AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
292Cevap
bana göre yerine göre makyajlı yerine göre ise makyajsız kadın
çünkü hersey şartlara göre sekillenmeli ve bana el uzatan biriniz olacaksa ikisi bir arada bir bayan tercih ederim saygilar 05340711315 Burak
Makyaj yapmayip güzel olan kızda var gülyabaniue benzeyen kızda var.
Halen formülü öğrenmek istiyor musun :D
@sigara_kahve evet istiyorum ama hala anlatmiyosun sinir ettin beniii. Bari ozelden anlat :)
Anlatırım ama şartım var :)
@sigara_kahve neymiş o şart :)
@sigara_kahve söylesene hadi neymiş o şart :)
Bir kavanoz nutelle alırsan bana formül senindir :D
@sigara_kahve ya tamam alırım sen anlat hadi nasıl olduğunu uyuz etme artkk :)
@sigara_kahve hadiseneee :)
Ne zaman alıcaksın :(
@sigara_kahve ya uyuzluk yapma da söyle artk dünden beri uğraşıyorum bak :) nasıl bayiltma durumuna getirirsin ayak kokusuyla :)
5-6 diş sarmısak al ince ince kes daha sonra onu havanda döv bir kabın içine sirke koy (elma sirkesi daha faydalı olur) sonra o sarımsakları içine at keçi boynuzu pekmezinden biraz koy sevgilinizle buluşmadan önce bu maskeyi ayağna sür 2-3 saat beklet sonra yıka ayağını sevglin gelince de ayağını burnuna sok o zaman ölücek. Hadi şimdi nutella al
@sigara_kahve ahaha amn böyle güzel olmaz orjinal koku olcak yani mesela ayakkabiyi giydin diyelim yazın aksama kdr gezdin aksam gelince ayakların kokarmi? :)
Hayır kokmaz çünkü ayakkabılarımı karbonat ile yıkıyorum ama bunu yapmazsam tabiiki kokar
@sigara_kahve heh onu yapma ozamn aksama kdr gez gel ben kokliycam isteyerek :D
Yemin ediyorum ki Çok kötüsün 😵😨
Pardon Çok kötüsün yazıcaktım klavye yanlış yazdı
@sigara_kahve ahaha neden miden mi bulandı. Ama ciddiyim aksama kdr gez gelince ben çıkartıp koklarim severek :)
Yeni yemek yedim susar mısın 😖😭😝
@sigara_kahve ahaha niye kızım sen koklatip kendimden soğuttum dedin bende isteyerek koklıiycam diyorum sana ne oluyo kokkayacak olan benim :D
@sigara_kahve noldu kız korkup kactinmi :D
Yok ya bir çocuğa akıl veriyorum. Tabii ki yine iğrenç şeyler :D
Çocuk yanmş ıstakoz gibi dedim yoğurt sğr yok dddi ayran olurmu yazdı olur tuzlu olsun ama dedim :D Bakalım tuzlu ayranı sürerse sövcek bana :D
@sigara_kahve aman bırak şimdi başkasının konusunu sen bu konuya cvp verr :D
hangi konu
@sigara_kahve ayak koklatma konusu :D
@sigara_kahve kscmasana kızım niye kaçıp duruyosun cesaretli ol biraz :D
Uyudunmu kızz :D
tabiki baska bir kadin olmadigin surece makyaj guzeldir bir nevi bakimdir
Makyajlı Kadınlar benim gözümde Boyanmis murat 131 e benziyor Yani demem şu ki En büyuk güzellik Doğal Güzellik Maskelere geçici görüntüye gerek yok
Adamlar makyaj yüzünden karısını boşuyor bunun örnekleri var günümüz de ne kadar doğru yanlış tartışılır ama bana sorarsanız dış güzellik elbette olacak ama iç güzelliği olmazsa olmaz açık ve net..!
