Moda & Stil İlk buluşmada hafif bordo ruj iddialı olur mu? beroomm Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Klasik normal bir üst ve jean ile hoş durur mu? Saçlarımı da dalgalı yapsam? Güncellemeler+1 yıl İlk bukusmada koymayın diyorlar ama ben seviyorum İlk buluşmada hafif bordo ruj iddialı olur mu? Cevapla Ruj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence güzel olur 0 0 Yorumla
Serhangokhandv Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 96% +1 yıl Beyaz tişört ve blue jeanla havalı durabilir bide krem rengi çanta miss 0 5 Yorumla beroomm +1 yıl Benn beyaz siyahh çizgili hafif salas bii üst düşündüm ve tabi jeanla Yorumla beroomm +1 yıl Amaa dediğin kombin iyi 🧡 Yorumla Serhangokhandv +1 yıl Bahsettiğin tişörtte olabilir Yorumla beroomm +1 yıl Teşekkürler 😌 Yorumla Serhangokhandv +1 yıl Ricakür ederim Yorumla
Guzin-abla Takip Et Xper 7 Yaş: 68 , eic 98% +1 yıl Çok iddialı diye düşünüyorım, tabi gideceğiniz yer ve saat de önemli 0 0 Yorumla
St47fc Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kafana göre takıl istersen eşofmanla git sorun olmaz ben kısa şortla gitmiştim laga luga yaptı sktri çektim gönderdim 0 0 Yorumla
WhooCaresss Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Bordo ruj hiç sevmem, genelde dudak rengine yakın, doğal duran rujları tercih ediyorum 1 0 Yorumla
kafalaarguzeel Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl zaten güzelsin efso olur 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl Yaa balım 😌🧡 Yorumla
Mr_Right_idea Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 372 cevap paylaştı. bence olması gereken bu 0 4 Yorumla beroomm +1 yıl Ya ilk bukusmada koymayın derler Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl koymayın derken ,? Yorumla beroomm +1 yıl Genell olarakk okudumm yerlerde Yorumla Mr_Right_idea +1 yıl bence olması gereken bu. okuduğun yerleri bilemem. Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Öpüşmicek misiniz 0 2 Yorumla beroomm +1 yıl İlk bukusma ve flortum ne alaka opusme Yorumla Junİchi +1 yıl Peki Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Hayır be 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl Nedenn Yorumla
lavender16 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Olmaz gayet normal sıkıntı yok 0 1 Yorumla beroomm +1 yıl ♥️♥️♥️♥️ Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 7b cevap paylaştı. İddialı olmaz. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Vericisin sanırım 0 3 Yorumla beroomm +1 yıl Her kırmızı ruj süren veren mii farketiysen üst ve Jean giyecem vs diyomm ne kadar boşa bii yorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Erkek gözüyle öyle bakar kırmızı ruj = hee orspu bu atayım yataga diye dusunuur dostum Yorumla beroomm +1 yıl Cokk sacmaa yaa Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Bence güzel olur
Beyaz tişört ve blue jeanla havalı durabilir bide krem rengi çanta miss
Benn beyaz siyahh çizgili hafif salas bii üst düşündüm ve tabi jeanla
Amaa dediğin kombin iyi 🧡
Bahsettiğin tişörtte olabilir
Teşekkürler 😌
Ricakür ederim
Çok iddialı diye düşünüyorım, tabi gideceğiniz yer ve saat de önemli
Kafana göre takıl istersen eşofmanla git sorun olmaz ben kısa şortla gitmiştim laga luga yaptı sktri çektim gönderdim
Bordo ruj hiç sevmem, genelde dudak rengine yakın, doğal duran rujları tercih ediyorum
zaten güzelsin efso olur
Yaa balım 😌🧡
bence olması gereken bu
Ya ilk bukusmada koymayın derler
koymayın derken ,?
Genell olarakk okudumm yerlerde
bence olması gereken bu. okuduğun yerleri bilemem.
Süren kişiye bağlı bence 🙄
Bnce çok tatlı olur
Öpüşmicek misiniz
İlk bukusma ve flortum ne alaka opusme
Peki
Hayır be
Nedenn
Olmaz gayet normal sıkıntı yok
♥️♥️♥️♥️
Olmaz..
Güzel durur
Kirmizi sür kirmizii
İddialı olmaz.
Vericisin sanırım
Her kırmızı ruj süren veren mii farketiysen üst ve Jean giyecem vs diyomm ne kadar boşa bii yorum
Erkek gözüyle öyle bakar
kırmızı ruj = hee orspu bu atayım yataga diye dusunuur dostum
Cokk sacmaa yaa
yani hoş durur
Güzel olur
♥️♥️♥️