alışılmış bir durum değil. Bir erkek kuaföre gidip o koltuğa oturduğunda başına bir kadın gelip saçlarını kesse traş etmeye kalksa acaba neden bu işi yapıyo becerebiliyo mu yüzümü keser mi oo elide hafifmis bu kadar erkeğin içinde nasıl çalışıyo gibi o koltukta oturduğun süre zarfında bir dünya düşünce dolanır kafanda bir de yetmezmiş gibi gider arkadaşlarının yanına berberde kadın çalışıyordu traşımı o yaptı öyleydi böyleydi hadi canım guzelmiydi peki abi güzeldi be bak kadının muhabbeti hiç bitmiyor kafalar gitti. Ama bizde öyle değil alışılmış bir durum koltuğa oturduğunda bir kadının düşündüğü tek şey güzel olucakmı kısa mı olucak yamuk mu olucak gideceksin arkadaş ortamına aa saçlarına söyle böyle yapmışsın ahh evet başta korktum ama güzel oldu bitti durum bu kadar.
Önemli olanda nefsine yenik düşmemek değil mi zaten. söyle bir durum erkek kuofirlerinde bayan çalışan bir iki derken artışa geçse misal gelip bana işte orda kadın çalışıyo sen eşini veya sevgilini nasıl gönderiyorsun dediklerinde heryerde var ki adama traş olma mı diyeyim ben derim bu durum benim için normalleşir çoğu kadın için de böyle olur
Erkek kuaförüne giderdim eskiden ama saçıma boynuma falan dokunmaları rahatsız edince artık kuaföre gitmemeye başladım. Benim gitmeme sebebim erkek nefsiyken kocamı da gidip elin kadınına bırakmam yani
Kadinlar karmasik varliklardir. Aslinda bir kadin erkegine sadiktir lakin erkek degildir. Kadinlarin temasindan etkilenecegi gibi guzel bir kadin tarafindan tras edilmeleri kendisinden vazgecer diye korkarlar. O yuzden izin vermek istemezler. Cunku biz erkekler daldan dala atlamayi seven ve sevmeden sevisebilen tek cinsiyetleriz. Ama kadinlar oyle degildir ve onune gelen erkekle yatip kalkmazlar, sirf yakisikli diye. Sevmesi gerekir once ki o sevgiyi ilk goruste yasamaz erkeklerin aksine
Bir çok kadın kendinden yola çıkarak bu kanıya varıyor.. Kendileri bir erkeğin onları tıraş etmelerinden sapıkça keyif almaları hasebiyle, erkeklerin de kadın kuaförlerden keyif alacaklarını düşünüyorlar.. O sebepten müsaade etmiyorlar.. Biz bu denli sapık değiliz, olmadık, olmayacağız..
Şahsen hiç erkek kuaföre gitmedim gitmem bayan kuaförlere ne olmuş elin adamın eli benim saçıma değemez. Değecekse sadece eşimin eli değer başka türlü asla. Ben de izin vermem eşim bayan kuaföre gidemez.
O kadın o saçlara dokunurken erkeğin aklından binbir tilki geçer ama bir erkek kuaför kadının saçlarına dokunurken kadının aklından geçen tek şey acaba saçlarım güzel olacak mı olur.
ama erkekler le kadınlar bir değil bir erkek kadına yakın temasa da bulunduğu zaman ona karşı bir şeyler hisseder başkanım dolayısıyla erkek kadın kuaförle arasına mesafe koymaz ama kadınlar erkek kuaförleriyle aralarına sınır çizebilirler çizer de.
vardır doğrudur arada çıkıyor böyle sütü bozuklar allah korusun başkanım lakin yapı itibariyle bir kadın bir erkeğe göre daha çok duygularını kontrol edebilir ve erkekler kadınlara göre yakın temastan daha çok etkilenirler bu nedenle bu durum sakıncalıdır bence
Şimdi şöyle bişey var başkanım erkek kuaför sadece saçlarımızı kesiyor ama erkek kuaförler kızın yanına gittiğinde o kızlar yüzüne değiyor sakal traşında 😑 haksızmıyım
Bunu herkese genelleme yapmıyorum ama benim yaşadığım durum , erkek bayan kuaförleri daha özenli dikkatli oluyor. Kadınlar oldu bittiye getiriyor sanki.
Kim ne derse desin bitmiş kadındır ümmetimi muhamed üzerinden geçmiştir cinciye giden kadından farksızdır aranıyordur mantıklı düşünün bunca kadin varken neden erkek üstelik bayanlar bu isi daha iyi yapıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Ben zaten kadın kuaförlerinde erkeklerin çalışmasını anlayamıyorum be abi. Kaş, bıyık aldıracak oluyorum utanıyorum be bu ne...
Ben öyle bişey demedim ki tabiki çoğu şeyi yapamıyorlar ve erkekler saç kesiminde fönde şekilde süperler asla bayanlara gitmiyorum ayrıca erkekler yemekleride çok güzel yapıyorlar
En İyi Cevaplar