Yazın gelmesiyle birlikte, erkekler en çok kadınların bakımsız ayaklarını görmekten şikayet ediyor. Erkeklerin defalarca bu durumu dile getirmesine rağmen, bakımsız olanlar da var. Ayak bakımınıza dikkat ediyor musunuz? #yazamerhaba #minnnak
Yazın gelmesiyle birlikte, erkekler bakımsız kadın ayakları görmek istemiyor! Ayak bakımınıza dikkat ediyor musunuz?
Erkekler kız dusurmek icin karakterine bakarim vsvsvsvs zirvalamis. Dusuyo mu boyle yalaklar? Geçin o isleri, tipini begenmediginin karakteriyle ilgilenmiyosun normal hayatta, burda gelmis karakter edebiyati yapiyosun. Evet istemiyoruz bakimsiz ayak. Daha dogrusu bakimsiz insana tahammulumuz yok. Kadin da erkekte bakimli olmak zorunda. Burda ayaginin bakimi onemli degil diyen laleler her gun spor yapan erkekleri de elestiriyolar, tek yaptiklari spor klozete oturmak olmasina ragmen. Ibisler, once bir camiye corapsiz girmeyin. Azcik insan olun. Sonra babet corabini da bir yasaklasinlar. Babet corapli lale gelmis karaktere bakarim diyo, sen bakma krds. Kizlarimiz da erkeklerin dusuncesini umursamadan, kendilerini iyi hissetmek icin ayak bakimlarini yapsinlar bir zahmet. Nasil yapacagimi bilmiyorum diyen kizlarimiz ciddiler mi acaba?
Ayak bakımına dikkat etmiyorum. Ayaklar en son bakacağım yerler. Önce fikirlerine, sonra karakterine bakarım. Güzelliği de arkasından geliyorsa tamamdır.
Birinden biri olmazsa o kişi kesinlikle ilgimi çekmez..
Bazıları ne kadar bakımlı olsa da; fırıncı küreği, kemikli, çöp parmaklı, yamuk tırnaklı oluyorlar. Genetik meselesi bu. Herkes ben olamıyor ve ben de bu konuda soft olamıyorum ^^
Biz de leş gibi kokmamalarını istiyoruz mesela ama hala haftada 1 banyo yapıyorlar onu ne yapacağız? Canım isterse bakarım istemezse bakmam erkeklere göre mi yaşayacağım
Su erkeklerin dis gorunuste onem verdigi seyleri dikkate almak yerine huylarinizi degistirseniz , daha uyumlu olmaya calissaniz , kendinizi gelistirseniz , vs vs insanlara ve kendinize faydali seyler yapsaniz sizi daha cok severizde , ne erkeklermis arkadas
çok saçma bir şey bu erkeklerle ne alakası var bir kadın kendi için bakımlı olmalı öncelikle ondan sonra dışarısı için bir yerilerinizi sergilemeye çalışmayın bırakın artık şunu
Ana Sayfa > Güzellik & Bakım > Sorular > Yazın gelmesiyle birlikte, erkekler bakımsız kadın ayakları görmek istemiyor! Ayak bakımınıza dikkat ediyor musunuz?
En İyi Cevaplar