Makyajlı kadın mı makyajsız kadın mı? Hangi halimizle daha iyiyiz?
Makyajlı tabi ki.
Makyajsız daha iyi!
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güldüğünüz haller varya o anlarınızla iyisiniz, güzelsiniz. İster makyajlı ister naturel bunun pek de bir önemi yok.. bakımlı olmak gerek sadece, bu da iyi hissettiriyor zaten...
makyaj, kadını rahatsız eden kusurları örtmek için kullanılmalı ki kusurlarıyla beğenilmek bir kadını daha mutlu eder ama toplumun dayattığı bir güzellik algısı var doğal haliyle güzel ve çekici olan kadın bile makyaj yapıp kendini o toplumun güzellik algısını tatmin edici konuma geliyor sadece cinsel arzu duyanlar için bir anlam ifade etmiyor ama bu konuya sadece cinsel arzularıyla bakmayan biri için çok şey ifade ediyor
dogrusunu soylemek gerekirse erkek lerin ℅87si makyajlı sever cunkü bu nefse hos gelir ℅3ü de yine makyajlı sever ama ALLAHIN yarttıgı şekil en guzelidir deyip makyajsız olanı sevmek ister ve severde (bnde bu görüşteyim) geriye kalan%5i sapıktır kafın olsunda makyaj falan önemli değil der son kalan %5 ise zaten yakışıklıdır ve makyajlı veya makyajsız her türlü güzel olan kadınları sever...
Makyaj tabiki kadına kendini daha iyi hissettirir ama yüzün makyaja alışması kadar iğrenç bir durum yok. Kendimden biliyorum normalde çok hafif makyaj yaparım göz kalemi, rimel ve rujdan oluşan. Ama 2 gün göz kalemi rimel sürüp 3. Gün surmesem kendimi çok kötü hissediyorum ve etradimdakiler noldu hasta misin diyorlar. Ve bu beni aşırı rahatsız ediyor. O yüzden ben oyumu makyajsızdan yana kullanıyorum. Zaten bence kadının en iyi makyajı yüzündeki o sıcak ve içten gulumsemesidir çoğu zaman
Hafif makyaj olabilir.
Her yapılan makyaj da insanı çok güzel gösterecek diye bir konu yok bazen bir makyaj yaparsın yanlış ve sana uymayacak şekilde olduğundan daha kötü gözükürsün bazen hafif bir makyaj yaparsın güzelliğini ortaya çıkarırsın. Yani erkekler hafif bir rimel ve ruj sürmüş bir kız gördüğünüzde beğeniyorsanız o makyajı sildiğinde de beğenirsiniz. Hafif makyaj çok fark ettirmez onu diyorum.
Cevap
290Cevap
Evlendin. Aynı yataktan ve aynı duştan çıkıyorsun. Makyajla ilişki boyunca kendini kamufle etmiş birini orada gerçek haliyle görmek... Yok abi boşver. Orijinal olsunlar. Yok korse yok başka birşey. Kendinizi olmadığınız biri olmaya zorlamaktan vazgeçin.
Doğal güzellik yapay dan her zaman daha güzeldir. Bakımlı ve doğal olmalı kadın boya ve kokunun ardına saklanmamalı, kendi temiz kokusu ve görünümü benim için çok daha çekici ve güzeldir.
oya ve kokunun ardına saklanan zaten güzel değildir ve kendinide güzel görmiyen bis ve çirkin gören kadın makyaj ve parfüm ardına saklanır
şöyle bir olay aslında eğer makyaj sevgili için yapılıyosa makyajsız olup arasıra özel günler, parti vs. makyaj yapması hem erkeği kadına daha fazla bağlıyacaktır, çünkü bir anlık değişim farklı hisler doğurur ancak bunu sürekli olması sıkar. Hemde ben buyum mesajını verdiği için samimiyet artacaktır. Zaten kızların normal arkadaşları için makyaj yaptığını zannetmiyorum, diğer kızlara güzel gözükmek için yapıyolar.
bence doğal hali çünki ALLAH in vermediği güzelliği boya badana yaparak saglamak sadece kendi egolarini bastırmaktan baska birsey dehil.. güzellik tende bedende değil YÜREKTE Olmalı. .
güzel olmak istiyorlarsa doğal olsunlar, çekici olmak istiyorlarsa makyaj yapsınlar, makyajsız kızları güzel buluyorum. gerçekten sevilir böyle kızlar. doğal güzellik olmalı. makyajlı kızlar sadece çekici geliyor. tek gecelik ilişki gibi. belki diğer erkekler de böyle düşünüyordur. kızlarda sadece gözlere çekilen sürme hoşuma gidiyor. makyajlı kızla uzun bir ilişki hiç düşünmedim düşünmem gibi.
