Bee Beauty Tea Tree Yüz Peelingi aldım henüz iki kere kullandım ama yüzümde farkı görebiliyorum :) Yanında bir de günlük temizleme jeli aldım. Peelingi kaç günde bir kullanıyorsunuz?
Yüzümüzün olduğu gibi dudaklarımızın da sık sık peelinge ihtiyacı vardır. Özellikle soğuk havalarda dudaklarımız daha fazla kurur ve soyulur. Hem dudaklardaki bu ölü derilerden kurtulmak hem de sürdüğümüz rujlarda daha estetik bir görüntü elde etmek için peeling şart. Bunun için de en güzel peeling malzemelerinden biri olan şekeri kullanacağız. Malzemeler:
1 tatlı kaşığı toz şeker (mümkünse esmer şeker) Yarım çay kaşığı zeytinyağı Yarım çay kaşığı bal Uygulama:
Tüm malzemeyi iyice karıştırıyoruz. Eğer ki kıvamı sulu olursa biraz daha şeker ilavesi yapabilirsiniz. Tüm malzemeyi güzelce dudağımıza sürüyoruz. Parmağımızla bastırmadan birkaç dakika masaj yapıp duruluyoruz. Ardından dudağımızı güzelce nemlendiriyoruz. Bu peelingi ihtiyaç duyduğunuz sıklıkta uygulayabilirsiniz. Tatlı maskenizi yaparken peeling maskesi nasıl uygulanır sorusunun yanında peeling maskesinin tadına bakmadan nasıl durabilirim sorusunun cevabını da araştırmanız gerekebilir.