bakın bunu arabaya benzetin boyalı olunca fiyat düşer bakım ayrı bişey makyaj adına şöyle bir varsayımımım var fondotenin elli tonu diye film yapsalar gişe rekoru kırar altın kelebekte 50 dalda ödül alınır makyaj kişinin az olan özgüvenini artırmasıdır daha güzel oldum zan_neder sadece en güzeli doğallıktır ve bakım eksiksiz
makyajlı kadın vardır bakımsızlığını makyajla kapatıyodur bir de makyajlı kadın vardır bakımlıdır ama hoşuna gittiği için yapıyodur. bunun dışında makyajsız bakımlı kadın vardır duruluğu seviyodur, makyajsız kadın vardır cidden bakımsızdır
şahsen ben makyaj yapan bayanlardan nefret ediyorum begenmiyorum. Bana gore bir çeşit maskeleme tipi. He göz kalemine lafm yoktan kırmızı ruj surat ful fondoten bana göre mide bulandırıcı. doğal güzellik her zaman iyidir.
Ben makyaj yapınca aynadan baktığım anda sanki bir başkasına bakıyorum gibi hissediyorum çevremdede bakım yap falan diyorlar ki bakımlı biriyim ne bakım yapayım diyorum makyaj diyo hepsi bende eve gelip sürüyorum birkaç şey aynadan bakınca kötü hissedip siliyorum geri
Makyaj çekici ve daha bakımlı gösterir. yüzün temiz olsa da göz altlarını, lekelerini su ve sabunla kapatamazsın bu yüzden de bakımsız bir görüntü oluşur.
Yapmayan kadının özgüveni tavandır, herzaman boş vakti vardır asla geç kalmaz parasıyla daha güzel seyler satın alabilir youtube makyaj kanalı takip etmez oyun videoları izler. asıl ironi ben makyaj yapıyorum
sacini taramak bile bakımdır yeri gelir az taramis cok taramis çokda önemli degil herseyi kararinda yaptığı sürece tabiki herseyin dogali diyebiliriz belki ama 10 yillik araba bile yeri gelince boya badana ister duseltilmek rutuş lanmak ister
Sadece beğendirmek çabası var. Kadınlar kendilerini güzel göstermek çekici olmak ve beğendirmek istiyor. Bu biraz da özgüvenle alakalı. Kadın malush yaptığı zaman ayrı bir havaya giriyor. Herkes kendisine baksın istiyor
En İyi Cevaplar