hem tip olarak hemde ırk olarak sevgilim ermeni olmasına rağmen onu gören bütün karadenizlililer karadenizlimisin der lazlar gürcüler zaten aynı ırk ve ermeniler balkan ırkı olduğu halde karadenizlilere benziyorlar Çoğu ermeninin dnası
Güzellik sen nüfus memuru musun 😀😀. Dünde sordum bugünde soruyorum bunları neden merak ediyorsun ki. Ben Orduluyum ama bu konu hakkında bi malumatım yok maalesef fakat araştırırsan çok net bilgiler elde edebilirsin.
Yok ya eski sevgilim ermeni ama karadenizlilere benziyor o yüzden sordum karadeniz ermenileri doğuda ermeni çok ama çok az hatta hiç yok gibi fakat kürtler bile biz ermeniyiz diyip beni çıldırtıyorlar çünkü ermeniler laz rum gürcü ye yakınken kürtler irani deli oluyorum 🤣
E eski sevgilinse soyunu napacaksin eskimiş yenisine baksana ama bizim ülkemizde taaa Osmanlı zamanında savaş sebebiyle Yunanistan Yugoslavya Romanya Bulgaristan'a gönderilenler var onlar Cumhuriyette geri geldiler zaten Türklerdi ama uzun yıl orada yaşayınca genleri değişti onlar bile mavi gözlü sarı saçlı oluyor ama Karadenizli değiller yani insan insana benzer. Millet eskisinin arkasından belalar okuyor sen soyunu arastiriyorsun 😀😀😀 kesin eskidimi.
valla ablacım, asıl mekanları rize ve artvin. ama samsun, ordu, giresun ve trabzonda da yaşayan hemşinler var. ermeniler bu topraklarda 3 bin seneden fazladır yaşıyor. bu süre zarfında yerli gruplarla çok karıştılar. gürcülerle de karışmış olma ihtimali yüksek.
hmm, anladım. mutluluklar diliyorum ablacım. gerçekten sevdikten ve saygı duyduktan sonra ırkın bir önemi yok. neticede hepimiz aynı ormanın maymunlarının torunlarıyız.