Asla protez tırnak kullanılmamalı çok varış bir durum.. orjinal tırnak olmalı ve ucu sivri olmamalı köşeli olmalı french kırmızı ya da yeşil oje olmalı … megan fox un baş parmakları kısa geniş diye o dünya güzeli kadını izlemiyorum ben
Biz erkeklerde birazcik bakimli olsa yeter ama kadinlarin el ve ayaklari daha güzel daha ilgi çekici olduğu için daha çok bakimli olmasi güzel oluyor 🌹
evvet annem hep kiz gibi ellerin var derdi eskiden :D asdas
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
7 ay
ayak fetişim var abla çorapsız güzel ayak görünce çok tahrik oluyorum. İlerde evlenince karımın ayağını çorapsız görünce çok tahrik olurum elleyip koklayıp öpüp yalarım. 😋😋😋
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
34Cevap
Selam gadası 🙃
İnsanın bakımlı olduğunu ya ellerinden ya saçlarından anlarsın.
Evet özen gösteriyorum
Genelde evet ❤️❤️
Kaç numara bu güzeller?
Ne numarası
Ayak
39 ya da 40
Ben bir erkeğin göstereceği kadar gösterebilirim ama kadında el ve ayak güzelliği bakımı benim için herşeyden önce gelir
Kesinlikle
Asla protez tırnak kullanılmamalı çok varış bir durum.. orjinal tırnak olmalı ve ucu sivri olmamalı köşeli olmalı french kırmızı ya da yeşil oje olmalı … megan fox un baş parmakları kısa geniş diye o dünya güzeli kadını izlemiyorum ben
Şu sıralar biraz aksasada evet toparliyorum
her şey güzel.
Tek bir şey hariç.
Yanlız yaşamak bir yerden sonra sıkmaya başlıyor.
Sağlıklı yaşamın en başlıca şartı el ayak bakimidir çünkü her bela ellerden ve ayaklardan gelir.
Genel olarak kendi vücuduma özen gösteriyorum bir sporcunun gösterdiği kadar 😊
Olduğu kadar ama kadına daha cok bakım ykışıyor daha hoş geliyo 😄
Kesinlikle evet. Üstelik karşı tarafında ellerine dikkat ederim.
Biz erkeklerde birazcik bakimli olsa yeter ama kadinlarin el ve ayaklari daha güzel daha ilgi çekici olduğu için daha çok bakimli olmasi güzel oluyor 🌹
Evet gösteririm. Çünkü bir insana ilk baktığında direk en çok dikkat çeken yerler olduğundan özellikle hep dikkat ederim.
Dikkat etmeye çalışıyorum hem ben beğenmediğim için hem de fazla uzun olmasını istemediğim için yalnız sadece kesiyorum ben 😂
Manikür yaptırmam ama tırnaklarımı zamanında keserim ve krem kullanırım. Zaten pamuk gibidir ellerim.
keman çalıyorum o yüzden hep kısa olmak zorunda özen göstermiyorum
Portakallı pevalin ile her gün ellerimi yıkıyorum , daha ne olsun 😂
evvet annem hep kiz gibi ellerin var derdi eskiden :D asdas
ayak fetişim var abla çorapsız güzel ayak görünce çok tahrik oluyorum. İlerde evlenince karımın ayağını çorapsız görünce çok tahrik olurum elleyip koklayıp öpüp yalarım. 😋😋😋
😋😋😋😋🤤🤤🤤
Sürekli o güzel ayağını görünce elleyip okşayıp yalarım abla 😋😋🤤🤤🤤🤤 ve sürekli çoraplarını çıkartırım düşünmesi bile güzel 😋😋🤤🤤🤤
Kadınlarda el güzelliğine dikkat ederim
Bu eli kendine mas yaparken izlemeliyim
Kesinlikle evet @nirhamm
Temiz olmaları kafi.
Tırnakları düzenli kesiyorum o kadar, sayılırsa.
Gösterim kizlar el ayak önemli
Çok severim , özen de gösteririm
Fazlasıyla
Ellerimi çeşme suyunda her gün yıkarım.
Hahaha 😂😂
🤔🤔🤔
Kahkaha attım
Evet
Eller önemli , ayaklara bakmassakta ağrılar bitmez
Tabiki de Temizlik Benim İçin En Önemlisi
Hijyen başta olmak sartiyla elbette
Bunu yapabilen kadınlara hayranım.