Son günler karşılaştığım bazı şeylerden dolayı bu soruyu veriyorum, nedir bu ermeni sevdası?
Kimin tarafındayız?
Azeriler mi, ermenistan mı- kimin tarafdarıyız?
Kimin tarafındayız?
Azeriler mi, ermenistan mı- kimin tarafdarıyız?
1914-1915 de Sarıkamış hareketi duzenlenginde bu savaşa katılan Türk köylerinin tüm erkekleri orduya nefher olarak katilmisken bunu fırsat olarak görüp kadın yaşlı dinlemeden o köyleri bir bir ateşe veren hamile kadınlara işkence eden tecavüz ettikleri kadınları Akdamar adasına götüren ve o adada yaşamına son verilenler unutulurmu?
Bunu duyan Osmanlı Devleti Ermenileri tehcir etmeye karar verdi, bize yapılan onca zulme rağmen sadece tehcir kararıyla yetinmisken, bunun kinini tutan Karabağ da Türkler yaşıyor diye orada insanlık suçu işleyen
Yetmedi kendi suçlarını örtmek için tehciri soykırım olarak tanıtmaya çalışan
Asala terörünü Türk bürokratları öldürmek için kuran
Olmadı pkk diye bir örgütün oluşumu destekleyen Ermenilerden bahsediyor olmalısın demi?
Yıl 2009 Türkiye Ermanistan maçı yer Bursa o zamanlar küçüğüz hiç unumam stadın önünde azerbaycan bayrağı satılıyor hükümet karar aldı bayrakların stada girişi yasaklandı bayrak satışı dahi yasaklandı o gün bugündür akp ye düşmanım tabiki kardrşimiz azerbaycan
Bu nasıl bir soru Allah aşkına... Biri kardeşimiz ayni soydan geliyoruz diğeri ortak düşmanımız. Kandaşlık yapmak degil haklinin yaninda olmak da bunu gerektiri.
Acin hocalı soykırımını okuyun!
Ayrica Azeri değil! Azerbaycan Türkü. Bizde Turkiye Türküyüz farkli milletten degil ayri devletteniz. Azeri diye bir ırk yok.
Türk olsun Çamurdan olsun mantığı. Ermeniliğin küfür olarak kullandığı memleketim insanın dan ancak bu beklenir. Yani hem ermenilere ham azerilere eşit mesafede olsak olmuyor mu? İnsanlar ırkını kendi mi secer? Türk, Kürt Ermeni Yaşasın Halkların kardesliği.
@Kavgam1907 :) Güleceğim kusura bakmayın Birincisi ben burada insanları değil devletleri kast ediyorum. Tabi ki Azerbaycan Devletinin yanında olacağız Ermeni hükümetinin pisliklerine rağmen olsun diyemem... Siz hiç hümanizmden vs bahsetmeyin isterseniz Elbette her milletten iyisi de kötüsü de var. İsrail hükümetinden nefret ederim ama İsrail vatandaşı çok iyi insanlar tanıyorum. Benim bir çok ırktan arkadaşım var tasalandığınız buysa dert etmeyin... Hükümetlere hiç de eşit mesafede olamam. Defalarca soykırım toplantılarına katıldım. Ermenilerin masum insanlara neler yaptığı fotoğrafıyla belgesiyle mevcut gereksiz kardeşlik hikayelerini çocuklara anne karnında kıyanlara anlatın ama ondan önce biraz araştırın tarihte neler olmuş... Ben insan olarak Kürt'e de Ermeniye'de İngiliz'e de eşitim zaten ama adım hümanist olsun diye zulmü hoş görmem.
Eğer böyle düsünüyosan aynı pencereden bakıyoruz ama ilk yazına baktığım da ben zulüm den değil ırkdas olduğundan dolayı bir adım öne cıkardığını görüyorum. ilk yazın da Türklük Daha ağır basıyor. Yoksa benim yorumuma karsılık yazdığına tamamen katılıyorum. Mesela Mavi marmara Olayın da En fazla tepkiyi Gösteren Övündüğümüz Azerbaycan falan değildi , Güney amerika Ülkeleri Venezuella, Şili Gibi ülkelerdi. Din, dil, Irk farketmeksizin Zulümün Karsısın da Durmalıyız.
