Ben bayadır bir şey yapmadım ya geçen en son tek kullanımlık bir tane maske almıştım içinde nar vardı galiba yanlış hatırlamıyorsam kırmızı bir pakette sadece paket ilgimi çekti için aldım kokusu çok güzeldi yaptım ama hiç bir etkisi olmadı onun dışında peeling filan yapmadım bayadır yaklaşık belkide üç hafta filan oldu ama yaparım bak iyi aklıma geldi tabii ki boş zamanım olursa
Etkili bir peeling tarifim yok çünkü ev yapimlarinin ( kahve şeker vs) partikülleri büyük olduğundan cilde faydadan çok zarar veriyor. Çiziyor ve kilcal damar catlamasina neden oluyor. Bu yüzden menşei Kore olan missha markasinin "near skin self control massage" adlı peeling ürününü kullanıyorum. Cildim kurudan karmaya dönük olduğundan dolayi da haftada maksimum 2 kere uyguluyorum.
Yapıyorum. İçinde termal çamur olan bitkisel maskem var aynı zamanda peeling görevi görüyor. Birde buzdolabında muhafaza ettiğim yeşim taşlı yüz rolonum var aceyip iyi geliyor cildime.