Ne saçma bir açıklama makyajlı kızla uzun ilişki düşünmedim ne ya sjcldiodxoeofkskfickelkdickx
@Glclkn aynen doğallık en iyisi fakat sürme olunca tapıyorum o gözlere :D sürme çekelim derken abartıp hortlak gibi olmayın :D bakımlı temiz olmalı, ferah nefes beyaz gülüş, bakımlı eller. güzel koku. aksesuar bileklik :) bir de fiziğine dikkat et tamamdır. giyimi abartmayın. eşofman takımı bile cool durur :D sence sakal saç nasıl olmalı? uzunluğu vs?
https://www.youtube.com/watch?v=ZBYxshgSON8 videoyu izle.1950'den sonra kızdan soğudum :D
O kadar kimyasalı sürüyosunuz cildinize ilerde sürebileceğiniz cilt kalacak mı düşünmüyosunuz. sadece günü kurtaralım yeter diyosunuz. ha güzel olmasına oluyosunuz da bir günlük güzellik için ömür boyu çirkinlik akıl karı mı?
Makyajsız. Çünkü doğal hâli güzeldir herkesin. Evlendikten sonra, sabah aynı yatakta uyanacağız ve ben doğal hâlini göreceğim.
Hiç gerek yok o yüzden boşa öyle şeyler sürmeye.
Sivilce, leke yoksa yüzünde ilgi çekmiyor. O insanın doğallığıdır.
makyaj yapan kadınların yüzleri ilerki zamanlarda cok iğrençleşiyor her zaman doğal olan kadın iyidir aynı kızın makyajlı makyajsız halini koymussun makyajsız halide biraz kötü bence makyaj yaptığı için
ne alaka evet cok yapanlarin oyle ama az yapanlara olmas veya arada
@turkish-princess ben doğallıktan yanayım makyaj cildi bozuyor az ya da cok bence gerek yok
ne alaka
@turkish-princess benim fikrim böle?
Makyajlı kadınları sevmiyorum günde 2 saat makyaja ayırsa 30 günde çeyreği makyaj ile zamanı geçiyor
en iyisi doğal olacak makyajlı kadınları sevmiyorum makyajsız olsa makyaj ile makyajsız ile hiçbir fark yoktur sadece yüz Görünürlüğü falan
Aslında çok saçma bir anket olmuş bir kadın veya kız makyaj yapıyorsa bir erkeği etkilemek için değil kendini öyle güzel hissettiği için veya makyaj yapmayı sevdiği için yapar ve kadınlar makyajı bir sanat olarak görüyor erkeleri etkileme yolu değil tatbikinde erkeleri etkilemek için makyaj yapan kadın vardır ama ben daha hiç karşılaşmadım
Hiç makyaj yapmıyorum sadece beyaz tenli olduğum icin ruj kullanıyorum. Makyajin bakımla ilgisi olduğunu da düşünmüyorum. Makyajsiz kadınlar bakımsız mi? Önemli olan temizlik kesinlikle. Temizligine eline yüzüne saçlarına cildine tırnaklarına ve kalbine dikkat eden her kadın bakımlıdır.
Makyaj yapmasının sebebi kusurunu kapatmaksa bence yapabilir. Ama millete güzel gözükmek için yapıyorsa yapmasın. Bence insanın en güzel hali doğal halidir
Yok makyajsiz yok doğal yok şöyle yok böyle diyolar ama makyaj yapanada öküz gibi bakiyolar , makyaj yapanla boya badana yapani kariştirmayin. Kim kendini nasil iyi hissediyorsa öyle yapmali. Beğenen beğenir beğenmeyende beğenmez. Herkes mükemmel olmadigina göre karşisindakinide mükemmel istememeli.
Tabi güzelliği ile ne kadar çekici olduğunu anlayan kadın her zman en güzel olandır.. Çünkü gerçek makyaj bakımlı ve temiz olmak ile sade ve yakışanı giymekle olur..
Neden erkekleri secim yapmaya zorluyorsunuz. Bir kadin bence her iki haliylede guzeldir. sadece ortamina gore yapmak lazim herseyi.
Kız arkadaşım makyajsız bile dünyalar güzeli benim gözümde makyajlı hali hayal sınırlarımın dışına çıkıyo :) :)
@Evinlevin hahahahahahah :D :D :D
tabiki makyajsiz..
ALLAH (c. c.) in yarattigini begenmeyenle isim olmaz.
ha az bsey tabiki olur ama az.
Makyajsız olmasi doğal hali ile kalmasını isterim. Makyaj bazi kusurları kapatabilir. İnsanlara çekici gelebilir. Ama yıkadıktan sonra tekrar eski haline gelmeyecek mi? doğal hal daha hoş durur.
Doğal sade ve sami tabikide makyazlı ne olmayan güzellik o sahte yani ve yüzü çökertiyo yaşlandırıyor makyaj yapana kadar spor yap dipdiri ol bak on numara😜 ne makyaj püf püff doğal güzellik bence
Az makyajlı doğal kadın, dediğim gibi doğal 'Kadın'. Kapatıcı ve pudralarla sıvanmış Sünger Bob kirpikli yeni dudak çizilmiş kız çocukları değil bahsettiklerim
Şunu da vurgulamak isterim. Doğal haliyle herkes güzel, doğal konturler doğal hatlar ve tene uygun saçlar kaşlar gözler hep daha hoş kalacak. Ve tabi beş ton farketmeyen saç dipleri eller boyunlar olmadan. (tabii makyajlı kadınlara çenesi düşerek bakanları yer üstünden def ettiğimiz bir zaman diliminde daha hoş olacak.)
Aslında bir hafta boyunca makyaj yapmazsanız o halinize bile alışıyorsunuz 😄 o yüzden tavsiyem ara ara makyaj yapmayın derim çünkü diğer türlü kendinizi beğenmemeye başlarsınız
İki tarafin da makyajsiz hali dusunulurse makyajsizlar daha guzel. Modifiyeli halleri de konuya dahil edersek tabii ki makyajlilar. Not: bokunu cikarmadan makyaj yapin.
Makyajsız diyen erkeklerin makyajlı kızlarla çıkması 🤔
bu iyidi
Allah aşkına hanginiz makyajsız full doğal bir kızla evleniyosunuz. Gönül eğlendirme diyor. Alt yapısı olan kadınlar makyaj yapınca güzelleşir tek basına makyaj bir işe yaramaz yani zaten
noluyor yaa ben sana katıldım 😂
Makyajla herkes güzel olabilir hatta abartısı itici. Makyaj yapmadan sadece bakım yaparak cildini koruyanlar daha crkici bence
Makyajsız daha iyi. Çok hafif rimel surulebilir onun dışında gerek olduğunu düşünmüyorum. Ha ama dışarıdan baktığında makyajsiz kadın makyajlinin yanında sönük kalıyor. Onun için makyaj yapmayinnnn! 😂 sonra yapasım geliyyyy
yani bn cok makyaja karşıyım badana yapar gıbı ne o öyle hafif mesela ruj surersın bır rimel allık yetrlı olur zaten eger özel biyere gıdılmıcekse :) tabıkı :)
Ben bilmiyorum kadına göre. Mesela ben hep makyaj ile ve makyaj siz kendime güzel görüyorum 😊😍😄👀🤗
birincisi şunu bilin isterim çirkin kadın yok ikinciside makyaj güzel olanı dahada güzelleştirir alt yapısı olmayana kovayla makyaj yap gene güzel olmaz.!
Biraz gerçekçi olalım.. Söz konusu Miranda Kerr Şimdi her kadın makyajsız bile bu kadar güzel mi? Tabi ki hayır..
Makeup cogu kadinin kurtulmak icin kullandigi magzeme ama bir okadarda erkeklerin kacmasina sebeb olan benim icin dogallik herseyden daha onemli
ne kadar çirkin olsada makyajlı daha idealdir benim için o makyajsız olsun ben onu gözümde Adriana Lima yaparım
O kadar 😂
dogal guzellik daha iyi cunku makyajli kadinlarin guzelligini anlayamazsiniz. belki makyajsizini begenmicek
Makyajsız tercihim ama makyajlıdan aşağı görünmeyecek.
makyajsız bence bir kadının bakımı makyaj değildir, giyinişine saçına dişlerine yüzüne özen gösteriyorsa makyajsız kadın candır
makyajsiz, doğal olsun derler. Gen makyajlisinin arkasinda sürünürler😂
en makyajlisi *
@Emre-S sonuç?
Tabiki makyajlı ama boya küpüne batmış gibi değil 😉
aynen 😊
makyaj tabi ki bakımlı her bayan güzeldir ama boya küpü olmayacak sade makyajlı olacak abartıyı sevmem
Normalde güzelse doğallı daha iyi nadir öyle kız tipi ama genelde çoğunun makyajsız yüzene bakılmıyo 😊 o yüzden makyajlı iyi
kimi kadın makyajla bile zor yola gelir. kimi kadin o kadar güzeldir ki makyajla bile ihtiyacı yoktur. mesela Barbara Palvin 😍😍
Harbi güzel kadın
Tabiki (:
Makyajsız güzele can kurban :)
ama makyajla güzelleşecekse varsın makyajla güzelleşsin sahte de olsa güzelliği yeter :)
kusurlu birşey boyanır :) doğallık en önemlisi şeffaflık her konuda zira ben şeffaf bir insanım karşımdakini kırsamda dobra dobra
Az makyaj ideal. Yoksa o ne öyle makyaj yaptığında kendisine ayrı kimlik çıkartması gereken kadınlar var.
Böyle yağlı bir suratı, flaşta parlayan resmi sırf A versinler diye seçtiğini düşünüyorum. Fair play lütfen ..
ya bak şimdi kız güzel ama yinede makyaj yapıyor kimisininde yüzünde elinde yanıklar var onun için yapıyor makyaj iyiki var
Makyaj sevmem. Kadınlar siz doğal hallerinize güzelsiniz. Beyler şunu unutmayın ki, ilk buluşmada her zaman denize girmek gerekir.
kadin kendini makyajli daha cok begeniyo makyajli makyajsiz daha cok begeniyosa makyajsiz daha guzeldir
kızların anlaması gereken bişey var, makyajla Kazandıkları sahte güzellik onlara hiçbirşey kazandırmaz, doğal haliniz daha iyi emin olun
Makyajsız bakımlı kadınlar derim, insanı insan yapan şey doğallığıdır; neticede kadını daha güzel gösteren şey de doğallığıdır diye düşünüyorum
Bir kadının en güzel makyajı abdest olmalı bence çok kimyasal kullanınca cilt harap oluyor
sade makyajsız. belkide hafif bir makyaj olabilir
ama tam makyaja gerenk yok
Erkeklerin neden inatla makyajı abartmayın dediğini anlamışsınızdır
makyajı az ve doğal güzelliğini etkilemeyecek şekilde olması en ideali
Ben herzaman doğal güzellikten yanayim fakat bazilari icinde makyaj cidden lazim gerek kendilerini iyi hissetmeleri özgüven kazanmalari vs vs.
kaşar olmasında dürüst Olsun , enguzel ve kalıcı makyaj bu
Makyaj çıkınca bende istemsiz bir soğuma oluyor siz öyle yapmayın , sadece fontoten ve ruj yeterli.
kızlar her zaman için doğal haliniz daha güzel :D..
bazıları var makyajsiz daha güzel kocam beni makyajsiz seviyor mesela
bence eşin seni düğünün heycaniyla makyajli halinle gördügu icin hep boyle kalicani dusunerek kabul etmis
anlamadin heralde. makyajsiz halimi görünce öyle daha guzelsin diyo yapiyorum makyaj ama abarti degil hafif
iste hafif yaptigin zaman guzel gozukuyosun oda seni kirmamak icin ben senin makyajsiz halini seviyorum diyor
bu bir erkeyin gece yataktan atilmamak icin kullandigi bir taktiktir
alakasi bile yok mal misin sen ya beni sinir etme beni gormedende yargilama gerisekali
ben seni yargilamiyorum yanlis anladin beni k. bakma
makyajlı diyen erkekler bir gün evlendiğinizde yanınızda uyanan kadın malesef makyajsız olacakk 😄
ben sabahlari bir durakulayla uyanmamak icin sabah ben kalkmadan makyajini yapmasini isterim
benimle evlenicek bir kadin bulursam oyle der heralde bu tip bu gobek oldutan sonra bende onu yaptiracak birini bulamam merak etme
noldu hosuna gitti demi
Bir kız makyajsız güzelse her hali güzeldir diye düşünüyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar