Çene ve yanak kısmı böyle boşluk gibi veya çeneleri şekilli köşeli falan duruyo benim çok hoşuma gidiyo nasıl öyle oluyo doğuştan mı o, çünkü küçükken öyle olmayan kişiler büyüyünce öyle oluyo

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Var çünkü elmacık kemiklerim belirgin. Çöküntü oluyor yanakta. Hatta bir ara kafaya takmıştım ama sonra hoşuma gittiydi. Halada sorun etmem.
Evrim geçirdim ben :D
Önceden sipsi gibiydi suratım. Ergenlikte çenem ve elmacık kemiklerim genişledi. Ama elmacık kemiklerim daha çok genişledi ve belirginleşti. Çaprazdan bakınca yanağimda boşluk varmış gibi gözüküyor.
@ayşe57 Ama takma kafaya sen böylede güzelsin.
Bide pek zayif sayilmam 5-8 kilo falan fazlam var.
yavaş yavaş oldu 15ten 18e kadar diye tahmin ediyorum.
Kız arkadaşım olmadı ki daha önce :D Sosyal medyadan konuştuğum kız bile yok.
:D İmam hatipteydim ben :D
Doğuştan değil, ergenlikte olur o. Tek bir yılda yüz yapısı mutasyona uğrar, bu duruma gelirsin..
Aynen doğuştan olmuyor, ergenlikte oluyor. Benim 9. Sınıfta oluşmaya başladı.
@Creative09 çok güzel ama ya banada olsa keşke
Ayrı bir yorum olarak da yazdım. Bu özelliğimden nefret ederdim. Sizin bu sorunuzu görene kadar 😂
@Creative09 Hadiyaa niye :D
Bilmem kötü bir görünümü var diye düşünüyordum :D sizin bu sorunuzu görünce birilerinin hoşuna gittiğini anladım ve bu görüntüden dolayı eskisi kadar özgüvensiz değilim :)
@Creative09 Herkese yakışma yalnız :D ama benim için adem elması kadar albenisi var :D
Valla bilmiyorum yüzümün çok kötü olduğunu düşünmüyorum. Bide yanağımda gamze var benim gülünce daha güzel oluyor yüzüm :D
Ya forma girince de oluyo yani kemikler yağ dokusunun altında olduğu için belirgin olmuyo sonra zayıflayınca beliriyo
çok hoş bir şey alttaki oğlanı YE RİMfaakkkk bu arada bende yok pnp
Cevap
19Cevap
O zayıflıktan. Benimde aynı öyle. Yanaklarım içe göçük gibi. 19 yaşında, 1,72 boyunda birisi 53 kilo olur mu yaa. :D
evet doğuştan oluyor o. Sen telefonu aldın mı bakim?
ne aldın?
hayırlı olsun
Evrim geçirdim ben :D
Önceden sipsi gibiydi suratım. Ergenlikte çenem ve elmacık kemiklerim genişledi. Ama elmacık kemiklerim daha çok genişledi ve belirginleşti. Çaprazdan bakınca yanağimda boşluk varmış gibi gözüküyor.
Yanlis yere yazmişim kusura bakmayin :(
Maalesef benimde zayıflayınca öyle oluyor. Ama hiç hoşuma gitmiyor açıkçası. Bence zayıflıkla alakalı olsa gerek diye düşünüyorum.
Zayıflıktan kastın ne. Bu kişilere bakarsan eğer ben onlardan daha yapılıyım ama bende de oluyor yani
Elmacık kemiği çıkıntılı olan insanlarda genelde oluyor evet var.
Varsa bile su an bende gorunmesi imkansız diyim :D
(kilo)
Benim de böyle ve nefret ediyorum bu halimden. Demek hoşuna giden kızlar varmış :D
Yağsız vücut tipi body ciler /zayıflarda dövüş sporcuları boks karete muay thai falan
Doku eksikliği bir nevi gamze gibi. zayifliktan da olabilir 😄
Zayıflıktandır o bende de var aynı şekiller 😄
beni tarif ettin cene yapisi yuz sekli etkili
boy kilo oranıyla alakali bir durum bence 😉
Bence sen zayıflama 😊 evet zayiflayinca yanakta çöküyor 😉
Aynen kemik yapısına göre yakışır ya da yakışmaz 😊
Yarın spora başlayıp zayıflayip geliyorum 😂😂
Dogustan bence. Yuz yapisi sonucta
Bende yok
Normalim
Estetik ameliyat oluyorlar
Aa ben 😂