Erkeklerin Sarışın mı Kumral mı Tercihinin Bilimsel Bir Nedeni Varmış! Sarışın Bomba Miti Sarışınlık tarihin pek çok döneminde, özellikle daha az görüldüğü bölgelerde, ilgi çekici bir özellikti. Ancak, sarışınlığın güzellikle olan ilişkisini pekiştiren hiç şüphesiz 1950lerde Marilyn Monroe oldu.
Tabii sonrasında popüler kültürde bir klişe patlaması yaşandı; sarışınlar güzeldir, sarışınlar eğlenmesini daha iyi bilir, sarışınlar sıcak sever vb.
Popüler kültürün de etkisiyle çoğu kişinin sarışınları daha çekici bulduğu düşünülür ama acaba gerçekten öyle mi yoksa bu da yüzeysel bir kabul mü?
Daily Mail‘den Deborah Arthurs’a göre, erkekler saçları koyu renkli kadınları daha seksi ve çekici buluyor... Araştırmalar bunu söylüyor..
Ankete, katılan 2000 erkeğin yüzde 60’dan fazlası “kuzguni saçlı” kadınları tercih etmiş. Bu arada yüzde 9'unun da tercihlerini kızıl saçlılardan yana kullandığını belirtmeyi unutmayalım.
Bu anketin sonuçlarını gerçekçi buldunuz mu? #Meczup
"Sarışın bomba" deyimine bilim açıklık getirdi! Sizce sarışın kadınlar gerçekten çekici mi?
Abi sarışın sarışın diyorsunuz da sebep sonuç ilişkisi hep bunlar. Al bende bilimsel açıdan bakayım; Sarışın olmasa da boyatıp çakma olan hatunların etrafa güzel görünüp ilgi çekmek için yaptığı belli dolayısıyla erkeklerin onu görüp seçmesi normal. Bu arada kuzguni saç ne ake. Bu konuda en güzel cümleyi Türk komandosu söylemiş zaten; sarışın esmer kumral fark etmez :P Her insana yakışan bişey vardır, her ne kadar esmer sevmiyorum desem de şuana kadar 2 bilemedin 3 tane güzeline denk gelmişimdir.
1). Sarışınlar çok güzeldir😍 2). Sarışınlar renkli gözlüdür👀 3). Sarışınlar bir kadından daha fazlasıdır.👱 4). Sarışınlar Melektir melek! 👼 5). Sarınlar beyaz tenlidir ve sarı saçlıdır.💛 pre00.deviantart.net/.../...3106fdba03-d9ejkxz.jpg Sarışınlar heyecandır 😙gerisi patlican🍆 Önce duş sonra yüz dulardır 💵
cahil misin arkadaş :D beyaz tenli sarışın olmaz. sarışınlar açık buğday tenlidir. ilgi alanın hakkında git birşeyler öğren de gel. bilmediğin bir şeyi biliyormuş gibi konuşma.
boş işler üzerinde neden bir araştırma yapayım? senn gibi boş insanlar o tür şeylerle ilgilenir anca. ayrıca niye kıskanıyım? attığın fotoğraflarda bile kıskanılacak bişey yok.
Sarışınları ben de çok güzel buluyodum ama artık sarışınlığın bir ayrıcalığı kalmadı kumral biri olarak azınlık taraf ben kaldım çevremdeki herkes sarışın olmaya başladı boyayla da olsa yapay olduğu belli olmuyor kaşları da boyuyolar ve sarışın oluyorlar.
Yorumları okuyorumda adil değil esmer paylaşımında esmerler için güzel pozitif yorumlar yapıyoruz hanımefendiler bize hep negatiflik saçmış hahahay her harikarda kıskanılıyoruz hahahay
Benim bildiğim esmer erkekler sarışınları, sarışın erkekler esmerleri daha çekici buluyor. Bilimsel açıklaması da gen çeşitliliğini artırmak. Bana kalırsa çekici olmak esmerlik, sarışınlıkla alakalı değil. Bu konuda tek artıyı kızıl saça vermem gerekiyor, hakikaten bir kadını çok çekici yapabiliyor kızıl saç.
yüzü güzelse kendi güzelse esmer, sarışın, kumral kızıl, farketmez güzeldir ve çekicidir yok esmer güzel yok sarışın güzel bunlar hikaye güzel olmayan esmer olsa ne olur sarışın olsa ne olur eşşeğe altın semer de vursan eşşek gene eşşek :)
populer kulturun sarisinlari yucelten etkisi neymis ben onu anlayamadim )) zit kutuplar birbirini ceker misali olsa gerek.. esmer le sarisin, kumral la oteki.. sonra hepsi zenciyi... ehuueuaaee )
Ama şimdi çok güzel bir kadın hangi saçı yaparsa yapsın erkekler onu seçecektir. Yani bu anketin sonuçları saç rengine göre değil kadınına göre sonuç değiştirecektir.
Ben kumralım öleyim mi yani 😂benim de gözlerim renkli açık tenliyim yüzümde çillerim bile var😂 Sarı şaçlı kadınlar her zaman dikkat çeker açıkcası ama doğal sarı saç az bulunur boyama olan saçı sevmiyorum.
amerikanın pazarlama politikası diye düşünüyorum tam aksine İskandinav kızları hep sarışın ve soğuklar ruslar da öyle esmerlerin kanı daha tatlı oluo bnce
Kadından kadına değişir. Candice Swanepoel sarışın ve "sarışın bomba" tabirine de uyuyor:) Ama Adriana Lima da en güzel kadın mesela:) *Gecen bol olsun.*
Ben bayılırım sarışın kızlara. Macarlar ukraynalılar beyaz ruslar bütün o çevre on numara beş yıldız. Balkanlar falan alayına hasta oluyorum ama esmerlerden nefret ediyorum
Evet sarışın olanlar bana daha bir hoş ve çekici gelir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İnanırım. Doğal sarışınım ben ama saçımı koyu kahveye boyadim. Daha çok teklif almaya başladım ve daha cok begenerek bakan erkeklerle göz göze geliyorum.
En İyi Cevaplar