Hangisini yapmalıyım? *-*
French
Bordo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
french yap ama bu sekilde değil. ust katlarini raki beyaziyla yapilani var o daha temiz bir goruntu veriyor. birde bukadar uzun kullanma tirnagini. karsi taraf igrenmesin ;)
benim değil zaten de bazı erkekler french i bilmiyor bilmeyenler de görsün diye görsel koydum. eller benim değil. bir de ben hafif pembe parlatıcıyla yapıyorum o daha hoş duruyo ^-^
ilk buluşmada siyah yaparım ben olsam öylde yapcam sanırım. siyah vazgeçilmezimdir.
bir ara aldım ama sürmesi zor. iki kat sürünce güzel duruyo sadece ama yine de kusursuz olmuyo bende.
bir de... çok çabuk kuruyo ya :S
mat oje de sevmiyorum hiç ama teşekkürler. matlar kuruma konusunda iyi de duruşu hoşuma gitmiyor
Bu ne olm kes şunları, şerefsizim birine soksan böbreğini alırsın
el benim değil, internetten buldum
ha pardon kişisel görüşümü yazayım erkek arkadaşını bilmem ama ben ojeye hep şu şekilde baktım tırnağının altı pislik dolu kızların belli olmasın diye boyadiklarini düşünüyorum doğru veya yanlış bilemem istemsiz midem bulanıyor
pisse sürse de belli olur ama ben her gün bakarım tırnaklarıma
keşke hepsi öyle olsa bir de sürse nasıl belli olacak siyah ojeyi bir basar kendisi bile anlayamaz
çok koyularda belli olmuyo evet. ama ben çok önem veriyorum maalesef
maalesef mi :D niye üzüldün ya güzel bişey değil mi bu :D
güzel ama çevremde senin dediğin gibi pis tırnaklı insnalar olabiliyor ve sohbet ederken içindeki pisliği görünce dinleyemiyorum insanları. az özenir insan ya ne bileyim. en tahammül edemediğim şey. oje sürmesin, isterse tırnakları yamuk yumuk olsun ama o siyahımsı şeyler olmasın :(
midem bulandı sağol :/
benim de. özür dilerim :(
np :(
İkisine de olur ilk buluşmaya boyalı geleni ciddiye almadım hiç
pek makyaj yapan biri değilim ama el ve ayakların güzel durmasını ben çok önemserim. o yuzden sordum ^-^
Cevap
23Cevap
Eller bakımlıysa rengin pek önemi olacağını sanmıyorum..
"French"i bu şekilde yapıyorsan yapma, lütfen
*Gecen bol olsun.*
el benim değil bazıları french ne dediği için görsel bulup koydum, teşekkürler
Yani bu şekilde hoş durmuyor. Elden kaynaklı değil.
2.bp.blogspot.com/.../beyaz+oje+2012+2013.jpg
Bu şekilde incecik ve kısa tırnağa hoş duruyor ama diğer türlü çok kötü duruyor bence.
bu da bayağı ince. biraz daha kalın hoşuma gider benim ama görseldeki de çok kalın haklısın
Bilmiyorum, ben hiç hoşlanmıyorum o alçı gibi görünümden.
bir de ele göre çok değişiyo haklısın. bazılarında çok çiğ duruyo alçı gibi. bazıları da aşırı kalın çekiyo, şimdi yanlış anlaşılma olsun istemem ama p*rno yıldızları çok kalın yapıyo genelde. o yüzden herhalde itici buluyorum ben de
Benim dediğimin onunla bağlantısı yok. Bir kere zarif değil yani eli iki kat daha büyük gösteriyor.
hiç o açıdan düşünmedim :D ama şimdi bana da itici gelmeye başladı sayende
yakından baktım da çene yapın çok güzel son olarak da bunu söyleyeyim :D
Hahaha:) Tamamen zevk meselesi tabii de ben uzun tırnağı filan da hiç hijyenik bulmadığım için öyle yani bence..:)
Teşekkür ederim:)
french tabiki inanılmaz zarif duruyor her kiyafetede olur
Koyu oje soyulursa kötü durur ya french yap ya parlatici sür
Erkeklerin çogu ojeleri sevmiyor ama frenche bayiliyor
elini kadraja yakın tutma babaanne eli gibi duruyor
O ellere eldiven var mı eldiven
neden
ellerde iğrençmiş hani
benim elim değil de, bana tam tersi çok hoş geldi. benim ellerim çok küçük parmaklarım da ince. ama büyük eller daha çok hoşuma gidüyor upuzun parmaklar falan...
biliyorum senin değil de bak el dediğin böyle olur bak
s-media-cache-ak0.pinimg.com/.../...e793305b31.jpg
bembeyaz olacak kıvrım buruşukluk vs olmayacak
İyi de herkes beyaz tenli olmak zorunda degil. Hic sevmem beyaz teni. Burusukluk konusunda haklisin ama yaslanirken olur yine de. İtici diyemem.
Onemli oln temizligi e bakimi bence. Tirnak boyu, ojesi vs
erkeklern tirnaklara baktigini pek sanmiyorm
onun bakması çok önemli değil aslında ben kendimi şık hissetmek istediğim için sordum ^-^ tabii onun da hoşuna gitse daha güzel olur
French asil bir duruş gösterir.
Bordo çok iddialı olur bence
Frenc masum bordo kadinsi sexy duruyor
Of bordo tabikide. <3
bordo güzel duruyor kibar ve alımlı :) .
french yap yaza daha uygun
Bordo favorim her daim
ikisi de çok şık kıyafete göre seçmelisin
EİG için teşekkürler iyi bayramlar
Resimdeki incelikte eller ise french yap
french in modası geçti artık bordo yap
Ne giyeceğine bağlı.
siyah jean, üstüne güzel bir bluz (daha secmedim) altına da hafif dolgu topuk ayakkabı
bordo değil de hafif gül kurusu olsa hoş durur mu sence? çünkü pek makyaja alışkın değilim. rimel ve ruj kullanıyorum sadece ruju silikleştirerek (esmerim)
French hep sevmişimdir
Ooof off
parlatıcı sürücem risk almaya değmez. hem hanım hanımcık durur :D
Koyu renkler itici duruyor
kesinlikle bordo cok çekici
Canin hangisini isterse
french daha nazik ve daha hoş
bordo yap gitsin
French
kesinlikle french
Fench mi kaldı
french