Güzellik & Bakım Sizce sarışınlık çekicilik mi kazandırır, iticilik mi? Pnrakgl Takip Et Guru Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bazen sarışın erkekler dikkatimi ceksede sanırım esmer hayranıyımSizce sarışınlık çekici mi itici mi? Güncellemeler+1 yıl cok super soru💖 Sizce sarışınlık çekicilik mi kazandırır, iticilik mi? Cevapla Erkek Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 47,3b cevap paylaştı. Sarışın her zaman çekicidir benim tercihim de sarışın kadınlar 1 0 Yorumla
Aksaçlı87 Takip Et Xper 5 Yaş: 36 , eic 64% +1 yıl Sarışın olmanın yanında tip de etki yapıyor sarışın olup çene kısmı ince uzu olursa sade sarışın olur buna göz rengide etki ettiği için çekicilik düşebiliyor esmer mavi gözlü daha can yakabiliyor 1 0 Yorumla
KnightsSword Takip Et Master Yaş: 26 , eic 81% +1 yıl Sarışın kızlardan uzak durmaya çalışıyorum :) kızıllarla tanışmak isterim 1 0 Yorumla
__GAYGünlükleri__ Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Bence çekicilik katıyor çocuk çok tatlı kadın da güzel miş :) 1 0 Yorumla
haşinama Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 965 cevap paylaştı. Bizde sarışının adına kanardik eskiden esmerin tadı farklıymış 0 0 Yorumla
TheAgenT Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Sarışın kadinlar hep öndedir Türkiye de ise esmer erkekler seviliyor maalesef 😂 1 0 Yorumla
UNUTULMUŞHAZİNELER Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 33% +1 yıl Kararsızım ikisinin ortası diyeceğim 1 0 Yorumla
Anibalcortes Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 75% +1 yıl Ikiside degilsek 😃 1 3 Yorumla Pnrakgl +1 yıl o zaman sansina kus 😂 Yorumla Anibalcortes +1 yıl 🙄😭😭 Yorumla Anibalcortes +1 yıl Nereye kusim 😫 Yorumla
Ultra_Phoenix Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çekici bence. 1 0 Yorumla
dünyanınenbosinsani Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Banan itici geliyor bu bı önyargı tabi maalesef 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. bence çekicilik 1 0 Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,3b cevap paylaştı. çekicilik 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Sarışın her zaman çekicidir benim tercihim de sarışın kadınlar
Sarışın olmanın yanında tip de etki yapıyor sarışın olup çene kısmı ince uzu olursa sade sarışın olur buna göz rengide etki ettiği için çekicilik düşebiliyor esmer mavi gözlü daha can yakabiliyor
Sarışın kızlardan uzak durmaya çalışıyorum :) kızıllarla tanışmak isterim
Bence çekicilik katıyor çocuk çok tatlı kadın da güzel miş :)
Bizde sarışının adına kanardik eskiden esmerin tadı farklıymış
Sarışın kadinlar hep öndedir Türkiye de ise esmer erkekler seviliyor maalesef 😂
Kararsızım ikisinin ortası diyeceğim
Ikiside degilsek 😃
o zaman sansina kus 😂
🙄😭😭
Nereye kusim 😫
Sarışın olsun çamurdan olsun
Çekici bence.
şarısın + fizik
Banan itici geliyor bu bı önyargı tabi maalesef
Çekicilik