Evde smiley piercing delmek istiyorum malzemeler falan hepsi hazır ama bu iş biraz cesaret ister tabi. Bir kaç arkadaşıma ben deldim onlar memnun ama ben biraz kendimden korktuğum için evdemi delsem bilemiyorum sizce ne yapmalıyım 😢?Evde smiley piercing
Bence frenluma zarar vermek hiç doğru değil ayrıca kendin delmeye çalışırsan frenlumunu yırtabilirsin. En iyisi gel bu sevdadan vazgeç sen modası da geçti zaten
herkesin görüşlerini okudum da saçmalamışlar bn izmirde oturuyorum alsancakta 60 liraya deldirdim ama evde kendin delsen bişi olmaz diye düşünüyorum sadece delerken ymuk olmamasına dikkat et ayrıca şunu da belirtmek isterim ki herkesin zevki farklı arkadaşlar kimse kimseye karışamaz veya bu kötü olmuş ıyy iğren vs kelimeler kullanamaz ve unutma ki kimsenin düşüncesi umrunda olmasın sen kendine yakıştırıyosan yap bndeki piercing titanyum o yüzden iltihap falan kapmadı ama sıradan 3-5 liralık piercing takarsan nolur onu bilmyrm
herkesin tarzi ayri kardeşim ben senjn gorusune saygi duyuyorsam sende benmkine saygi duyacaksin gelip burda benm sevdgm sevmedgm seylere laf etmeyeceksin :) soru soruyoruz surda cevaplayacaksan adam gibi cevapla
En İyi Cevaplar