Ayak bakımına her mevsim dikkat eder misin? Kışın kapalı ayakkabıda görünmediği için genelde ayak bakımı önemsenmez. Yazın terlik, sandalet giyince ayak bakımları yapılır. Bence bu yanlış, ayak bakımı da cildin diğer kısımları kadar önemlidir ve belli aralıklarla mutlaka yapılmalıdır.
Aslında kışın çok bakamıyorum daha çok yaz aylarında dikkat ederim ama yine de bakmaya çalışıyorum çok yaptığım bir şey yok aslında tırnaklarımın düzgün çıkmasına, etlerin alımına ve ayak tabanımın pürüzsüz yapıda olmasına dikkat etmeye çalışıyorum. Bu sayede hem bakımlı hem sağlıklı olacaktır.
Merhaba. Ayak ve el bakımı benim olmazsa olmazım. Deniz tuzu peelingi ile ayaklarıma haftada 1 kez kesinlikle bakım yapıyorum, yumuşacık ve çok güzel oluyor.
Merhaba. Ayak bakımıda önemlidir. Temiz çorap ve ayakkabılar giymek gerekir. Ayaklarımızı banyo yaparak yıkamalı kesimine dikkat etmeli ve krem sürerek bakım yapıp yumusatmalıyız.
Bizim cins bu tür konulardan muaf yaratılmış ancak karşı cinste buna önem verir. Nasıl konusunda yorumlarda bahsedilmiş. Ek olarak buna önem veren kadınlar 3 belkide 4 farkla öndedir...
Ben dilkat etmem pek. Sık sık yıkama yeterlidir sanıyorum. Fakat daha önemli birşey; Bazı insanların ayak bakımından önce mide ve yürek bakımı yapmaya ihtiyacı var.
Ulan ne güldüm sayenizde herkes tabi dikkat ederim demiş yalanınızı sizin ben hepiniz kış boyu kokuşmuş ayaklarla geziniyonuz bı çorabı bı gün boyunca cikarmazsınız kalkmış temizlikten bakımdan bahsediyorsunuz komiksiniz
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
kadınlarda şaka maka dümdüz ayak ya sanat eseri gibi geliyor fotoya bak :/