AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İlki
... Hem yazarken hem soylerken dogeu olan da bu zaten.
İnsan neden bizim Azerbaycan veya Azerbeycan dediğimizi merak eder ki? Böyle boş soruları neden yayınlıyorsunuz ciddi anlamıyorum.
arkadaş verme o zaman cevap cevap aaaa kızcağız zorla silah dayadı da yazmazsan vuracak sanki…
@PonçikReis boş soru soranlardan biri dahasın belliki
ablam sitenin olayı belli ne bekliyorsun kant ahlakı mı soralım brahman mı soralım git ekşide kas entelliğini… ay böyle her b*ka söyleniyonuz ya silir geliyo bana :d
@PonçikReis ablam güzel ablam burası böyle antik kuntik sorularla seviyesiz basit espriler yaparak eğlendiğiniz , abazaların cevap verip sonrasında özel mesaja geçtiğiniz bi yer gibi geliyor olabilir size tabi sizi de anlıyorum menepoza erken girince işsizlik de olunca insanda canınız sıkılıyor gri eşofmanınızı giyip elinizde telefon yazan abazalarla ego da tatmin ediyor olabilirsiniz bunu da anlayabiliyorum ama böyle sorularla cidden yardıma ihtiyacı olanların soruları geri planda kalıyor maalesef
yok kız çok şükür çıtırından bir beyimiz var buradakilere kalmadık, çalışırken iki saçma soruya bakıp can sıkıntımızı gideriyoruz kenarda😔 ama sana millete doluluk cakası satmadan önce biraz yazım çalışmanı öneririm çünkü ne tabii yazmayı biliyorsun ne de menopoz. bu soru kalitelerinden daha ciddi bir sorun bence ahahah
@PonçikReis valla bacım klavyenin azizliğine uğraşmış olabilirim , belki doğru bile yazmışımdır öyle diyorsunfur çünkü hiiiic kontrol bile etme gereksinimi duymadım , dil ve anlatım dersinde değiliz , alt tarafı boş yapanların toplulugundayız dimi yani ne gerek var kasmama o halde? Çalışırken iki saçma soruya bakıp can sıkıntını gideriyormuşsun kabul etmişsin sende saçma olduğunu bu güzel bi davranış , can sıkıntını bu saçma şeyler gideriyorsa vah ki haline vah vah gerçekten..
ablam çok popüler ve büyük denebilecek bir yayınevinde redaktör olarak çalışıyorum, o bitişik yazdığın ‘dimi’den sonrasını okuyamadım üzgünüm😔 cidden millete caka satmadan önce bi imla klavuzu karıştır bence bu klavye azizliği değil çünkü belli :d vah vah dedik okurken.
@PonçikReis ablam eğer memnun değilsen cevap vermezsin olur biter zaten cevap veremediğin için kılıf buluyorsun imla mimla falan zaten sen bu lafları yedikten sonra tüm cümleyi bitişik yazsam yine de seve seve okursun ne yazmışım diye :)
kız laf söylesen neyse içten içe cinsiyetçi olduğun ve toplumdan aldığın ahlaki kuramları devam ettirdiğin için doğru dürüst bile yazamadığın menopozla vurmaya çalışıyorsun ki menopozda olsam ne olacak yani nene halimle bile tokatlarım seni her türlü ahahah sadece çırpınışını izlemek keyif vermişti iş arası bi bakındık ama bundan fazlasını veremem sana senin aksine zamanım değerli.😌
@PonçikReis ne cinsiyetinden ne toplumundan bahsediyosun ablacım ya hahahaha hakkaten şaka gibisin sen iş arasında gidip işyerinde ki diğer arkadaşlarını onların kocalarını falan kıskansana ne işin var burada? Aa doğru burada eğleniyorsun sen hahaha
yok güzel kuşum birbirimizin eşlerini kıskanmak yerine insanlara kitap okutmaya çalışıyoruz keşke biraz sana yönelik çalışsaydık çünkü yazmanın yanında bir de bağlam kurma problemimiz var gibi :) neyse iyi geceler diliyorum sana umarım insanlara salça olmayı bırakıp temel seviye ana dilini öğrenirsin daha fazla rahatsızlık vermeyeyim soruyu soran arkadaşa.
@PonçikReis soruyu soran arkadaşa neden rahatsızlık veresin onun avukatlığını yaptın zıplayarak :) rahatsızlığı bana verdin de tınlamıyorum bende sizin gibilere had bildirerek zevk alıyorum sen nasıl kendi ağzınla söyledin saçma şeylerle ilgilenip keyif aldığından eğlendiğinden bizde de böyle :)
Okudum yorumları. Ponçik hanımı galip ilan ettim. Daha yapıcı ve hassasiyetlere dikkat ederek yazmış. O6 hanım sürekli kafasında bir şeyler kurarak yargılamış..
Aşağıda sıraladığım muhtemel soru ve ithamlara peşinen diyoru m ki yüzde yüz haklısınız; can sıkıntısından inceledim tüm seriyi. Özür dilerim.:
a. Sana mı sorduk?
b. Sen onun avukatı mısın?
c. Sen neden salça oluyorsun?
d. Hayırdır; kime yürüyorsun?
e. Yorum morum yok.
@Potdemiel canım sen ne anlatmaya çalışıyorsun ya? Bende bişe ekleyim o zaman , sen hakem misin de birilerini bişey ilan ediyosun? :D çok güzel bi laf var , kervan yürürrrr isteyen istediğini ne ilan ediyorsa etsin. Sende onun gibi işsizin tekisin belliki böyle şeyleri oturmuş tek tek incelemişsin. Nolcak işte asosyal olunca insan tek sosyal hayatı bu site olunca normal.
Dolusunu da sen yayınla.
azerbaycan diyorum ya hep.
azerbaycan yazarken söyken beycan
Yazarken Azerbaycan söylerken azerbeycan 😂
Bütün sorun bu mu
Beynini kullan.
Azerbaycan
Azer Bülbül
1. si
baycan