Evde kendim nasıl piercing yaparım? Bizim çevrede bir yer var smiley piercing yapmak için sadece 110 dedi o da. Anjiokat hangisini alacağım? Eczanede vardır zaten. Smiley piercing için seçeceğim piercing hangi model olacak? Smiley piercing Bana tahmini kaç TL'ye mal olur. Ha birde buzla uyuşur değil mi?smiley piercing
Evde smiley piercing yapımı çok kolay. Ben de smiley piercingi evimde yapmıştım. Eczaneden steril anjikoat aldım. Önce ellerini iyice yıka. Ağzını iyice aç ve telefon ya da el feneri ile dudak arkasına olacak şekilde ışık tut. Mümkünse küçük bir aynadan da yardım al. Ben geriden deldim. Deriden dolayı mümkünse deleceğin yer dişlerine yakın olmasın. Bu sayede piercingin düşme durumu olmaz kullanımı da oldukça rahat olur. İğneyi soktuktan sonra yavaşça çek zaten arkası delik olacağı için piercingi de oraya takacaksın. Çok can acıtmayan ve kolay halledilen bir işlem. İğnenin yerine piercingin topu girmiş olacak. İşte bu kadar basit. Biraz yemek yeme ve ağız bakımını düzgün yapmaya çalış. 🙂 Çok büyük seçme ilk başta. Resimdeki gibi duracak.
Ben sana anlatayım ben yapıyorum. Steril piercing 1.2 iğnesinden sipariş ver. 1.2 halka çelik piercing de al. Dudak arkana flash tut ve damarlarına bak. Kimisinin kalın bir damarı oluyor ortada eğer öyle bir şey yok kılcasa uygun gördüğün bir yerden del. Dişine çok yakın delme. Deri orada biraz inceldiği için kopabilir. Daha yukarıdan delebilirsin. Ancak çok yukardan da delersen dişine düşmesi az olacaktır. İğneyi geçirdikten sonra aldığın iğnenin arkası delik olacak oraya piercingini yerleştir ve çek. İğne çıkıp piercing oturacak. topu takıp kapat. Piercingini düzelt. Hiçbir şey sürme ve hijyenik ol. Tamamdır. ☺️
@Bilmemkimmciyyc ben daha önceden 3 kere yaptım hem piercingcide hem kendim ama tecrüben yoksa bence evde direk kendin yapma burun hassas biryer damarina veya kemiğine denk gelebilir yanlış yeri delersen
Kısa bir dönem tattoo dükkanında çalıştım ve smiley piercing deneyimim var bahsetmek isterim. Eczaneden piercing için iğne al zaten maliyeti olan bir şey değil. Küçük bir lamba ya da telefon flashını dudaklarının oraya tut. Tabi bu işlemler öncesi ellerini ve ağzını yıkamalısın. Ağzını kocaman açıyorsun ve dişlere yakın olmayan yerden deliyorsun. Çok can acıtmaz ama sakinliğini koru kan akacak biraz. Piercing seçimi de oldukça önemli. Çok büyük ya da sivri uçlu şeyler olmasın. Deldikten sonra iğneyi çek arkasına piercingi yerleştir. Pek zorluğu yok sadece ne yapacağını bil yeter.
bir şey sorabilir miyim ya? şimdi ilk olarak küçük bir piercing okay ama kaç ay sonra ve kaç mm'lik piercing takalım maalesef bu çok küçük ve dişlerime düşmüyor:(
Bende var kendim deldim gri anjiokat al 1.50 tl idi sanırım eczanede onunla del ama arkadan del biraz anca o şekilde uzun kullanırsın kopma ihtimali olmaz 2 senedir kullanıyorum ve cok kişinin deldim buza gerek yok acımıyor.
Vücut ve sağlık işin içine girince daha özenli olunmalı. Sonuçta bu tür şeyler geri dönüşü zor olan durumlar. Bir nesne değil ki bu yanlış yapınca yenisini alasınız
Uyuşturmana gerek yok al iğnen ve piercingini geç aynanın karşısına birinden yardım iste dudağını kaldırsın batır iğneyi acı oranı 10/2 piercingin gümüş ya da cerrahi çelik olursa hiç bir sıkıntı yaşamazsın, tavsiye ederim 🙂
Birşey sorabilirmiyim acil cevap verebilirseniz sevinirim bu Cumartesi smile piercing yapıcam kendim flaşı açtım ve smile piercing delinecek olan ere baktım damarım çok var nasıl delmeliyim
Bak yine korktum 😔 Ama çok istiyorum ve bana yakın hiç yer yok 😞 Tam bir güven geliyor sonra hemen gidiyor. Ben burada da okudum insanlar kendisi deliyor ya :/
En İyi Cevaplar