Kuş dışkısında bulunan guanine isimli bir enzim cildi derinlemesine temizlerken, cildi aydınlatıyor ve akneyi azaltıyor. Victoria Beckham da bunun faydalarını görmüş ki vazgeçilmezleri arasında. Victoria BeckhamGüzelliğe giden yolda yüzünüze kuş pisliği sürme fikri kulağa nasıl geliyor ve uygular mıydınız? 🙈
Kuş pisliği ile cilt sorunlarına veda edin! Cildinizi aydınlatmak ve akneleri azaltmak için yüzünüze kuş pişliği sürer misiniz?
Arkadaşlar çok araştırma sonucunda böyle bir şey buldum sızın için biraz değişik gelebilir ama dolunay idrar gibi şeyler bence daha saçma kıl köklerini asidik şeyler ancak yok eder o yüzden cilde zarar vermeyen asidik şey buldum ama siz yinede alerjik reaksiyona karşı önce küçük bir yerinizde deneyin herhangi bir sorun olmasa sonra denersiniz, arkadaşlar gerçekten kıl tüy derdinden kurtulmak benim acıma çok zor olmadığını biliyordum dahada çok çözüm vardır ama lazer üreticileri emin olun ki mani oluyorlar basit bir şey denemekte fayda var kuş pisliği kökünden aldığınız yere sürün kuruyana kadar bekleyin sonra sadece temizleyin su degridmeyin asidi köklere insin olumlu sonuçlar İnşallah alırsınız ve bana dua edersiniz ( önce önemsiz görünmeyen bir yerde deneyin )
Şu an sürmediğinizi nereden biliyorsun? Kuşların pisliği diğer hayvanların dışkılarına göre daha çok asit barındırıyor. Cilt de kendini yenileyen bir şey, yani asitli şeyi yüze sürünce vücut orayı onarmak için hücrelere emir verecek. Denenebilir.
eskiden kullanirlarmis tedavilerde ilkel çağlarda... mecbur kalinca çaresiz kalinca kullanirim tabi... sperm kullananlar var... bu daha iyi en azından :D asitli yapısının cilde verdiği etkiyi vücut onarmak için çalışıyor. Victoria Beckham bile denediyse biz hayli hayli deneriz :D
Mantık olarak bakarsak yediğimiz gıdaların orijinali de gübreden şey oluyor, gübre de malum. Pislik deyip geçmiceğn hanım kız :) İçerisindeki asit cildi yenilemeye yardımcı olabilir. Bir düşününce mantıklı geliyor ama yapmayaca cesaretim olmayabilir :/
Kuş pisligi aşırı asit içerdigi için sebzelere güvercin boku veya tavuk boku verılır. Ama cok asitli vücuda tavsıye etmem veya uzmanı yapmadıkca. Mılleın aklına sokacan sobçnra deneyecekler baslarına bela olacak. Uzman kontrolu olmadan denemeyın öyle bırsey varsa
yok insan menisi, kuş boku, bilmem ne... yüzünüze ne süreceğinizi şaşırdınız artık. hayır yani cildi aydınlatmak için o kadar başka ürün varken aloe bera gibi, neden bok sürüyonuz?
@uçmayıbırakankuşş Adamın biri Türk yani yabancı bir ülkeye gidiyor evinin üstü teras kuşları besliyor orada işte o kuşların pisliğini satıyor zengin oluyor diye duydum birinden
Ana Sayfa > Cilt Bakım > Sorular > Kuş pisliği ile cilt sorunlarına veda edin! Cildinizi aydınlatmak ve akneleri azaltmak için yüzünüze kuş pişliği sürer misiniz?
En İyi Cevaplar