅
01 Yorumla
+1 yılSeni çok iyi anlıyorum. İlgisizlik çok zor ❤️🌹
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılİçine atma sağlığından olursun
00 Yorumla
+1 yılCiddiysen konuşmak isterim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok mu çirkinsin
01 Yorumla
Soran+1 yılYok aksine güzel olduğumu söyler insanlar bu konudan bir sıkıntım yok keza bu konu sıkıntı bile değil ne demek o çirkin misin güzel misin ona göre mi oluyor arkadaşlar çok yanlış bir kafa yapısı.
sen kendin seçmişsindir yalnız olmayı
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet tam da öyle
Soran+1 yılİnsanların kötülüğü yüzünden hayatıma almak istemiyorum kimseyi normalde de çok kafaya takan biriyim en ufak şeyi bile beni üzecek bir insan yok en azından hayatımda şu an. Böyle düşünüyorum.
Soran+1 yılO ne demek atıp tuttuğuna göre?
Soran+1 yılEvet çok kurarım genelde
Soran+1 yılAnladım 😄
Soran+1 yılİyi günler
+1 yılKötü değil
10 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 859 cevap paylaştı.
+1 yılHayir degil
10 Yorumla Herkesin hakkı
10 YorumlaKimse yoksada kendi kendime konuşurum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılhangi sehirdesin arkadas olabiliriz
00 YorumlaBu nasi bi yokluk
03 Yorumla
Soran+1 yılDeğil mi gülünç geliyor farkındayım
Soran+1 yılEdiyor
Harikasın böyle durumda tek olmadığın aşikar
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Anlıyorum 😑
00 YorumlaGaribin yüzü gülürmü aw
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Kötü.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 14,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntılı
00 Yorumla
+1 yılAynı ben 😒
10 Yorumla
+1 yılSaygılar...
10 Yorumla
+1 yılSen bitmişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olmuş
+1 yılKötü değil
00 Yorumla
Devamını Gör(37)