Makyajlı
Makyajsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Makyajsız diyorum çünkü insanın doğal halidir. Ben olduğu gibi görünen birini isterdim. Makyaj yapacaksa da aşırısı bence kötü duruyor hafif makyaj olabilir.
Erkeklerin %90'ı "Kadın makyajsız olmalı yaa" deyip filli boya sponsorluğu almış kadınlara gider. Ben çoğunlukla makyaj yapmayan, yaparsa da hafif yapan tayfadanım. Gayet de memnunum halimden.
Işte aradığım yorum🤝
Düğüne gider gibi olanlardan bahsetmiyorum ama makyaj olmalı abartılı olmasa bence 0 makyajlı kadınlar pekde güzel gözükmüyor hafif makyaj iyidir.
Şimdi ne desem diğer taraf linç edecek beni en iyisi az makyajli diyeyim 😎😊
😂🤝
😂kdjdnd
Oh be dünya varmış linç girişimi olmadı 😂😂
Cevap
22Cevap
makyajsız kadınlar
Makyaj geçici güzellik sürekli kullanımda aşınmış bir cilt ve çirkinlik getirir
Ayrıca makyaj yapmak şirktir yani tövbe aşa Allah'ım sen beni güzel yaratamadın bak ben kendimi nasıl güzelleştiriyorum diyerek Allah'a şirk koşmuş olursun
Şirk Allaha ortak koşmak demektir makyaj yaparak Allaha ortak koşmuş olmuyorsun
Işte senin yapamadığını ben yaptım diyorsun kendini ortak koşuyorsun bundan daha büyük şirk mi olur
Değil bak şimdi Allah canlı cansız herseyi yaratmış dimi evet mesela ağaçları da Allah yaratmış onların su ihtiyacını Allah gidermiyor insanlar gideriyor Allah su vermiş ama kendisi sulamaz insan oğlu sular peki bu da makyaj yapmak ile eşdeğer değil mi
Yağmuru insanlar mı yağdırıyor
Bana cevap vermeye çabalamandan dindar bir insan olduğunu anlıyorum Eğer dinine bağlıysan haram bitti kendini süsleyip gezemezsin
Böyle gidersek bir sürü şeyi insan ya da Allah (c. c) yapar diye diye ornekler veririz. Makyaj yapılması caiz değil doğru ama Allaha şirk koşmak olmuyor şirk haşa bu evreni ben yarattım insanları ben yarattım gibi şeyler izah eden kişilerdir. Süslenmek dinimizce kadınlara helal kılınmıştır aşırıya kaçmamak üzere yapılabilir yine caiz olmuyor ama yine de
Ve süslenmek caiz dediğim şey de sadece helaline ve kadınlara falan onun haricinde yabancı erkeklere karşı cazı değil
Sadece evde mahremine karşı süslenmek caizdir geri kalan haramdır dışarı çıkarken makyaj değil güzel koku bile sıkman haramdır Şimdi senin bu şirk koşmaya verdiğin örneklere bakarsak Yani kul hakkı diyelim Sadece birinin parasını çalmak mı veyahut eşyasını çalmak mı kul hakkı böyle nitelendirebilir miyiz Hayır Kul hakkının milyonlarca milyarlarca sonsuz örneği vardır düşünmeden yaptığın bir başkasına herhangi bir şekilde zarar verdiğin kalbini kırdın saymakla bitmeyecek kadar kul hakkı vardır yani saymakla bitmeyecek kadar da şirk var hiç kendini kandırma açıkta giyilebilirsin makyaj da yapabilirsin süslenebilirsin Allahu Teala seni yaratmış dünyaya salmış başına da Çoban vermiş istediğin gibi yaşarsın ister sana kutsal kitabımız Kur'an'ı içeriye mi indirmiş Sallallahu Aleyhi ve Sellem Efendimiz Muhammed Mustafa ile bize tebliğ etmiş sevap ve günahı iyi ve kötüyü ayetlerle sınırını çizmiş Sen istediğin gibi yaşa hayat senin hayatın Ben seni eleştirmiyorum ki Allah'ın emri bu yönde ya bu tarafa tam gelirsin ya öbür tarafa tam gidersin din bir bütündür istediğin yerinden kullanılmaz
Rabbim cümlemize hidayet versin
Amin
Makyajlı kadınım başkaları tarafından beğenilirse
Kıskançlık krizine girerim
Benim olacak hiç bir kadın asla ve asla makyajı yaptırmam
Çünkü o benim kadınım başkalarının değil
hahaha makyajsız çıkmış ya :D hemcinslerimi gerçekten anlamak çok zor.. ondan hergün gratisde sıra var :D
@emel_karaca yersen :))
ben erkek olsam hafif makyajlı kadın tercih ederdim, çok abartı güzel durmuyor ve yaslarını da büyük gösteriyor bence
Herkes bakımlı ve temiz olsun. Makyaj yakışan yapsın. İstemeyen yapmasın. Hiçbir şeyin abartıılısı güzel olmuyor zaten.
Çıtı pıtı zarif ve kesinlikle esmer hatunlar. Makyaj teferruat
Makyajlı tabikideee makyajsız diyen yalan söylüyordur boşuna inanamayın
Makyajsız.
Arabanın bile boyalısız değer kaybediyor.
%66 makyajsız mı yazmış öfff yalan atmayın nolduuu bakımlı kadın diyenler nerde 😒😒
Makyajlı duş sonrası sıçana dönüyor. Doğal kadın candır.
Makyajsız tarza bayılıyorum. Beğenmeyen kendi bilir. Makyaj yapıldığı zaman da en az düzeyde olmalı.
Makyajlı kadına hayır demesem de aşırıya kaçsın istemem. Hafif makyaj olabilir.
Makyajsiz bakimsiz kadin istiyorum diyen erkeklerin oyle birini buldugunda makyajli bakimli kadinlara daha cok ilgi duydugu kesin.🙄
Bana doğal güzellik çok daha tatlı geliyor
sıfır makyaj, sıfır tırnak..
Makyajsız - Az makyajlı
Makyajsız makyajlılar
Doğal güzellikleri olan makyaj olmayan
Makyajsız temiz bakımlı
Dozunda makyaj ya da makyajsız bakımlı cilt
makyajlı bakımlı kadınlalar fena çekici oluyor
Doğallık sevmiyoruz
Dolandırıcı kadınlar desek daha doğru bu
Minimum makyaj
Makyausiz