Kız kızdır kızın milliyetine göre sınıflandıramazsın. O milletten bir kıza aşık olursun ya da diğer milletin kızına sinir olursun. Bu işler bireyseldir milli olamaz.
Evet boks hayatım da türkiye şampiyonasına gitmiştim. Azeriler vardı baya evet göze çekici gelenler de var ama bir konuşmaya başladı kaçtık bu ne a** diye en güzeli 'Bulgaristan kızları'
diyorum ki fistik gibi azeri kizlari car neden boklu ermenileri koyuyorsun ermenileri turklerle kiyaslamak cok kotu o boktan milletin kendisi neyki kizlaro ne olsun asimule serefsizler...
Saeece fikirleri almak istedim mesela nasi Turkler armeniler bir sarkisi var ya mi gna mi ne onu dinliyorlar icden icden oyrenmek isdedim sarkilari kada r kizlaridami guzelmi. Ben kendim Azerbaycanliyim zaten armenilerede nefret ediyorum.
Bu soru belki cok eskiden soruldu süresini bilmiyorum ama ben şu an denk geldim ve bu yoruma atlamadan edemeyecegim kusura bakma. "Milliyetcilik niye yapiyor?" Allahim yarabbim sen galiba hic tarih okumadin hic tv bile mi izlemedin Ermeni serefsizlerinin kim olduklarini ve Azerbaycana neler yaptiklarini bilmiyor musun bir de onlari ovecek miyiz? Milliyetcilik yapmayan kansizdir asil ister guzellik konusu olsun isterse baska bir konu ama turk oglundan boyle bir yorum gormek üzdü.