Kiminle konuşuyorsam sanal-reel o kadar sıcak kanlı ve sempatiğim ki herkes sağ olsunlar hemen beni seviyorlar ama sonra iş hemen flörte geliyor istemsiz. Sonra başıma bela kalcaklar kaç kaç diye telkinlerim tükseliyo ve muhatabı aniden şak diye kesiyorum.
Çok etkilenmeden kimseyle flört etmek istemeyen bir insanim beni etkileyen şey sadece dis gorunus de degil uyumlu olmamiz ve benim ona çekilmem şart.
Duygusal olarak ulaşılması zor bir yerde görüyorum kendimi. Sizde de boyle mi? Ulan her onune gelen konuyu florte çekiyo zaten duygu hissetmeden yüricek olsak 1000 tane manitamiz olur haksiz miyim 😅
Çok etkilenmeden kimseyle flört etmek istemeyen bir insanim beni etkileyen şey sadece dis gorunus de degil uyumlu olmamiz ve benim ona çekilmem şart.
Duygusal olarak ulaşılması zor bir yerde görüyorum kendimi. Sizde de boyle mi? Ulan her onune gelen konuyu florte çekiyo zaten duygu hissetmeden yüricek olsak 1000 tane manitamiz olur haksiz miyim 😅
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Orası öylede bizdede sabirsizl il k var ne oluyorsa olsun kafasındayız
Kiz/erkek cok. Kendini buyuk gormeden, putlastirmadan ama dogru insani bulmak onemli
Evet. Bir de aniden iletişimi kesince sorguluyorlsr vs kendimi suçlu hissetmeye basladim halbuki hemen konuyu florte çektikleri icin kaciyoruz belki tanisak muhatap olsak 2 insan gibi zamanla etkilencem haksiz miyim 😅
Bi anda iletisi kesmekle haksizsin. Medeni insan gibi acikca konusup diyalogu kesmek gerekirdi. Yanlissin..
Öyle bir şey olmuyor bize
Haklısın en iyisini yapıyorsun
İlerde belki çekim olur ama
Konuyu direkt florte çekince kizlar da erkeklerin cogu da bu benim basima bela kalcak diye vinn kacma istegi duyuyor. Arkadasca muhatap olunsa zaten o tip bir şeyin olasi varsa karsilikli yavas yavas o asamaya gecilir ama hemen flort uzerine yaklastiklarinda kacicak delik ariyom 😅
Bende öyle oluyorum orası doğru ama şu da var ben arkadaşlıktan sonra niyeyse karşımdaki kişiye o gözle yaklasamiyorum nedense
merhaba yakışıklı damat adayım demişti engellemiştim bir başkası koridorda yakışıklı olmuşsun demişti eyvallah demiştim bilerek sksksksksk
Ben de tam tersi, duygu hissetmem için önce arkadaş olmam lazım. Direkt spontane alıcı gözüyle bakamıyorum kimseye. Ama kişiliğini, huyunu bildiğim ve sevdiğim bir insansa ona karşı o tip duygularim gelişebilir aksi takdirde çok zor benim aşık olmam ya. Tabi her arkadas olduguma da o tip duygular hissederim demiyorum 😅
Yani sonuçta arkadaştan sevgili olmasinin ahlaken hiçbir sakincasi da yok. Benim için en uygunu o gibi.
Ondan değilde mesela ben arkadaş akraba aileye değer veren biriyim kolay kolayda biriyle arkadaş olmam olduysam da gerçekten değer verdiğim biridir. Bu yüzdende onu kaybetmek istemem hislerim varsada saklarım
Kızların-erkeklerin çoğu direkt konuya ilişkin muhatap kuruyor, ilişki bazlı zaten. Ama ben bu konuda çok firariyim ondan herhalde 🤓 aşkı duygusalliği çok aramam ailemle arkadaslarimla kendimle de çok keyifli mutlu olabilen bi insanim ondan basit bir hoşlantı değil de derin spontane gelişmiş bir aşk, ve aşkın yanında da çokca değer vermek arıyorum sanırım.
Herkes dilediğini, dilediği gibi yaşasın elbette 🙂
Nasıl yaklaşsin istersin arkadassiniz mesela 3 4 aydır tanıyorsun
Nicke bsk ya ahahahahhahshsh
Sen kendi nickine bak dhapndalbdks bogalardan ben de nefret ediyom ve ikimiz de 2002 liyiz sus 💯💯💯
Öyleyse babamla ben kardeş miyiz?
Oluyordur