Ben bugün aldım da, kullananlardan yorum duymak istiyorum memnun musunuz saçınıza ne gibi bir etki bıraktı? vb. Schwarzkopf mor şampuan kullanan var mı?Schwarzkopf Gliss mor şampuan
Schwarzkopf Gliss mor şampuan kullananlardan yorum alabilir miyim?
Schwarzkopf Gliss mor şampuan aşırı işlem görmüş saçlar için öneriliyor. Saçlarımız gün içinde bile tarafımızdan birçok işleme maruz kalıyor :) Onun dışında dış etkenler ve saç boyama, yanlış bakım gibi etkenler de saçlara zarar veriyor.
Gliss mor şampuan Intense Therapy şampuan nasıl?
Keratin serum ve omegaplex içeren formülü sayesinde saçların yeniden yapılandırılmasına yardımcı oluyor ve yıpranmış saçların korunmasına destek oluyor. Çevremde kullananlardan olumsuz bir yorum almadım. Saç dokusundaki kırılan bağları onararak daha güçlü hale getiriyor ve yıpranmaların da önüne geçilmiş oluyor. Gliss şampuan özellikleri yıpranmış saçlar için çok güzel yenileyici içeriklere sahip. Yıpranmış saçlarınız varsa saçlarınıza derinlemesine bakım yaparak yenilenmesini sağlar.
Sadece şampuanını değil serinin 4 çeşidini de öneririm. Böylelikle daha çabuk sonuç alabilirsin.
Gliss Intense Therapy serisi hangi ürünlere sahip?
Gliss mor şampuan
Saçları yapılandırmak için ilk adım olan: Intense Therapy şampuan
Kuru saçların koruyuculuğunu üstlenen: Intense Therapy sıvı saç kremi
Saçlarımızın her zaman ihtiyaç duyduğu: Intense Therapy saç bakım maskesi
Serinin 4 aşamalı ürünlerini kullanarak daha hızlı sonuç elde edebilirsiniz.
Gliss mor şampuan kokusu nasıl?
Genelde yoğun bakım yapan şampuanların çok güzel kokusu olmuyor ancak Gliss mor şampuan harika bir kokuya sahip. Benim en sevdiğim şey, saçlarımı yıkadıktan sonra ıslakken örmek. Örgüyü açtığımda mis koku hala saçlarımda kalmaya devam ediyor :) Gliss mor şampuan kokusu benim en önemli tercih sebeplerimden biri :) Gliss mor saç kremi de şampuanlar kullanılması doğru olur. Şampuanı ve saç kremini beraber kullanınca saçları yumuşacık yapan bu ikiliden kullananlar çok memnun.
gliss mor saç kremi
Gliss mor şampuan kullananlar neler söylüyor?
Gliss mor şampuan yorumlarına da bakmıştım. Herkes çok güzel şeyler söylemişti. Ben genel olarak kullanacağım ürünleri araştırıyorum ve deneyimlerden faydalanıyorum. Gliss mor şampuan için de saçları kısa sürede onardığını, kırık görünümün pürüzsüzleştiğini söylemişler. En iyi şampuan önerileri için:En iyi şampuan markası önerileri neler?
bir Youtuber beyaza yakın platin olan saçını yıkamadan sonra çok hafif belli belirsiz lila olduğunu söylemişti. Her yeri de değil, çok çok az. Kendim kullanmadım ama lila tonlama oluyor diye bir kanı var. tabiki kendimiz denemeden bilemeyiz. Ben kullanmıyorum 😊
denemekten zarar gelmez bence. saçında çok tutma😊. herkesin saç yapısı aynı değil, farklı reaksiyonlar olabilir. belki sende olmaz bu anlattığım durum. saçta az tutup duruma göre ayarlamak lazım yıkama sıklığını
Arkadaşlar o bahsettgmz lilalıgı veya haff morlugu sarı saçlara veryor onlara genelde cilalı şampuan diyoruz eşim kuaför salonumuz var ordan biliyorum sarı saçlarda kullanldgı zaman turunculaşmş bölgelere küllülğk vermek şçin kullanılada biliyor hafif grimsilik bile yapyor
Saçnn rengnin solmamasnı ve boyattgn günki gbi canlı durmasını istiyorsan kendinde şampuan hazrlaya blrsn herhngbi kaba rahat kullana bilecegn şeklde saçına uygulanan boyadan az bişey sıkıp içine çok az 20lik oksidan ve şampuanını ekleyip çooooook iyi bir şeklde çalkayacaksn birbşrine iyice karşması gerek daha snra haftada bir ilk şampuandan snra bunu uygulayo iyice saçnda karştrp bekleye blrsn snrada iyice durulayp kremini uçlarna kullanp çıka bilirsin.
En İyi Cevaplar