O makyajlı güzel suratin altında bambaşka bir yüz var bence kadın neyse o olmali
makyaj kendinde kusur bulanların sığındığı bir liman aslında,
Doğallık diyeceğim ama bazilari için kesinlikle işe yarıyor makyaj oyuzden makyajlı kadın
bence makyajsiz 😋 ben sadece ruj sürüyorum ne fondöten ne su bu 😆
Bence makyajsız, makyaj yapıyor olabilirim ama yinede doğallığın kesinlikle daha güzel olduğunu düşünüyorum :)
Kim demiş makyaj olmadan bir kadın daha güzel diye, onu söyleyen yalancının önde gidenidir.
bu kızı bna verin makyaj olayını sonra hallederiz 😂
Makyajsız daha samimi geliyor. Kimseye kendini beğendirme çabası yok bildiğin Cool kız oluyor.
kizlarin cogu makyaji kendini erkeklere begendirmek icin yapmiyor
@Kedicikunicorn kime beğendirmek için?
kendisi begendigi icin ben makyaji o yuzden yapiyorum hosuma gidiyor yakistiriyoryn kendimi iyi hissediyorun ya da bir kiyafet alirkende aaa bir erkegi ne kadar etkiler diye degil begendiginiz icin akiyoruz
@Kedicikunicorn yaptığınız makyaj veya giydiğiniz kıyafet etrafınızdan beğenilme duygusu olmadığını söylüyorsunuz. Kimsenin beğenmediği bir kıyafetiniz var mı?
kendimize kendimiz
@Kedicikunicorn sizin beğenmeniz pekde önemli değil, etrafınızda bir kaç kişi bu güzel olmamış yakışmamış dese iddaya girerim siz onu giymeyeceksiniz. Kimseyi kandırmanın anlamı yok.
genelleme bunu eyrafimdakiler ne kadar kotu desede ya da yakismamis hosuma giden herseyi alir giyerin genelleme yaoma dedigin mininak bir kisim bu arada
@Kedicikunicorn peki
Benim kadınım en iyisi. Makyajlı ya da makyajsız. B❤️
Geldim aşkım 😇💞
makyajsız tabi
makyaj yapana güzel mi denir sade olmak en güzeli
makyajsız tabi makyaj kendine güvenmeyen kızların işi bence 😉
Makyajlı ya da doğal makyajlı güzel bakımlı olsun 😁
çok makyaj yapan kızı makyajsz koymuşsun doğal güzelliği olanlar var tabikide makyajsız
kadinlar makyajsız durakula gibiler makyajli halleride cenıfir lopez gibiler içlerine düsesimiz geliyo
Tabiki de modifiyeli (makyajlı). Lafı dolandirip boş laf etmeye gerek yok :) Biliyoruz makyajsiz hallerinizi
Miranda Kerr'sin sen niye makyajsız babaneme benziyosun 😁😆
Babaannen iyi o zaman
@Fatih2662 evet güzel kadın aynı Miranda 😆
Allah dedene bağışlasın. Mübarek adammış. Kıskandım valla :)))
@Fatih2662 hahah ikisi de 65 yaş üstü 🤣
))))) Allah ikisinede sağlıklı ömürler versin diyelim o zaman
@Fatih2662 teşekkür ederim
)))
Elbette makyajlı. Nasılki erkek saçlarına bakım yapmalıysa bayanlarda makyaj ile kendine çeki düzen veriyor. Tabiki fazla abartmamak şartıyla. Bülent ersoyu örnekte almayın 😂
makyajsız hal daha iyi ama makyajsız halimizi makyajla bozuyoruz sonra kötü görünüyor
Kadının makyajı gülümseyişidir doğal olsun, en güzeli
Erkeklerin "makyaj yapıp bize sahtekarlık yapmayın" deyip de burada makyajı işaretlemeleri ayrı ironi
sadelik ve doğallık tabiki. zaten fiziksel konuları hemen geçip yüreğe bakmak lazım. mağlum gerisi teferruat. hangi güzellik zamanın akıbetine uğramadı ki buruş buruş olmasın.
resim biraz aldatıcı sanırım. normalde makyajsız tabikide
makyajlı herzamn güzel ama tabikide çok aşırı olmayacak boya küpüne batmış gibi
Makyajsız daha yerinde ama makyajlı daha güzel sanki
Makyaj onları mutlu hissettiriyor. O mutluysa sorun yok 😊
Makyajli desek biz, makyajsiz desek siz begeiyorsunuz..