Azeri değil Azerbaycan. Elbet Azerbaycanlıların yanında olacağım ben de Azerbaycan Türküyüm.
Cevap
26Cevap
Bu soruyu sorman hata senin onlarda turk bizim soydaslarimiz dururken elin serefsizlerini mi destekliycez
Azerbaycan tarafındayız. Ermeniler 1900'lü yıllarda kaç kez Azerbeycanlıları soykırıma uğrattılar. Ermenistan diye bir devlet tanımıyorum ben. Evet belki ermenş diye bir haşk vardır. Onun bunun toprağını işgal etmeye çalışan. Ama Ermenistan diye bir devlet zaten tarihem de olmamıştır. Topraklarında Türkiye ve Azerbaycana aittir.
Bunu soru olarak bile kabul etmiyorum tabii ki can gardaşımızın yanındayız
ermenilerin asla değiliz yaptıkları katliamı ameriknın desteğiyle meşrulaştırdılar diye unutmadık
azerilere sorsan türklermi ermenilermi diye tereddütsüz türk der kardeşiz der ama bizim nankör millete sorarsan hepsi ermeni olur kürt olur rum olur ama asla türk olmazlar
Söylesene bana ermeni soysuzlarını hangi Türk sever..
Evelallah 2. Vatanım Azerbaycanın yanındadır her türlü maddi ve manevi yardımlarım...
Egeden hazara kadar beşikten mezara kadar Azerbaycan Türkiye...
Azerbaycan la ermenistanı nasıl kıyaslarsın dünyanın birinci kötü ülkesi israil ikincisi ermenistan azerbaycan türkiye kardeştir ermenistan kalleştir
Tabiki Azerbaycan. Kahrolsun Türk düşmanı ermeniler!!
Azerbaycan tabikide dilide dinimizde bir. Hepimiz ayni inanc ugruna yasiyoruz.
"Azerbaycan'ın sevinci bizim sevincimiz, kederi bizim kederimizdir" M. Kemal ATATURK
Azerbaycan tabiki azerbaycanlilar kardesimizdir gardaşlarımiz
Azerbaycan Türklerinin yanındayız elbette, hain değiliz çok şükür.
Ermeni dedigin ne ki bir avuc soysuz, benim kendi ırkım varken. onlari mi destekliyecem.
Azerbaycan'ın savaşı bizim savaşımızdır
Sözde aydın geçinen emperyalist yalakalari tabiki Ermenistanın yaninda
Azerbaycanliyim ve kesinlikle Azerbaycan
Tabi ki Azerbaycan .. Ermeniler kimmiş
Ermenilerin canı cehenneme. Elbette Azerbaycan.
Ablacım önce babandan izin al.
Ben zaten Azeriyim başka tarafı tutmam mümkün mü
Tabiki de Azerbaycan. 💕
Kimsenin tarafında değilim.
ermeni misin ermeni
Biz Türkiye olarak Ermeni kardeşlerin yanındayız
Ama ysnımızda Azerbaycan oldu.
ermeniden kardeşmi olduz ln din. gl
Hadi lam ordan suursuz
Ülkemizin adını kullanma hain!
tabiki can azerbaycan
Tabiki azerilerin lafmi bu
awwdawdawdawdawdawdawdawdawd
Azerbaycan.
Azeri milleti haindir
Her yalan her dolan sizde. Kurdu görünce kurd Türkü görünce türk olursunuz. tafecilik her türlü bozuculuk yalan sizde. Reza sizden mesela var mi ötesi?
Ermeni en çok azerilerden cikar. Ama sen daha cok arap asillilar gibisin. Türk olmadigin kesin. isidci araplarin ortacagda babasini kesip anasini cariye yaptığı aziz milletten olmayasin sen?
azeri tabiki
azeri
Azerbaycan
Azeri tabii ki
Azeriler candır.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar