Güzellik & Bakım El ve ayak bakımına dikkat eder misiniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor El ve ayak bakimi bence cok cok onemli siz dikkat ediyormusunuz? Evet Hayir Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç El ve ayak bakımına dikkat eder misiniz? Cevapla Bakım Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
banayaklasmayinya Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Tek yaptığım şey tırnaklarımı kesmek ve düzenli olarak yıkamak bu kadar. 1 0 Yorumla
parçaçı10 Takip Et Bilge Yaş: 35 , eic 66% +1 yıl ikisi de çok önemli kadınlar için bana göre ayak bakımı özellikle ilgi alanım. 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sadece kadinlar icin degil bu iki taraf icinde gecerli Yorumla parçaçı10 +1 yıl peki bu sana çekici mi geliyor yoksa dikkat mi ediyorsun bana çekici geliyor mesela. Yorumla ojeliayak +1 yıl ayak fetişimisin Yorumla
persordinary Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Evet elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum tabii ki 1 1 Yorumla ojeliayak +1 yıl ayağa dikkat edermisin oje falan Yorumla
ɗєєρɳooʈ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 , eic 43% +1 yıl El ve ayak bakımı çok önemlidir.#ɗєєρɳooʈ 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Manikür 💅 pedikür anlamındamı? 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl O zaman hayır Yorumla ojeliayak +1 yıl öyle herhalde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tek yaptığım şey tırnaklarımı kesmek ve düzenli olarak yıkamak bu kadar.
ikisi de çok önemli kadınlar için bana göre ayak bakımı özellikle ilgi alanım.
Sadece kadinlar icin degil bu iki taraf icinde gecerli
peki bu sana çekici mi geliyor yoksa dikkat mi ediyorsun bana çekici geliyor mesela.
ayak fetişimisin
Özellikle dikkat ederim
Evet elimden geldikçe yapmaya çalışıyorum tabii ki
ayağa dikkat edermisin oje falan
El ve ayak bakımı çok önemlidir.
#ɗєєρɳooʈ
Manikür 💅 pedikür anlamındamı?
Evet
O zaman hayır
öyle herhalde
Evet
Elbette