Makyajli boya küpü makyajsiz cirkin kezban midem bulaniyor. bence hangisi hosuna gidiyorsa
Makyaj 💄 kadınları HD kalitede gösterme sanatıdır.
makyajsiz bnce ben makyajszken daha cok ilgi cektigimi farkettm
Kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle olmalı, aksini idda eden maldır
Ne makyajli makyajsizi ya Erkekler cildirmis onune geleni... Seyleri kalkmis herkesin Bu sorulari sormayin artik su erkeklere Hepsi dinden cikmis
Kadının en büyük düşmanı tabi ki kadın yakışanı yapmak lazım her gün değil cilt bozulmasın arada ufacık kızlar neler biliyor 😊
Kadin hangi sekilde olmak isterse oyle güzeldir. Etkenlerin zevkine göre değil..
abartı makyaj hiçbir kadına yakısmıaz
makyajsız her zaman bır adım ondedır erkek için
Keske makyajsiz makyajlidan daha guzel olan bir yuze sahip olsaydikta rujla kaleme ihtiyac duyamsaydim 😡
Makyaj yapmam. Sadece ozel gunlerde o da cok hafif. Dogal olmak daha iyi
makyajlıysa eğer, bahçede hortumla yıkamakta fayda var gerçek yüzünü görebilmek için :)
Evlenmeden önce elini yüzünü yıkatacağım. Makyajsız kadın candır
Makyajsız doğal kızlar ayrıdır her zaman hep öndedir
Yeri geldiğinde de makyajlı abartılı makyaj da olmaz en önemlisi doğal güzellik
tabikide makyajsız en orjinal haliyle
ama bir nacizane yapilabilir ara sirada olsa makyaj yapilabilir her zaman olmamak sartiyla
kadinin en güzel makyaji gülüşüdür, gerisi hikaye
bence makyajsız. makyaj bakım derler, ama hiçbir alakası yok. yüzümüze zarar veren kimyasallar hiçbir zaman bakım olmaz.
Makyaj lı kadın öz güveni olmayan kendini düşünmeyen kadın dır
Makyaj kimi kadına yakışmıyor ibret oluyor malesef
Makyajsiz Tabiki Badana Boya Yapıyorlar güzel olmak için çirkinler
Kadınlar zaten güzeldir, makyaj sadece kadının kendini nasıl mutlu hissettiğiyle alakalı bir şeydir
Bence makyajsız çünkü kendine güvenmiyor diye düşünüyorum
kadın sade guzeldir makyaj yapanlar guzelligini boya ile örtüyor makyajsiz kız bulursam konuscam
Kanka konuşuyor ya aşk olsun 😂
kanka mesajlar hal3n aynı ya:(senle konusamiyorum
sen bana buldunmu birini kanks
Kimi bulayım kanka sana burdan 😂 harbi konuşamıyoz
kanka bulursun isde benim gonderilere yorum at ordan de konusun falan
ÖZele gel bari ya burda anlatma 😂😂
yazilmiyorki
Peki
ben vallaha pelin karahanın makyajsız hali saha güzel geliyor atiye öyle
bir kural vardır. Tırın aksesuarlısı kadının makyajlısı. Ama tabi abartmadan 😊
tabiki de makyajli çok tatil ve harika görünüyor yani 😊😀😀😀
Her ikiside ama en tercihim doğal güzellikten yana ama makyajlıda olur 😊